• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    ADAM
    ADAM --- ---
    RIMRR: použij paypay
    RIMRR
    RIMRR --- ---
    jj, bohužel druhá strana má jinou banku - a to si pak "bere" .. 220 Kč. V každém případě .. sry za spam:)
    ADAM
    ADAM --- ---
    RIMRR: konkretne sporitelna do slovensky sporitelny 50kc

jinak cenik banky se da snadno najit na webu...

obecne plati, ze nejlevnejsi to je v eurech
    RIMRR
    RIMRR --- ---
    zdravím, nevíte kolik si banky (např. ČS) účtuje za mezinárodní bank.styk? konkr. od nás na Slovensko? Předem díky.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    ANDY_WARHOL: mBank provozuje 1,85 miliónů účtů a tím zaujímá 3. místo v Polsku. Co se týká přístupů přes internet, tak jedině PKO BP v ? Inteligo jich má více - okolo 2,2 miliónů.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ROMANET: moc tomu nerozumim
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    mBank prowadzi obecnie 1,85 miliona rachunków i zajmuje pod tym względem 3. miejsce w Polsce. Jeśli chodzi o dostęp przez internet, to jedynie PKO BP w połączeniu z Inteligo ma ich więcej - ok. 2,2 miliona.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    a nově jsou i na slovensku.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    _BENNY: no u toho článku mi úplně chybí to polsko.

tady každej mluví, jako kdyby si najednou někdo vymyslel banku a model a chtěl to tu začít zkoušet.

až bude někdo schopnej si přečíst třeba polský články o mbank a trošku se o to zajímat, tak pak to budu považovat za článek s hlavou a patou.
    RETESKA
    RETESKA --- ---
    VOID: prostě jen můj dojem z toho stylu, nehodnotim obsah, jen formu. ale četla jsem jen asi jeden nebo dva jeho články, tak třeba by se ten názor změnil, vidět toho víc. ale někdy musim taky pracovat :)
    VOID
    VOID --- ---
    RETESKA: co te vede k takovemu nazoru?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    RETESKA: sikora je náhodou machr, jeho články se mi osobně dost líbily, takže mě to trochu mrzelo i proto...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    JUANITA: ten paypal budu zkoušet sám co nejdřív, tedy jen co mi dojde karta :)
    RETESKA
    RETESKA --- ---
    _BENNY: mě je tedy styl psaní tohoto pána dost nesympatický... asi dělá investigativního a přitom je jen nabubřelej anglicistní šťoural. (imho..)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ADAMM: nenech se vytocit, je to standardni prubeh internetove diskuze :D
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    NTR23: dik
    NTR23
    NTR23 --- ---
    JUANITA: Tak jelikož je karta mezinárodní, tak s ní samozřejmě jde platit v zahraničí ať už v krámě nebo elektronicky přes web.
    Jestli jdou na kartu přijímat peníze via PayPal ti asi řekne Adam
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    NTR23: hm. co [obousmerny] paypal, platby kartou v cizine, platby pres internet a internetove bankovnictvi? (vim, moc otazek, klidne me nekam... odkaz. ;])
    NTR23
    NTR23 --- ---
    JUANITA: Zatím neumí
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    mbanka neumi prijimat platby ze zahranici (hearsay z nejake www diskuze)?!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam