• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    hehe

tak jako jestli ti to tak trha zily, tak bejt tebou, radsi ho hned zrusim - boze! ucet je delsi o dve cisla! no to je neodpustitelne!

(jen tak btw. jeste by se mi nestalo, ze by se mi kvuli tomu platba nepripsala)
    NELDE
    NELDE --- ---
    ENTENTYKY: Předčíslí je zbytečné, jen prodlužuje číslo účtu. Mělo by se užívat na rozlišení druhu účtu, pokud jich je několik stejného čísla. U mkonta je to zbytečná hovadina. Při každé platbě musí být správně zadáno, čímž se zvyšuje pravděpodobnost, že ti nedojdou peníze. Prostě mně to sere jako zbytečná buzerace. A je to velký důvod k mbank nechodit!

Je to stejná kravina, jako kdyby ti dala číslo na mobil o délce 15 čísel, i když je možné mít jen 9.

Nemám už účet v KB a mít nechci.
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    a co jako, ze to ma predcisli??

KB ma taky predcisli a jeste jsem s tim nemela problem v zadnym smeru, dzizis
    NELDE
    NELDE --- ---
    Tak přišel v 16.15 a vysvětloval mi, jak jim to špatně plánují.

Otevřel jsem balíček a aktivoval a divím se. Co to je za píčovinu používat předčíslí!!! Obávám se, že jsem si účet zakládal zbytečně.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    NELDE: Nemyslím si že by to byli nějací speciální kurýři.
    Kurýr v Praze jezdí jak mu to vyjde.

Včera jsem zakládal účet, tak jsem zvědav na rychlost s jakou to vyřídí a dotáhnou do konce.
    NELDE
    NELDE --- ---
    Tak mBank začíná být zajímavé - kurýr došel v 13:00 místo 17 až 18, jak bylo domluveno. Bylo mu řečeno, aby přišel, jak bylo domluveno (důvod - nebyl jsem přítomen).
    HARALD
    HARALD --- ---
    ZBYNEK: ideální = nejlepší, nejvhodnější; nejideálnější je nesmysl
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    GOR: Na placení v obchodech je nejideálnější kreditka :-)
    GOR
    GOR --- ---
    VITI: Jeste je dobry mit kartu k eMax a na mKonto si prelejvat jen penize, ktery budes vybirat v bankomatu nebo budes nekomu posilat. Placeni kartou v obchode delat kartou od eMaxu a drzet si vetsinu prostredku na eMaxu

ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    VITI: Přesně jak píšeš.
    VITI
    VITI --- ---
    jeste dotaz k mBank:
    - jaky konto si tam vubec zridit ? ;-) kdyz ted koukam na eMax, tak ma omezeni jen v poplatku za vyber z bankomatu, zadny povinny zustatky a timeouty pri vyberu tam nevidim. Takze nejlepsi je si zridit rovnou mKonto s kartou a k tomu do zalohy eMax kam obcas nahrnout vetsi aktualne nepotrebne ;-) $$ ? Zvyseny naklady na provoz 2 kont by byt byt snad nemeli.
    Nebo je nejaka lepsi taktika ?
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    ROMANET: Tak jako jiný účet mám a dokonce i s nějakou zásobičkou.. ale tak víš jak, kdybych mněl účet u mBank tak jsem celkem nešťasnej..
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ROMANET: jestli je to ještě aktuální, dneska jsem rušila účet u KB. Ptali se, proč, ale nesnažili se nic nabídnout - ono to asi nemělo cenu, když jsem jako důvod uvedla, že mám 10 let běžňák v jiné bance, na nějž mám navázanou hypotéku, a že ten účet v KB jsem měla jen už splacenému studentskému úvěru...
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    NOSPAM: to jiný účet nemáš či zdroj hotovosti nemáš?
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    ADAMM: Jestli mi karty nedojdou do pozitri tak ti tu rychlopalnou zbran prinesu na pobocku ;-)))
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BUTHRAKAUR: asi nejsou kluci polský vopálení jediní, kdo má problém s diakritikou, a na poště se už poučili ;-)
    BUTHRAKAUR
    BUTHRAKAUR --- ---
    jj, mne mbank karta prisla akorat vcera - mel jsem z toho na chvili zachvat smichu, pze polsky sikulove zmrsili adresu z "Přístavní" na "__PoÍstavni". se divim, ze mi to vubec prislo :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    mě dnes už nepobaví nic. leda kdyby mi někdo dal do ruky rychlopalnou zbraň. tak nasraný jak dneska jsem nebyl už ani nepamatuju...

nospam: nicméně, karty už teď chodí velmi rychle, pokud jsi nedostal - což je pravda na pikaču - a tvoje drahá polovička ano, doporučuji brnkout na mLinku a podat reklamaci...
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    Ahojte ve spolek :-) tak jsem přišel opět adamma pobavit další story s mBank :-)
    Takže konto založeno na pobočce po oné "komedii" s kurýrama a zrušenim žádosti tato operace proběhla velice rychle behem asi 20 minut :-).
    Nu ale ač konto mám již měsíc tak začínám zjišťovat že bez karet mi je na 2 věci na nic a na trvalý příkazy maximálně :-))).

Taky vám tak nějak připadne, že taktika mBank spočívá na napínání klientů :-))

BTW: taky dobrá sranda.. moje drahá polovička ztratila "aktivační" balíček a po telefonickém rozhovoru jí bylo přislíbeno zaslání nového normální poštou :-) Jo a karty dostala již 14 dní po obdržení onoho ztraceného balíčku.. :-))))

PS: schválně kolik dní ještě budu čekat na karty.. ;-)))
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    mbank nebo fio

hacek neni ani v jedny
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam