• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    RETAL
    RETAL --- ---
    ADAMM: Adame, můžeš se podělit o čísla, od jakých bank k vám odešlo nejvíc klientů, a kolik jich vůbec máte?
    ATAN
    ATAN --- ---
    Na automatickou linku jsem zapomnel, ale o prepazkach tady nikdo nemluvi. mBank neni obycejna banka. V pobocce mBank (jestli se nemylim) ani nejde vlozit penize na svuj ucet.
    NELDE
    NELDE --- ---
    ATAN: A myslíš, že na přepažce jiné banky to není placené. A je opravdu automatická mLinka placená?
    Navíc dost takových lidí má kamarády a příbuzné, kteří třeba přístup mají.
    ATAN
    ATAN --- ---
    to uz je ale placeny.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    navic muzes po telefonu ne ?
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    DAMIAN: ale jako druhej - jen sporici ucet neni problem .. bez internetu mysleno doma/v praci , ale kdyz jednou za rok budes potrebovat si neco prevest na svuj ucet, nebo zadat treba trvalej prikaz apod. tak internet je na kazdym kroku vsude ..
    DAMIAN
    DAMIAN --- ---
    NELDE: to chápu, ale mbank fakt nemá moc poboček a každej občas potřebuje např. zadat příkaz... zrovna když budeš něco potřebovat, tak budeš určitě v místě kde není kiosek :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    DAMIAN: Jsi si jistý? Bez internetu u těch ostatních bank buď platíš velké poplatky nebo jejich služby moc nevyužíváš. Ve skutečnosti většině lidí stačí, aby jim mohli chodit peníze na účet a aby mělu platební kartu, která jim umožní peníze vybrat, případně zaplatit rovnou v obchodě. Takže profilace jako čistě internetová banka není úplně ideální.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Proč ne? Pokud si tam jenom někdo chce uložit volné prachy na spořící účet...
    DAMIAN
    DAMIAN --- ---
    NELDE: internetova banka bez internetu asi fakt nemá smysl :)
    ATAN
    ATAN --- ---
    kdyz nemas internet (???), tak mBank neni pro tebe.
    NELDE
    NELDE --- ---
    Dotaz na mBank: když někdo nemá internet a nebude si ho jen kvůli IB pořizovat, může svůj účet ovládat na fin. centrech a kioskách?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ADAMM: tak to jo, cim vic kont, tim vic adidas :) ale dava to smysl, jasne ;)
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    FEDAJKIN: pochopil si to správně
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ATAN: poučený klient :) tak nějak jsem to myslel, mám to taky tak (až na to, že na eMax spořící mám taky kartu, kterou ale nepoužívám).
    ATAN
    ATAN --- ---
    abych nebyl pochopen spatne, kazdy eMax je sporici jako typ uctu. Ten muj sporici je pro penize ktere sporim. ;o)
    ATAN
    ATAN --- ---
    No ja mam mKonto s kartou na vybery a platby, eMax na on-line platby a eMax sporici bez karty - minimalni riziko zneuziti.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MRTVY_KENNY: až 4 :) mKonto je běžný provozní účet, tam bych si obchodníky neblokoval, s tou kartou platím normálně v tescu a tak... jakmile máš jeden eMAX, o další si můžeš požádat přes IB a za chvíli (většinou do 24 hodin, v pracovní dny) ho máš aktivní.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ADAMM: ted nechapu proc zrovna eMAX, spis mi to dava smysl, ze tam mam hromadu penez a na mKONTO z nej posilam jen to, co chcu zrovna utratit..
    ale koukam ze pises "jeden eMAX" tzn muzu mit vic? s vice kartama? 8)
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    ADAMM: mam pocit že nepsala že je nespokojená, naopak tam chce ten svůj učet s usporama nechat. a jeslti to chápu dobře tak ty vysoký poplatky má kvůli pojištění karty.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam