TRISSIE: ja uz jsem mile bankovni urednici oznamil ze pokud nejsou ochotni prihlednout k danym skutecnostem tak ze s CSOB koncim. Uz od pristi vyplaty mi zacnou prasulky pritekat do mBank a stejne tak jsem si tam uz zaridil i veskere platby.
Kazdopadne asi napisu velice osklivy email zodpovedne osobe, neb s obdobne rekl bych "neserioznim" postupem jsem se tam setkal v zacatcich sveho fungovani u nich a tusim ze to bylo i u stejneho bankovniho urednika.. v te dobe jsem mel nadprumerny prijem 15K cisteho a mili urednik se na mne sladce usmal a rekl ze mam nizky prijem (chtel sem pitomejch 10K povolene precerpani :-DD ). Dnes kazdy mesic mi v poste cpou ze mam predschvalenych 100K atd.. a ve finale toto..
Jinak co se tyka mile Telefonicy tak vynulovani je 1. krok, dalsi kroky zvazim po porade s pravnikem neb jsem toho nazoru ze v teto databazi jsem se nemel ocitnout uz z toho duvodu ze jsem o dluzne castce nebyl zadnym zpusobem zpraven. A za dalsi poskytli me udaje 3. osobe bez meho vedomi coz taky neni prilis seriozni.. ale nevim jestli neni klicka v smlouve (kterou uz davno nemam :-D). Kazdopadne budu chtit vymazani z one databaze.
No a posledni krok by byl asi obratit se s pravnikem primo na Solus coz bych vzhledem k jejich pomerne vstricnemu a myslim i slusnemu jednani delal nerad. Ale teto firmne jsem nikdy nedal souhlas s nakladanim s mymi udaji..
ADAMM: BTW: kdy bude mPujcka funkcni i pro klienty?? :-) a jak odhadujete % u hypotek pro pristi rok cca? Uvazuju o prefinancovani stavajici hypoteky.. (nastesti neni u CSOB :-D )