DEMONOFANARCHY: No vis studentsky ucet znamena 2 veci..
1) jsi potencialni Klient do budoucna
2) tvoris nejakou svou historii u banky..
Obe ty veci spolu souviseji.. Student = potencialni budouci vydelecne cinny zakaznik..
Jakozto student to mas vyhodne a vicemene nic neplatis a dokonce i spise naopak dostanes trebas jednou za rok 500.. ale.. v okamziku kdy studentem nejses tak co udelas? zmizis z banky nebo zustanes?? Samo s sebou zustanes nebot cekani na novou kartu, papirovani etc.. jsou velice otravne navic ledaskdy se jiz s bankou svazes dalsimi cestami jako pripojisteni, hypo, studentska pujcka....
Takze ve finale ma banka clienta.. Ale to by ti asi vysvetlili jini tady jak tohle funguje.. jde o marketing a potencialni cKienty..
Jako ja bych taky nerusil ucet u CSOB kdyby reagovali pruzneji a byli ochotnejsi se svimi klienty jednat jako s lidma a ne jen jako s nejakym povlem..
Mozna jen spatna pobocka a spatny clovek neb mam pocit ze na tohoto pana jsem narazil jiz podruhe v zivote.. akorat ze tenkrat ja byl pitomej prumerne plasenej radovej pracovnik a on vicemene radovej osobni banker.. Dnes bohuzel povisil a zpracovava uvery..
Jen nechapu k cemu tam jsou ti lide kdyz jen natukaji udaje kamsi do PC a odeslou to a v pripade jakekoli odchylky od osy nejsou sto reagovat pruzne a promptne. To uz bych mohl zadat rovnou pres internet banking a jen prijit podepsat smlouvy. Takhle sem hodinu odpovidal na debilni dotazy jako jaky je muj prumerny prijem etc.. pricemz do ty zkurveny banky mi chodi uz 8. let vejplata.. Stejne tak mi od nich odchazeji platby dlouhodobym trvalym prikazem na najem etc.. takze prumerne vydaje na domacnost taky znaj..
Ehm.. sem se dal lehce unest neb mne lehce irituje kdyz neco nefunguje jak by melo :-) budte radi ze nerozebiram nas stat a deni kolem :-D rozbolela by vas ze mne hlava ;-)))