• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAM: Nezahazuj ji, ale objednej si jinou. Tuhle si nech na PettyCash. Bude se ti to hodit jako doplněk k AmExu.
    ADAM
    ADAM --- ---
    mě nasrali jako blázen. mám novou visu electron, firemní. jenže limit je 30tis týdně, což je pro firmu naprosto nepoužitelné. nikdo mi neřekl, že u visy electron se ten limit nedá zvýšit.

takže ještě jsem ji nepoužil, můžu ji rovnou hodit do skartovačky a objednat si novou... :-(
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    ADAM:
    Tak moc díky... zejtra si jdu pro novou kartu tak jí to rovnou testnu....
    ADAM
    ADAM --- ---
    u ebanky a ni sporky ani jiné banky nic navíc rozhodně platit nebudeš.
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    ADAM:
    DEMONOFANARCHY:
    Aha... tak super... A ještě poslední dotázek. Kdyžteda vydražim věc za dolar a dolar shipping. Tak budu platit 2 dolary. Kouknu na kurz Spořky tam je prodej za : 15,870.
    takže budu platit 2x 15,870 ? nebo ještě nějakej poplatek. Co jsem koukal u E-banky tak tam bylo tušim 1% min 50Kč.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    komercka dava ke studenstkymu uctu embosovanou kartu zdarma k normalni
    ADAM
    ADAM --- ---
    ZONICEK: karta visa electron k uctu student+ u CS v paypalu perfektne funguje..
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    ZONICEK: visa elektron ti pri registraci na paypal projde...

Jinak sporka ma dost tragickej student ucet..u CSOB dostanes k uctu embosovanej hybrid od visa
    HARALD
    HARALD --- ---
    nemá tady někdo zkušenost z Rumunska? Podle mých zkušeností místní obchody akceptují pouze debetní karty, nikoliv kreditní. Platil jste někdo úspěšně kreditkou v Rumunsku?
    GOR
    GOR --- ---
    GOR: Ovsem nevyhodou je ne zrovna vyhodnej kurz u mB.
    GOR
    GOR --- ---
    ZONICEK: A co takhle zridit si u mBank 2 eMaxy a jeden mit jen na internetovy transakce s tim, ze na nej prelejes penize jen pred transakci?
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    CASTER:
    No naněj jsem právě pochopil že musim mít embosovanou kartu.. student+ jí nemá...
    CASTER
    CASTER --- ---
    a co paypal
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Zdravíčko,
    chtěl bych se zeptat... mám v současné době kreditku student+ u spořky a chtěl bych kupovat na ebay.
    Jaká je nejlevnější cesta ?
    Jsem koukal i na e-banku která tam má zamikání té karty... Ale nějak jsem se nedočetl jestli jí můžu jako student 19/měsíc mít a kolik to blokování stojí x nestojí.
    2ND
    2ND --- ---
    porad slusnej balik, pokud nezacina na 1ku :)
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    MONICARDIO: Co je v dnešní době šestimístný zůstatek...
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    MONICARDIO: ja mam taky na ucte 6ti nistne castky.. kdyz beru i halire ;-)))
    NELDE
    NELDE --- ---
    ZBYNEK: To by ses dostal do minusu. Prostě ti přišly peníze a protože má banka na zpracování několik dní, tak ti jě zaúčtují později. Normálně to ale neříkají, takže asi udělali chybu.
    Případně se jedná o to, že bankovní den nezačíná o půlnoci, ale zpracováním noční dávky a možná se jim povedlo ji včera sjet extrémně rychle.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    NAVARA: Skoro si říkám, že by stálo za pokus všechny peníze převést pryč ještě s dnešním datem ;-)))
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ZBYNEK: ajtakum zas utekl modul "Kristalova Koule"? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam