MRTVY_KENNY: To byla spíše pokuta (ehm, chtěl jsem napsat poplatek). A nechápu, jak se někdo kvůli 40 korunám může dostat do minusu.
Mě takhle jednou strhli z hotelu za rezervaci. Měl jsem někam jet a udělali mi rezervaci hotelu. Jenže v rámci akce jsme měli ubytování jinde hrazené centrálně. Tak jsem řekl, ať tu rezervaci zruší, jenže dotyčná paní to udělala až za dva dny a hotel chtělo storno poplatek - tak si ho strhnul. Jenže fakturu za to poslal někam jinam. Takže se to objevilo až na výpisu kreditky. Následovala reklamace a přišla nám kopie faktury na základě které jsme to tedy zaplatili. V tomto případě ten hotel tu kartu nikdy neviděl, jen měl její číslo jako součást rezervace. Naštěstí jsem nemusel platit tu částku (typický postup je, že firma to platí mě a já to posílám dál) dokud nebyla reklamace vyřízena (protože bez té faktury mi to firma nedá).
Pokud mám doklad o koupi, kde je vyšší cena, než kolik mi strhli, tak je to asi košer. Pokud si ale chtějí strhnout něco navíc oproti účtence, tak nikoli.