• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    BUTHRAKAUR
    BUTHRAKAUR --- ---
    nemate nekdo zkusenost s mBank delfini kartou v Jizni Americe? tak trochu mne ted vypekla v Bolivii (zadnej bankomat nezafungoval a ani u zadnyho obchodnika nejela), tak by mne jen zajimalo, jestli je Bolivie vyjimka nebo jestli mam s mBank v "exotickejch" zemich proste smulu.....
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    aktuální info: problém je s UPC, ale i u některých dalších providerů. řešíme, jestli je to ovlivnitelné z naší strany.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ted jsem se prihlasil ok
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ADAMM: porad to vypadava ..
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KY_109: hm, no to nezávidím - bez loginu se s tím účtem dost blbě pracuje imho...
    KY_109
    KY_109 --- ---
    ADAMM: web jede, logovat jsem se nezkousel, nepamatuju si login ;)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NTR23: dnes jsme to zaznamenali i na call centru. imho vypadla nějakému providerovi kontektivita do polska - protože jinak mi není jasné, proč to někomu jede a někomu ne. testovali jsme to všude možně... můžete zkusit teď, jestli vám to jede? díky...
    NTR23
    NTR23 --- ---
    MRNOUS: od ledna se mi nepoštěstilo narazit na nedostupný web
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    dotaz na klienty mbank .. stava se vam casto, ze jejich server https://cz.mbank.eu/ je nedostupny? vcera jsem si zakladal ucet, dnes jsem si ho chtel zaktivovat, jejich normalni stranky se mi obcas naloaduji obcas ne, ale jejich internetove bankovnictvi vubec ..
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: ne ted se zobrazuje jen pokus ktery neprosel pro nedostatek prostredku. To v poradku zaplacene je jen v historii uctu nikoliv v historii E-mail Push.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BUNDA: bude... jestli se nezobrazuje už nyní, tak věřím, že příští měsíc ano :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: bude se SIPO zobrazovat i v historii E-mail Push?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NELDE: nejsi první. taky by to chtělo dát volbu "nezobrazovat převody mezi vlastními účty", vyhledávat také podle SS / VS / KS, v druhu transakcí mít také výběry z bankomatu...

to všechno bude, ale určitě ne letos.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NELDE: sms push je on-line notifikace na mobil, e-mail push je denni souhrn operaci (tech, co nepotvrzujes sms) do mailu.
    http://mbank.cz/pruvodce/sms-email-push.html

tam máš popis, včetně cen. osobně se mi to docela líbí. e-mail push nepoužívám, sms push ano (a nejen z testovacích důvodů).
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    NELDE: jako jo, podle me je to demence. uz to neresim, pro priste vim :)

uz vidim, jako tam ta poznamka pod carou, to je dobre :) takze v uskutecnenych transakcich muzu po prokliku zjistit ktere z tech uskutecnenych uskutecnene vlastne nejsou. genialni :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: A ještě dotaz: co je služba SMS/E-mail Push a kolik to stojí?
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM - můžu mít namět na vylepšení internet bankingu? V transakční historii mi chybí možnost filtrovat podle jména šablony a podle banky/účtu příjemce/odesílatele.
    NELDE
    NELDE --- ---
    MRTVY_KENNY: Udělal jsem právě jednu platbu, abych se podíval na detaily. Mám jak píšeš platbu na seznamu Plánovaných transakcí. A také mám na výpisu z účtu - a tam když kliknu na detaily, tak je dole psáno "** Převod ještě nebyl uskutečněn **" Takže žádný problém nikde není.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ja prave predpokladam, ze oznaceni "uskutecnena transakce" holt znamena jedine to, ze transakce byla provedena do konce, ty to beres z opacneho konce.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    transakce s pozdejsi autorizaci jde, ale to musis zmacnou tlacitko "potvrdit pozdeji" a to uz je obrazovka, kterou jsem z toho systemu nedostal.
    do prehledu jsem se dival, jiste.

jakou hodnotu ma to "vytisknuti"? udelam prikaz, vytisknu, udelam storno. na papire mam zauctovanou operaci a pritom jsem nezaplatil.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam