• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    NTR23
    NTR23 --- ---
    Hornbach, benzínové pumpy
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NTR23: kde konkrétně? já narazil na fóru na problémy s lidlem - ale nevím, jestli jsou to terminály ČS...
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    ADAMM: no plovdiv, to město kousek od maďarsko turecký hranice.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    mám problémy s kartovými terminály přidělenými ČS. nechtějí brát mBank kartu. setkal se s tím někdo? všude na poprvé. na ČS tak na posedmé až vůbec.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MRTVY_KENNY: madarsku nebo bulharsku?
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    jo k mbank. cash bez problémů maďarsko, polsko, kosovo i srbsko.
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    ADAMM: No, vzdyt nemuze byt takovy problem aby se ti pri pouziti karty v tom regionu v obchode zaznamenalo nekde OK a pri pouziti v bankomatu taky OK.
    Vetsinou jde jen o to vedet ze to nekde funguje a i kdyby to v 10. bankomatech nejelo tak v tom 11 to uz pujde :-D
    Vis jak takovej registr ano, v te oblasti se jiz nasi kartou platilo a byla tam i pouzita v bankomatu (to pouziti bankomatu bych videl jako dulezitejsi skoro :-D ) Bo i kdyz nepojede terminal v hotelu vzdycky se da vybrat CASH ;-) kdezto v nekterjch zemich se sice ubytujes a zatahnes to kartou ale v restauracich uz tam karty moc neberou ;-)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    CASTER: uděláš ji jednou a pak už ji vždy jen dáš provést...
    CASTER
    CASTER --- ---
    To se fakt na prelejvani penez mezi svojema uctama v mBank musi delat rucne sablona s rucnim vyplnovanim cisla a nejde to jednoduseji?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BUNDA: včera jsem seděl u vltavy s kolegou peterem na pivu a volali jsme si s polskem, s generálním... zatím nevím, co přesně se stalo.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NOSPAM: já o tom hodně uvažoval, ale nakonec jsme se rozhodli to veřejně nedělat, protože by určitě lidi hlásili spíš problémy než to, co funguje a takový formulář by vypadal, jako bychom otevřeně přiznávali, že máme problém - a to zase nemůžem... ale asi se bude něco takového připravovat interně, pro mLinku a pro mě, případně customer care. uvidíme. nějak ty informace musíme zpracovat, to zase jo.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: Takže mBank má za sebou první výpadek? V čem byl problém?
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    ADAMM:
    Hele mam pro tebe navrh.. Coz takhle udelat "tabulku" kde by ste meli napsano kde mate skutecne prokazatelne overene ze transakce s vasimi kartami probehli bez problemu s bankomaty a kde ste meli hlaseny problem?? :-)
    Vis jak ja pred 1. cestou do Ciny volal na infolinku a tam ani nevedeli ktera bije ;-)

A trebas tam i pripsat kdy by bankomat mel kartu brat (VISA logo :-D )
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    adamm, styčný důstojník pro styk se zákazníky ;-)
    CASTER
    CASTER --- ---
    ADAMM: tak sem vyklikal zadost primo prihlasen v inet bankingu cimz asi odpada ten telefon a mam teda cekat na postu?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BUTHRAKAUR: idealni varianta - kreditka EC/MC - tim snizis riziko, ze nekde treba nejde visa vubec. ja jsem si kvuli tomu taky nechal jeste jeden ucet (kreditku nemaje, ale embossovanou EC/MC ano). imho bude situace lepsi, az budou hybridni karty (kreditky v zari, debetky prosinec/leden).
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    CASTER: bez kuryra, po telefonu. je to rychle, pokud jsou eMAX i mKONTO stejne (= neni to tak, ze je jedno treba se spolumajitelem a druhe nikoliv - tam se pak posila smlouva postou, tu je nutne podepsat a poslat zpet).
    CASTER
    CASTER --- ---
    kdyz mam eMax, da se poridit i mKonto bez dalsiho kuryra atd?
    BUTHRAKAUR
    BUTHRAKAUR --- ---
    ADAMM: holt si pro priste budu muset poridit este nejakou konkurencni kartu - takhle to zachranovala pritelkyne s CS kartou (jeji mbank karta taky nefungovala), kterou se puvodne chystala zrusit :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    vsak jo, to ja tak rad chytam lidi za sluvka :) i mi jsi onehdy slusne osvetlil nektere veci :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam