• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ZONICEK: BRE Bank je pravni nazev, mBank je obchodni znacka. a ja tam pracuju, takze o tom predcisli neco vim... ;)
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    NELDE:
    To je divný... v FF mě to jde... v Opeře jenom 4 a v FF to jde z leva a v Opeře se to píše z prava.. tak to jdu poslat přes FF... díky
    NELDE
    NELDE --- ---
    ZONICEK: Právě jsem to zkusil a do předčíslí u S24 lze vložit 6 čísel.
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Dobrá... nerozumím tomu, ale budu vám věřit a pošlu to bez předčíslí :)
    LAMICZKA
    LAMICZKA --- ---
    ZONICEK: jednej tak jak ti píše ADAMM
    LAMICZKA
    LAMICZKA --- ---
    ZONICEK: jedná se o mBanku
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    neni to tajné má to v profilu na aukru :
    670100-2200316420 , kod banky 6210
    A prostě to tam nenarvu...
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    ADAMM:
    6210
    BRE Bank S.A., organizační složka podniku
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ZONICEK: tak ho nepoužívej vůbec. je to mBank účet a tam dojdou peníze i bez předčíslí. viz: http://mbank.cz/pruvodce/faq.html?category=47
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Chtěl bych se zeptat.. když mě někdo pošle předčíslí učtu : 670100 a do servis24 jde narvat jenom 4... to jsou teda ty první 4 ? 6701 ? díky
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    SATAI: Transakcni historie v servis24 ma tento format:

"Položka";"Valuta zaúčt.";"Var.symb.2";"Částka CZK";"Bankovní spojení";"Dat.zprac.";"Var.symb.1";"Storno";"Název protiúčtu";"Konst.symb.";"Spec.symb.";"Zpráva pro příjemce";"Referenční číslo";

SATAI
    SATAI --- ---
    Rad bych si udelal poradek v penezich za pomoci nejakeho sikovneho software (pravdepodobne iBank, ale jeste jsem se definitivne nerozhodl). Nevite nekdo, jak vypada CSV export, ktery by udajene mela poskytovat Ceska sporitelna? Pripadne o nejake bance, ktera u soukromych uctu nabizi i OFX format?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PETVAL: a pokud by šlo jen o Slovensko, tak FIO - zdarma.
    http://www.fio.cz/
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    nevite o nejakem srovnani poplatku zahranicniho platebniho stuku u uctu fyzickych osob? pripadne ktera banka je ma nejvyhodnejsi?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    VANEK: my s nima nic společnýho nemáme... čili - nevím. nějaký mr. maršál z chomutova.
    VANEK
    VANEK --- ---
    ADAMM: Není to mDATA nějací idioti?
    PATAMAT
    PATAMAT --- ---
    CASTER: Poste nic hlasit nemusis, jen to proste musis u banky nastavit vcas.

BUNDA: No nevim, na poste mi rekli, ze banka jim jeste nedodala udaje a oni maji tim padem porad nastaveny stary ucet.
    CASTER
    CASTER --- ---
    Je spolehlivym indikatorem ze uz je to bezi pres inkaso napis "NEPLATTE" na tom papiru, ze jo :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    CASTER: ano, ale počítej se stejným časovým limitem tj do 24 měsíc předem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam