• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    NELDE
    NELDE --- ---
    ZUZU: Ehm, to nebyl tak úplně google.
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    NELDE: díky. díky. se ten google musim naučit :)
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    zdravim,
    prosimvas - umite nekdo zjistit toto:
    kurz dolaru vuci rublu v roce 1993 - idealne z 15. rijna 1993?

myslim, ze to urcite nekde bude zjistitelne, ale google mi zatim moc nepomohl, asi nevim kde presne hledat. nasel jsem akorat tohle: http://www.bankofrussia.org/swapinfo/mainUsd.html ale tam to pise data not found.
    treba to bude v nejake ucebnici nebo tak neco...

prosim, kdybyste nekdo vedel nebo dokazal zjistit, ozvete se mi do posty.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    ADAMM: diky :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    JAZZZ: prověř si svůj záznam tady: http://cbcb.cz/nabidka.html
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    YNZA: pošli mi pls číslo žádosti, podívám se. chodí aktivační e-mail, nikoliv sms.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    poradte mi prosim nekdo bankovnictvyznalej :)
    stalo se mi, ze mi neprosla zadost o kontokorent u CS z duvodu ze podle CS jsem kategorie "zranitelny" a od CNB mam v tom jejich systemu "3_neduveryhodny". nikdy sem si nic nepujcoval, netrestanej .. s bankama nemam nic do cineni. a oni prej nemuzou zjistit proc to hodnoceni mam takovy. da se nekde zjistit o co jde? jediny co me napada ze mi ukradli pred par lety obcanku ale tu sem ohlasil tak pripadny problemy s tim spojeny jdou mimo me. da se zjistit na zaklade ceho to vzniklo? mimo jine jsem ji na zadost o zpracovani osobnich udaju napsal ze nesouhlasim a podepsal to. tak by me zajimalo jestli to bude mit nejakej vliv na nakladani s moji virtualni identitou ktera ma nalepku "neduveryhodny" a koluje mezi bankama. ne ze bych o ten blbej kontokorent tak stal ale oznaceni "neduveryhodny" od zlodeju v kravatach me urazi :)
    YNZA
    YNZA --- ---
    YNZA: no uz je to vic nez tyden od podpisu te smlouvy s poslickem, a furt nic :(
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    pokud si operator nestoji na vedeni tak okamzite.
    YNZA
    YNZA --- ---
    z jineho soudku kdyz uz tu mame mbank helpline: cekam na nejakou aktivacni sms nebo co..za jak dlouho to tak chodiva?
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Ono to ani nesouvisí s konkrétní bankou. Struktura předčíslí je dána ČNB. Třeba finanční úřady to užívají hojně - předčíslí je typ platby.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NAVARA: souhlas - jen si rýpnu, já nejsem tiskový mluvčí :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ADAMM: i kdyz to u teto otazky tak zrejme bude a praxe tomu nasvedcuje; prijde mi pomerne odvazne tvrdit, ze neco vim protoze nekde pracuji - casto nema predstavu o realnem stavu ani primy nadrizeny, natozpak tiskovy mluvci :)
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    ADAMM:
    Jasný... odesláno a funguje :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ZONICEK: BRE Bank je pravni nazev, mBank je obchodni znacka. a ja tam pracuju, takze o tom predcisli neco vim... ;)
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    NELDE:
    To je divný... v FF mě to jde... v Opeře jenom 4 a v FF to jde z leva a v Opeře se to píše z prava.. tak to jdu poslat přes FF... díky
    NELDE
    NELDE --- ---
    ZONICEK: Právě jsem to zkusil a do předčíslí u S24 lze vložit 6 čísel.
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Dobrá... nerozumím tomu, ale budu vám věřit a pošlu to bez předčíslí :)
    LAMICZKA
    LAMICZKA --- ---
    ZONICEK: jednej tak jak ti píše ADAMM
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam