• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: ad Fio: i to by bylo řešení.

ad redesign webu: opravdu nevím, zda to je změna k lepšímu :-( Když už se člověk prolouská přes úvodní flash a opakovaným použitím CTRL+F5 dosáhne použitelnosti tak narazí na příšernou pomalost fóra. Jestli to takhle pomalé už zůstane tak to fórum stejně umře. Na můj vkus příliš často zkoušíte trpělivost klientů.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    VOPY: jo to jo, ale na pda no chance, tam bookmarky nevedu
    NELDE: zavrit je bohuzel ve flashi, ktery je automaticky blokovany (;

ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    NELDE: To není link, ale část flashe... Dělal to nějakej yngelygent :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    ASACHI: Dole pod tím flashem je link: Zavřít. Pak se ti otevře normální stránky.

ADAMM: Ten flash je strašně strašně dlouhý. Fuj.
    VOPY
    VOPY --- ---
    ASACHI: tohle ti nejede?
    https://cz.mbank.eu/
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    ADAMM: super web, prave jsem ztratil pristup do internetoveho bankovnictvi u mbanky diky cool flashi
    B52
    B52 --- ---
    MUNIN: Diky moc.
    MUNIN
    MUNIN --- ---
    B52: Sekční ředitel je Leoš Pýtr, náměstkuje mu David Rozumek a ředitelem odboru pro dohled je Václav Simon. V ČNB mají všichni adresy jméno.příjmení@cnb.cz
    B52
    B52 --- ---
    zdravim, shanim kontakt na nekoho z CNB kdo prevzal agendu uradu pro dohled na kapitalovymi trhy. Neznate nekoho?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BUNDA: já dokonce slyšel drb, že jim ČNB nějak strká klacky pod nohy, takže by se to nakonec mohlo řešit nějak vtipně - třeba by si udělali banku na Kypru a pak podnikali pod jednotnou evropskou licencí ;)

jinak máme ode dneška nový web... taky nové fórum, tak teď ladím drobné chybky a podobně :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ASACHI: požádáno mají, ale kdy jim to bude schváleno je ve hvězdách.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    co jsem delal pred mesicem ucet, tak mi rikala pani, ze od pristiho roku budou banka, pry o to maji pozadano ...
    VANEK
    VANEK --- ---
    JEZEVEC: Jasně, já koukal na http://www.fio-zalozna.cz/ucty.itml ale už jsem neproklikl na "více zde" ve Společných podmínkách, že družstevníkem může být i právnická osoba, nevydávající své účetnictví všanc.
    JEZEVEC
    JEZEVEC --- ---
    VANEK: Fio má i normální účet zdarma. Je to sice družstevní záložna, ale jištěná státem jako banka. Osobně pro o.s., jehož jsem členem, nevidím lepší řešení a to jsem prošel fakt všechno. Přecházím ke konci roku k Fio i se svým soukromým účtem.

Oproti eBance má jen tu "nevýhodu", že tam není zdarma Maestro/Visa karta, takže vyjde ten účet vlastně na 500 CZK/rok. Pokud však člověku (když nejezdí za hranice) stačí Maestro, tak ty jsou v ceně hned dvě. Pro o.s. či podobné transparenty je to ideál.
    RODNOK
    RODNOK --- ---
    CD0M3: hehe, to asi budu muset brzo udělat. díky. nastavil jsem tam před necelým rokem složitej kód, kterej jsem pak zapomněl :)
    CD0M3
    CD0M3 --- ---
    DAMIAN: pokud si to pamatuju dobre, tak si to heslo volis pri prvnim prihlasenim do internetovyho bankovnictvi...
    v nejhorsim se to da pres operatory mlinky zmenit telefonicky - stalo se mi to nedavno. zodpovis jim par otazek, pak ti zavolaji zpatky na cislo, ktere si vedou u tveho jmena a heslo si navolis znovu.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    DAMIAN: v nejhorším si necháš zaslat nový aktivační balíček.
    DAMIAN
    DAMIAN --- ---
    ADAMM: Jaké je heslo na mLinku? Podařilo se mi zablokovat internetové bankovnictví a zjišťju, že mLinka chce po mě nejaké heslo?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    VANEK: jj. fio podnikatelské účty lze doporučit. je to rozhodně lepší, než čs/čsob/kb/rb nebo whatever ;)
    VANEK
    VANEK --- ---
    FIO prý dává transparentní účty zdarma: http://www.fio.cz/transparentni_ucty.itml jak to má s normálními, to nevím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam