Zdravim, mam dotaz ohledne mPujcky.
Cca pred 2 tydny jsem si precetl komplet forum na mBank, resp. vsechna temata ohledne mPujcky, takze jsem se dozvedel, jak to s mPujckou vlastne chodi a co me asi tak muze cekat, pokud o ni pozadam.
Potreboval bych prefinancovat a mam nasledujici dotazy:
1) Vyuzivam-li "kreditni kartu KB", pocita se do uverovych produktu, o nichz se vede zaznam v BRKI?
1.1) Pokud ano, ale cerpani kreditky jeste nebylo splaceno, nicmene vsechny dosud vymerene splatky byly vcas zaplaceny, da se to povazovat za "pozitivni zaznam"?
1.2) Pokud ano a cerpani kreditky bylo alespon jednou v minulosti splaceno, ale aktualne je cerpani nesplaceno, da se to povazovat za "pozitivni zaznam"?
1.3) Pokud ano a cerpani kreditky bylo splaceno a aktualne z ni cerpano nic neni (tzn. bez dluhu), za jak dlouhou dobu od splaceni se "pozitivni zaznam" do BRKI dostane?
2) Vyuzivam-li studentsky uver G2 u KB a vsechny vymerene splatky byly vzdy (a po dlouhou dobu) korektne placeny, da se to povazovat za "pozitivni zaznam" v BRKI?
Je mi jasne, ze mi tady asi nikdo neda nejakou 100% a fundovanou odpoved, ale mozna nekdo muzete odhadvat ze zkusenosti jinych nebo z vlastniho pohledu na vec ci odhadu.
Diky moc