• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    Ja sem tedka mel sporici ucet na eura u LBBW, a kdyz jsem si chtel neco vybrat, tak na me najednou vybalili, ze vyber stoji 1% castky. Koukal jsem jak puk.

Tak jsem misto toho ucet zrusil, a neplatil jsem nic. Jejich cenovou politiku krapet nechapu.
    VANEK
    VANEK --- ---
    VANEK: Koukám, že to mají i v HTML, jen skryté v JS menu: http://www.sazebnik-kb.cz/cs/obcane/platebni-styk/hotovostni-operace.shtml

ADAM: No jasně, přece nenechají v poplatcích nevychytanou díru...
    ADAM
    ADAM --- ---
    dik. takže to stojí uplně stejně jako expresní platba z banky... :-)
    VANEK
    VANEK --- ---
    ADAM: To jejich http://www.sazebnik-kb.cz/file/cms/cs/sazebniky/kb-sazebnik-1.pdf je fakt prasárna, ale dá se tam hledat fulltextově: Str. 16 (číslování na stránce, v Adobu je to i s obálkou sedmnáctá), sekce Vklady: Zpracování vkladu hotovosti v Kč provedeného třetí osobou na účet vedený v Kč 50,–. Ono se už psalo, že takovéhle věci chtějí zkrejhnout...
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Tak jsem dneska navštívil mKiosk a dozvěděl se, že ač bylo info o kreditkách vypuštěno do světa, nové žádosti se nepřijímají. Nevíš o tom něco?
    ADAM
    ADAM --- ---
    EDASX: s Var symbolem, na firemní účet.
    EDASX
    EDASX --- ---
    ADAM: a) vkladas to s variabilnim symbolem, b) vkladas to na ucet treba telecomu, cez, podobnejch? pokud to vkladas bez VS a na bezny ucet obcana, tak je to snad zadaco dokonce..
    ADAM
    ADAM --- ---
    měl bych rychlý dotaz. kolik stojí vklad v hotovosti u KB? 

účet tam nemám, potřebuju vložit na účet třetí osoby přes 100tis kč.
    (do sazebníku jsem samozřejmě koukal, ale moc jsem se v něm nezorientoval)
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    No ono je to fakt demence. U velkych castech ty poplatky chapu ...
    ale takhle mi dodavatel posle sek a ja mu pisu at mi nic neposila, ze 80% seku propada bance ...
    Pak proc lidi posilaji prachy v obalce prez UPS (;
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    MUNIN: Hlavně, že máme Evropskou unii, piča.
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    ADAMM: nějakej poplatek kartovnímu systému jo, ale ne o moc víc jako si účtujou zprostředkovatelé kartovních platebních bran na netu.
    MUNIN
    MUNIN --- ---
    ASACHI: Ne. Ve Spořce za stovku + výlohy korespondenční banky nebo za 250 u KB.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    Nejaka sance jak si nechat vyplatit sek na +-500Kc z GB a neprijit tak o pulku na poplatcich ? (;
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    TANTRICK: to ale z logického důvodu nejde: i kdybychom to udělali, VISA / Mastercard / AmEx si budou brát stále provizi. sice by byla asi menší, ale ne tak malá, jakou můžeme nabídnout jako u mPeněz. v tomhle případě je vydavatel karty neobejitelný... (jestli takové slovo existuje...)
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    Placení debetníma kartama v mPenězích bez horentních poplatků pro obchodníka by bylo super. Killer.
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    EDASX: jak pro koho...
    EDASX
    EDASX --- ---
    DEMONOFANARCHY: a ze je paypal drahej jak svine =)
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    NAVARA: hlavne proc vymyslet vymyslene? Kdyz proste banky na tomto nemaji zajem proc to resit? Jedinej problem je v tom ze stale vetsina lidi v CR nema paru co je paypal....
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ADAMM: skoda, takze jen dalsi z rady pokusu o vendor-lockin ala ebanka, paysec,... - a ceska konkurence paypalu stale v nasich vodach chybi.
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    ADAMM: ok dik.

V dokumentaci mPeníze vidím tři tlačítka:

- Online platba
    - Půjčka (připravujeme)
    - Kreditní karta (připravujeme)

?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam