• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    NELDE
    NELDE --- ---
    Kreditka díl 3.

Dneska mi volali, že tam musím znova. Při té první žádosti se to nějak neprokopírovalo ze jednoho systému do druhého. Tak jsem tam znova seděl a diktoval osobní údaje. A večer tam ještě jdu jednou na podpis, neboť ověření v registru neproběhlo na počkání.

Dobrá novinka - prý už jde žádat o kreditku na IB.

Jinak ta dívka v prvním kroku byla výrazně hezčí než chlapci. (-;
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    ADAM: dík za zkušenost.
    ADAM
    ADAM --- ---
    čsob ujde, fio je lepší (ale ne graficky).
    spořitelna a union banka imho nic extra (ale použít se to dá) a komerční banka je nejhorší..
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    Děcka, které IB českých bank vám přijde z uživatelského hlediska nejpříjemnější? Máme tu nějakého jasného leadera?

Já mám zkušenost jen z ČSOB a mBank a dávno ještě z eBanky ale to si už moc nepamatuju. Z těchle třech mi přišlo nejlepší ČSOB i když i tam občas tápu jak co udělat.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ASACHI: vsech, ADAMM
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    Tak jsme zjistil ze u eMaxu se zmenilo uroceni od ledna z 3.5% na nejakych 2.7 ... Tato zmena se tyka i starych klientu, nebo pouze novych?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BUNDA: protože je přetížený server. jakákoliv velká kampaň zdrží to ostatní. nicméně zrovna včera mi říkal kolega, že má info ze severu, že do dvou měsíců by měly být koupené nové servery.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: proč je pro mBank stále tak obrovský problém rozesílání emailu klientům? Není snad měsíc kdy nebyl problém s včasným zasíláním emailpushe :-(
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    NAVARA: Tak behem dneska ji meli v pazourach ve 3 obchodech.. behem mesice projde rukama kolika pokladnich? a Dojde-li k jejimu zneuziti dejme tomu po pul roce? :-))) Tezko budes vzpominat kde vsude jsi s ni platil.. a i kdyz si vzpomenes.. Pohybuju se prevazne po praze a prilehlem okoli.. Myslis ze budou proverovat onech XY lidi?? pochybuju..
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NOSPAM: jak ti nekdo zfrauduje kartu, tak se mj. zkouma komu vsemu se mohla dostat do paratu
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KY_109: o ničem nevím...
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    Nic proti ale "ozehlit" jde i obycejna neembosovana karta. Kdysi jsem cekal na firemni kartu (emboss) mel mi ji dovezt kolega. Ale na hotelu kde jsem byl mermomoci chteli kartu. Takze ve finale jsem jim dal svoji soukromou aby meli "jistotu" a oni si ji ozehlili.. Nebyla embosovana ale "otisk" byl velice hezky a zretelny :-)

Jinak :-) stacila by nejaka lepsi kamera u pultiku a mas 2 fotky Rub/Lic a muzes v poho nakupovat na netu ;-).. A kolikrat davate kartu z ruky napr. v tescu kdy prodavac kartu premistuje od vas k ctecce a zas k vam.. :-)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    CASTER: to jsem si přečetl až dodatečně... ale pořád bezpečnější než emboss.
    CASTER
    CASTER --- ---
    BUNDA: nj ale v systemu je vedena jako embos a tudiz bezpecnostne na stejno... nebo ne? kdyz uz nekdo jmeno, cislo, a platnost zjisti tak to do papiru asi vyzehlit nebude takovy problem, i kdyz musel by to o te karte vedet
    ADAMM: skoda ze se jich stihlo vydat tolik, snizuje to vzacnost teto rarity :)
    KY_109
    KY_109 --- ---
    Nejaky problemy s e-bankingem u mBank? hlasi to, ze se nejde prihlasit?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    CASTER: mňo... tak jsem si dal takovou ... večerní směnu.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    CASTER: vidíš a mě se tato kombinace libí víc než chip+emboss.
    CASTER
    CASTER --- ---
    Dnes mi prisla nova platebni karta k mKontu. Chip ma, embos ne, jsem zklamany... nejsem sam
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NELDE: potkat s poradcem se můžeš kdykoliv :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam