• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    ZOE04
    ZOE04 --- ---
    :D parada, to zni optimisticky :)
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    ZOE04:
    3x jsem zadal špatnej pin a vyjela karta ... tak jdu do práce ... druhej den znova jednou zadám správně a beru prachy :)
    ZOE04
    ZOE04 --- ---
    ZONICEK: no, ale ja to zkusila trikrat...:)
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    ZOE04:
    No já jsem právě potřeboval jednou vybrat z firemní karty a samozdřejmě máme 3 takže jsem dostal jinej pin k jiné kartě. Tak jsem se pak vrátil a druhej den jsem tam šel se správným a bylo vše v pohodě.
    ZOE04
    ZOE04 --- ---
    ZONICEK: nn, nespolklo,jen ted nevim, jestli to mam nekde hlasit, nebo pockat.. nechce se mi uz vubec jit to resit nekam na pobocku..:)
    NELDE
    NELDE --- ---
    ZONICEK: To se mi také stalo. Akorát je pak nastavený tuším režim, že ji vrací po prvním špatném zadání pinu. Nezkoušel jsem, zda po několika dalších pokusech ji spolkne.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ZONICEK: banky asi vyšly vstříc sklerotikům a zlodějům a kartu nežerou tak rychle :-) Pin si pamatuji takže na vlastní kůži jsme to nevyzkoušel.
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    ZOE04:
    A co se ti stalo ? sežralo to kartu nebo ne ? :)
    Páč já jednou zadal blbě pin (3x) a u spořky mě to tu kartu vrátilo.. což je imho divný... ale nevim jestli je to pravidlo :)
    ZOE04
    ZOE04 --- ---
    nevim jak se mi to mohlo stat ( teda vim :) ale trikrat sem nezadala spravne PIN,
    mam to nak resit, nebo staci pockat tyden ? rekla mi to slecna z CSOB, ja mam Ceskou sporitelnu..diky
    PULKA
    PULKA --- ---
    ADAMM: kouknu na to díky za tip. (uvažuji také o tom, že si vnějakém vhodném okamžiku nechám převést účet na eura a vyberu je v německu z bankomatu... nebo tak nějak)
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    PULKA: Kacka na tom ted o moc lip asi nebude, ale nikdy nevis, jestli statak treba nevyda opravu, ze prumysl rostl o 13%, nikoliv klesal... ci co komu prelitne pres nos, takovy veci se stavaji...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ADAMM: ověřil bych, zda a za jakých podmínek by šlo využít třeba paypay.com
    PULKA
    PULKA --- ---
    SUCZKER: hm, díky. Já to ještě risknu a počkám jestli islandská koruna nevystoupe a česká neudrží (kurz je teď asi 170 ISK za EUR), přinejhorším to nějak dopadne...

ADAMM: nebankovním převodem myslíš, konkrétně co? (moc se v tom nevyznám) - nějaké american express ?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PULKA: tak jako tak bych na tvém místě zkusil nebankovní převod. u mBank to bude nejdříve za několik měsíců.
    VANEK
    VANEK --- ---
    Dneska jsem četl, že slábnutí koruny (české) má ještě pokračovat. A naopak, islandská se ještě neodrazila ode dna?
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    PULKA: Kurz koruny nejspis pod 26 nepujde, dovoluju si dokonce hadat, ze nepujde pod 26.50 , nektere spekulativni odhady mluvi az o moznosti ze by se do brezna mohl vyhoupnout na 29 Kc. Situaci v islandske korune nesleduji, takze nedokazu rict...

250000 ISK je jestli to dobre pocitam 800 - 900 EUR (stred 300 ISK za EUR) , takze tam zase zalezi, jestli ty prachy potrebujes... pokud jo, tak bych to sem poslal, pokud ne, tak muzes spekulovat na to, ze z toho jeste nejakou stoeurovku dostanes. Ale je to sazka a muzes jeste o nejakou stoeurovku prijit. Zalezi, jak si veris...
    PULKA
    PULKA --- ---
    Je v nějakém blízkém časovém horizontu reálné, že mBanka bude přijímat platby ze zahraničí?
    Mám totiž relativně dost peněz na Islandu a pokud by kurz isk/euro ještě klesnul a euro/koruny by zůstal takhle vysoký, bylo by docela reálné je dostat domů... anebo se pořád vyplatí čekat? Co myslíte? Jedná se asi o 250tisíc islandských korun (uložených v bance Kaupthing)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ATAN: mLinka.
    ATAN
    ATAN --- ---
    muzu nejak pozadat o duplikat kraty k mKontu pres mBank IB? nasel jsem tam jen blokaci.
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Netušíte pls. jestli ČSOB bere ještě slovenský money ? zejtra je poslední den ne ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam