• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    NELDE
    NELDE --- ---
    Kreditka pokračuje: Včera po mě chtěli další papír - výpis za další měsíc - od podání žádosti už uplynul. Dneska mi snížili limit a tak musím podepsat znova smlouvu.

Adame, já vím, že jsem jeden z prvních, ale docela se vám povedlo snížit můj pozitivní vztah k mBank.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    šel jsem do svý banky s šekem z jiný banky a tam mi teda bylo řečeno, že mi to nemůžou dát cash, ale že mi to připíšou na můj účet.. tak ok.. no a nechtěli po mě občanku nic, prostě jenom kartu a zadání pinu... zajímavý že neověřujou totožnost..
    to samý když jsem si z účtu vybíral 600E .. prostě jenom karta a pin... kdyby mi jí někdo ukradl a zjistil pin, tak jsem na mizině..

btw. jedna zajímavost :-)

VANEK
    VANEK --- ---
    Výherní vkladní knížky jsme tu už měli, ale výherní převody, to je fakt novinka :-)
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Máš někde link na ty pravidla Sazky a Fortuny? Ta myšlenka se placením formou sázky nezní špatně. Zejména u kurzových sázek. A ten účet může zrušit včetně peněz - to snad ne.

NOSPAM: Spíše uvažovat o partnerství se Sazkou a dávat jí za převod poplatek!
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    PULKA: pokud s vkladem nespěcháš a máš v okolí pobočku ČS tak lze využít 7denní termínovaný vklad na účet. To by mělo být dle info z fóra gratis.
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    :-D nojo.. to by skoro mohla mBanka uvazovat o "oficialnim partnerstvi" s fortunou :-))) oba by z teho meli uzitek..
    Banka ktera nabizi vic.. ;-)
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    To je dobrá strategie :) Nízké poplatky za převod na účet s možností výhry až milionu korun :))
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NELDE: jde to, ale Sazka v srpnu změnila pravidla, takže teď - pokud to někdo využívá ve velkém - mu může zrušit jeho Sazka účet. stále to jde docela rozumně přes Fortunu (1 - založíte si po netu účet u fortuny 2 - strčíte tam peníze 3 - převedete je na konto 4 - další převod je možný až po jedné sázce, ale ta může být za 5 kč - čili převody do mB za 5 Kč s možností výhry místo ~20+ Kč za vklad na poště)
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Nepsals náhodou, že přes terminály Sazky to jde v pohodě a bez poplatku?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PULKA: hotovostní vklady jsou asi až hodně daleko v prioritách. domníváme se, že síť české pošty je natolik rozsáhlá a poslání peněz složenkou není až tak předražené, aby se nám vyplatilo řešit vkladomaty v blízké době.
    PULKA
    PULKA --- ---
    Uvažuje se u mBank možnost hotovostních vkladů? Anebo to zůstane jen čistě internetové.
    Účet u české spořitelny si držím zhruba kvůli zahraničním platbám a právě možnosti vložit hotovost - výplatu mám sice převodem, ale občas dostávám i něco v hotovosti a nemožnost vložit je na účet je zatím nepříjemnél...
    VANEK
    VANEK --- ---
    ADAMM: Yeh, never(more?).
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ZONICEK: a ještě jedna věc - poprosil bych tě do pošty o detaily (číslo žádosti a případně jméno kurýra, víš-li ho, nebo toho člověka, se kterým jsi domlouval termíny) - tak jako tak by měli být flexibilnější :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BUNDA: eh... ne*er! ;-)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ZONICEK: ono je to teď takové trochu "dvojkolejnné" - jednak pro nás zajišťuje kurýry Mediaservis, jednak je část už "in-house" - takže to dělají lidi z obchodní sítě. po pravdě řečeno, naši vlastní lidi se to taky teprve učí, takže jim asi bude chvíli trvat, než se dostanou na úroveň Mediaservisu. na druhou stranu to nebudou jen kurýři, ale "bankovní kurýři", takže u toho nebudou rozvážet jiné věci a budou o mBank vědět víc než lidi z MS.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: u mBank nelze žádnou lhůtu brát vážně :-)
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    MRTVY_KENNY: NELDE:
    Trochu jsem si to chtěl zjednodušit a celé to zařídit z domova no :))
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUNDA: Tuším je to 10 pracovních dní. U mě to skoro nestihli.
    NELDE
    NELDE --- ---
    ZONICEK: Na počátku byl ten kurýr s více termíny. Dneska ale když jsou mKiosky a centra, kde je to vesměs na počkání, tak je asi okrajový. Kdybys jel do té Anglické hned, tak jsi to měl hotové.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ZONICEK: njn, my to udelali naopak, smlouvu jsme zasli udelat na pobocku a pak uz chodily jenom smlouvy do posty...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam