• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    Vaše zkušenosti s českými bankami. V čem jste spokojeni, v čem ne. Zajímá vás, jak funguje banka uvnitř?

[ mBank ] - klub spravovaný ADAMMem, kde lze získat odpovědi na dění uvnitř této banky
    rozbalit záhlaví
    MISERY
    MISERY --- ---
    NELDE: jo, nejak podobne to mam, ale ted si vezmi, ze mi nejakou takovou svinarnu banka udela tesne pred tim, nez se zaplati hypoteka a co pak? Budu kvuli tomu stejne muset litat a jeste to bude mozna horsi :-/
    NELDE
    NELDE --- ---
    MISERY: Jsem na tom podobně. Co ti ale brání mít druhý účet jinde a v KB si nechat jen inkaso hypotéky a po té, co přijde výplata, vše kromě peněz na hypo dát jinam? Sice budeš dál platit poplatky KB, ale můžeš je silně omezit - jen základní konto a IB.
    MISERY
    MISERY --- ---
    NAVARA: Ja odtamtad rychle pryc nemuzu, mam tam hypoteku :( Minimalne jeste 4 roky.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MISERY: jo, u KB jsou obdobne excesy normalni... rychle pryc.
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    MISERY: :[
    MISERY
    MISERY --- ---
    Tak ted me vytocila komercka, koukam na vypis z uctu a tam jako poplatek za kartu 700,- Mam emboss, ale ten poplatek jsem platila v listopadu, tak tam volam, co to je za bordel, ze mi to strhli znova v unoru. A oni teda ze to by byt nemelo, ze to je asi nejaka chyba, ale ze tam musim zajit, ze takhle se na to podivat nemuzou. To jsou sluzby!!!
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    SUCZKER: :DDD tak tohle uz je moc..a to studuje vysoko skolu a objevil latku druhe tridy zakladni skoly. omg
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    _BENNY: No já myslim, že klučina vobjevil ameriku a teď na základě toho bude měsíc tvrdit, že ho má většího než ostatní... připomíná mi to jednoho klučíka, co napsal asi před rokem tohle:

http://propravo.blogspot.com/2007/12/je-rpsn-klamnm-spotebitele-ii-ni-rpsn.html
    NELDE
    NELDE --- ---
    _BENNY: Hlavně to má jedno chybu, že tam nenapsal ty podmínky celé. Protože oni hlavně počítají, že měsíc má 30 dní. Tedy za každý měsíc dají 1/30 úroků. Tyhle dny navíc jsou vlastně jen pro případ, kdy je necelý měsíc.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    HARALD: jo, taky si myslim
    HARALD
    HARALD --- ---
    _BENNY: Má tam jednu chybu. Za podvodné považuje i úročení 360/360. I v tomto případě ale klient platí pouze a jenom to, co má ve smlouvě. KB by tam měla být zeleně.
    NOSPAM
    NOSPAM --- ---
    NELDE: to mas z toho ze kupujes na kreditku zvejkacky..
    NELDE
    NELDE --- ---
    NAVARA: To asi ne, podle občankového věku bychom se možná tolik nelišili, ale podle vzhledového věku ano (-;
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NELDE: Na uctence najdes jeji telefonni cislo? :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    Závěrečný bod kreditky: dneska první platba. Oproti delfínovi bez podpisu (jen na PIN), normálně s delfinem se na stejné prodejně musím podepsat. A paní zřejmě nevidí zlaté často, ale usmála se. Jsem zvědav, co bude dále.

Závěr: martyrium za to stálo.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    DAIIKA: jestli to u nás někdo v síti natvrdo řekne, tak je vůl. což nic nemění na tom, že je to víceméně veřejné tajemství a na mFóru se o tom flejmovalo už asi tisíckrát... ani já už se k tomu nechci a nebudu nijak vyjadřovat...
    NELDE
    NELDE --- ---
    DAIIKA: Viz PISTA1
    Bylo napsáno, že to je kvůli nepřítomnosti záznamů.
    DAIIKA
    DAIIKA --- ---
    NELDE: to že žádný zápis v registru není je pro klienta pozitivní bod, ne negativní. znělo to zamítnutí přeně takto? byl jsi u toho osobně?
    MUNIN
    MUNIN --- ---
    NOSPAM: To nebude fungovat. Cetelem používá Solus, a to je negativní registr. Tj. řádným splacením půjčky od Cetelem žádný záznam nevznikne.
    NELDE
    NELDE --- ---
    DAIIKA: Ano, ale jen kvůli zjištění, jestli to je/není špatný klient. U kontokorentu by nemělo vadit, že tam žádný zápis nikdy neměli.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam