DEMONOFANARCHY: zabít!
No ale obecně debilové se vyskytují všude...
já mám druhej účet v ČS, kde mám opravdu šikovnou privátní bankéřku, ale potřebovala jsem přidat manžela jako spoludisponenta, k čemuž jsme potřebovali být na pobočce spolu. Protože to je přes týden technicky neproveditelné, doporučila mi ta moje bankéřka, ať si to vyřídíme na nějaké víkendové pobočce, a napsala mi seznam toho, o co mám zažádat.
Dobrý, dojedeme na víkendovou pobočku, já začnu povídat, co chci (druhou kartu na manželovo jméno, stejný typ, jako mám já), a slečna "to nejde". Trvám na svém, zeptá se kolegyně, ta ji přesvědčí, že to jde, tak jdeme dál. Požadavek číslo dva (přidat manžela jako spoludisponenta do EB), a zase "to nejde". Tak říkám, že to jde, chvilku se dohadujeme, načež ona volá na mobil nadřízenému, ten jí vysvětlí, že to jde a jak se to nastavuje, a jdeme dál. Další požadavek - zase "nejde", ale to už jsem vzdala, že to vyřídím se svou poradkyní.
No a vrchol tomu nasadila ona dáma tím, že mi tvrdila, že manželovu kartu samozřejmě si mám nechat zaslat na pobočku, že ji tam můžu vyzvednout já - což, jak jsem zjistila v okamžiku, kdy jsem pro tu kartu přišla, absolutně není možné...