• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    Vaše zkušenosti s českými bankami. V čem jste spokojeni, v čem ne. Zajímá vás, jak funguje banka uvnitř?

[ mBank ] - klub spravovaný ADAMMem, kde lze získat odpovědi na dění uvnitř této banky
    rozbalit záhlaví
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    EXX: V dnešním globalizovaném světě nemůžeš u žádné banky přesně určit jejího vlastníka.
    Takže nemáš žádný důvod pro své tvrzení?
    EXX
    EXX --- ---
    ZBYNEK:
    i jo, je to polská banka :-)
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    EXX: Můžeš říct nějaký důvod, proč bys tam víc peněz nedal?
    KY_109
    KY_109 --- ---
    ATAN: bez problemu
    ATAN
    ATAN --- ---
    muzu vubec posilat z jineho PU na emax?
    EXX
    EXX --- ---
    to zni skoro jako ma oblibena mbanka ... vse zadarmo , vybery i v zahranici zadarmo ... ale jako vic nez deset patnact koliku bych si tam asi nedaval ... ale jako internetova zepenenka je to super, v kombinaci s paypal samo ...
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    TRISSIE: ja zase na druhou stranu na CSOB proste nadavat nemuzu jsem u nich spokojenej... mam ucet typu vse zadarmo, mam dobrou kartu taky zadarmiko mam vybery z bankomatu zadarmiko... kdyz jsem jednou vystrosovanej resil prevod do ciziny a neslo o zrovna malou castku a v IB se mi ukazala nejaka blbost psal jsem v 5 rano na helpdesk a v 6 uz jsem mel odpoved...

Takze kdyz pominu to ze cokoli chci resit muzu resit jen s jednou babou u jednoho konkretniho stalu tak jsem spokojen..
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    TRISSIE:
    No kámoš dělal asi půl roku v KB a říkal že jejich školení je typem tady máte tuny materiálů, pak jsou nějaké semináře stylem mluvim mluvim ale je mě jedno jestli to někdo chápe no a pak tě hoděj do vody a plav...
    Unás na pobočce jsou většinou ženský 40+ který tam dělaj přes 20 let, takže všechno šlo postupně ty služby atd... Ale dneska je těch produktů tolik, že se to prej bez praxe a takovéhleho otloukání naučit nedá ... Takže ono to bude asi skoro všude stejný ze začátku :(
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SKAFF: tak tohle byla zrovna ČS a slečnu omlouvá, že to je nově otevřená pobočka...
    moje jediné štěstí bylo, že jsem fakt věděla, že ty věci jde udělat - kdybych přišla z ulice a nevěděla, tak odejdu s tím, že "v České spořitelně nic nejde"
    EXX
    EXX --- ---
    to zni spis jako ze nemaj moc skolenyho personalu , chtel bych mluvit rovnou s vedoucim , rek bych ze nechapu co mi ta pani chce rict :-) a jestli by mi to nevysvetlil ani vedouci , toz nevim jak bych dal postupoval ..
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DEMONOFANARCHY: zabít!

No ale obecně debilové se vyskytují všude...

já mám druhej účet v ČS, kde mám opravdu šikovnou privátní bankéřku, ale potřebovala jsem přidat manžela jako spoludisponenta, k čemuž jsme potřebovali být na pobočce spolu. Protože to je přes týden technicky neproveditelné, doporučila mi ta moje bankéřka, ať si to vyřídíme na nějaké víkendové pobočce, a napsala mi seznam toho, o co mám zažádat.
    Dobrý, dojedeme na víkendovou pobočku, já začnu povídat, co chci (druhou kartu na manželovo jméno, stejný typ, jako mám já), a slečna "to nejde". Trvám na svém, zeptá se kolegyně, ta ji přesvědčí, že to jde, tak jdeme dál. Požadavek číslo dva (přidat manžela jako spoludisponenta do EB), a zase "to nejde". Tak říkám, že to jde, chvilku se dohadujeme, načež ona volá na mobil nadřízenému, ten jí vysvětlí, že to jde a jak se to nastavuje, a jdeme dál. Další požadavek - zase "nejde", ale to už jsem vzdala, že to vyřídím se svou poradkyní.
    No a vrchol tomu nasadila ona dáma tím, že mi tvrdila, že manželovu kartu samozřejmě si mám nechat zaslat na pobočku, že ji tam můžu vyzvednout já - což, jak jsem zjistila v okamžiku, kdy jsem pro tu kartu přišla, absolutně není možné...
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    TRISSIE: jj bohuzel tedka mam stejnou zkusenost...

Vzdycky jsem CSOB chvalil protoze ten student ucet je super , ale ted jsem potreboval vymenit kartu... volam na info linku baba ze si mam zavolat jiny babe volam tam.. a ona to jste v praze musete tam kde mate ucet...rikam ok

Volam tam a rikam ze chci mluvit s nekym kdo mi zaridi novou kartu

A baba kdo je vas banker? nasel jsem v apirech kdo to je a rikam ji to...

Ona no ona tady uz nepracuje...

Rikam to je hezky a kdo je ted muj novej banker... rekla mi to jmeno

Volam primo ji... zvedne to baba rikam ze uz mluvim s xtou zenskou a ze potrebuju jen vymenit kartu

A ona no maruska je tedka na obede ale ja to s vama vyresim.. vsechno jem ji nadiktoval co chtela a pak mi rekla ze nevi a ze se mi maruska potom ozve:-D

grrrrrrrr
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    nemám ráda ČSOB...
    teď mi bylo 28, tzn. mi doběhl studentský účet. OK, přišlo mi oznámení o tom, že se mění podmínky v souladu se Smlouvou, ale bez dalšího vysvětlení.
    Fakt mě nenapadlo, že v souladu se Smlouvou mi mimo jiné zruší kontokorent, aniž by mě na to upozornili. Hlavně že mám privátního bankéře (což mimo jiné znamená, že běžná pobočková pracovnice mě ani nechce obsloužit, protože si mám všechno vyřizovat s tím privátním bankéřem)...
    O důvod víc veškeré vztahy s ČSOB v tichosti ukončit a přesunout veškeré aktivity (až na hypotéku, kde jsem vázaná minimálně do listopadu) do jiné banky...
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    Pro cloveka, ktery nema trvale bydliste v CH (coz se tyka i me) je situace slozitejsi a lepe sezenes ucet u mensich bank. Budes mit i horsi moznosti kreditek (v podstate jedina, kterou mi nabidli je gold visa za silenych podminek). Uroceni vesmes prd s octem na current account, ale samozrejme maji saving accounts a investicni produkty. Konkretnejsi info poslu do posty
    TBC
    TBC --- ---
    PINCHE_GRINGO: predevsim nejakej cenik, zajima mne hlavne posila penez plateb po nemecku, uroceni, vedeni karty, a podminky pro zalozeni uctu atd. posli pripadne odkaz na bankua a jeji produkt dik
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    TBC: Ja mam ve svycarsku, co potrebujes?
    TBC
    TBC --- ---
    Opravdu tu nikdo nemá bankovní účet v Německu/Svycarsku aby mi podal reference?
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    Take se pridam k doporuceni na FIO. Obzvlast se slovenskem mivali velmi vyhodne podminky prevodu, snad se na tom s eurem nic nezmenilo..
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MZAZRIVEC: pro tebe asi opravdu FIO - http://www.fio.cz/
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    MZAZRIVEC: co FIO (pokud to tedy nemusí být banka). Navíc pro tebe ideálně domácí sk.
    MZAZRIVEC
    MZAZRIVEC --- ---
    zdravim, viete mi prosim poradit v akej banke v cechach je najvyhodnejsie otvorit si ucet s pristupom na internet bankig. jedna sa mi o medzinarodne prevody. som slovak a v cr nemam ani prechodny pobyt. dik za radu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam