• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    VXP: platba z mBank odchází kolem 8hod. Takže když ji zadáš po té odejde až druhý den :-) Jinak také ji mám takřka od začátku a většinu problémů sem postřehl. A ladění k lepšímu bude vždy hodně komplikované. Hlavní slovo mají vždy v Polsku.

Je pravdou, že za většinu si můžeme my klienti sami. Nahrnulo se nás víc než čekali (se značnými prostředky) a drtivá většina z nás zkousne takřka vše. Proto výhody ubývají a odhaduji, že do budoucna se to jenom zhorší.
    VXP
    VXP --- ---
    ADAM: treba proto, ze vetsina lidi zadny problemy nemam? mam mbank uz rok a to co po ni chci splnuje dokonale, nemel jsem za celou dobu jedinej problem... kuryra jsem nepotreboval, vypisy nepotrebuju, kreditku taky ne, platba odejde v mbank je okamzite, v jine bance druhy den...

zadny problem nevidim :) a kdyz nejaky je, tak ho hned nekdo resi narozdil od jinych bank...
    VANEK
    VANEK --- ---
    ADAM: Páč Čecháčci jsou škrti, viz nabídka samoobsluh :-)
    ADAM
    ADAM --- ---
    je super, ale tohle auditko se zvrhlo v helpdesk mbank, protože tam pořád něco nefunguje (nejdříve kurýři, pak emaily, vypisy, kreditky, platba odejde, ale nedorazí...).

osobně moc nerozumím tomu, proč je tolik lidí ochotno todle postupovat...
    VXP
    VXP --- ---
    tohle je mBank CR ... to ze patri pod mBank PL je jenom dalsi informace... ta zase patri Commerzbank coz jsou nemci... takze uz tu chybi jenom ze nemci jsou fasisti a u tech by se taky sporit nemelo...

a pak nekdo doda ze hitler nebyl nemec ale rakusak a rakusaci zase vlastni ceskou sporitelnu, takze tam taky nesporit...

a ze nejlepsi je si penize zasit doma do polstare :D

a uz dost OT, mBank je super :D
    EXX
    EXX --- ---
    ale jako ja si mbanku celkem pochvaluju na to k cemu ji vyuzivam, nic to ale nemeni na tom ze ji hodlam pouzivat jen jako internetovou penezenku ... sporil bych jinde a vetsi obnos bych tam taky nedal. Ze neverim polskejm vyrobkum potazmo sluzbam neznamena ze mam neco proti polakum, to spis naopak... a Polsko jako zemi mam rad a rad se tam vracim ..
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    GREVE: hodím ti vzkaz do pošty.
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    ADAMM: kmarád mi poslal odkazem přímo stránku toho konta, na úvodní stránku jsem nemrkla, tak pardó no. já tam četla nějaký dlouhý povídání a tak nějak jsem z toho pochopila, že se rozšiřuje síť vlastních bankomatů a že je jich zatím málo. ale je fakt, že jsem to četla polovičatě.. ahlavně kolikrát je napsáno "jakéhokoli", "kdykoli" a pak je miniaturní poznámka pod čarou, že se to nevztahuje na blablabla a blablabla. proto se raději ještě ptám:)
    ale děkuju:)
    GREVE
    GREVE --- ---
    Mám takový problém s převodem z účtu na účet. Můj nájemník má účet u Mbank a já u ČSOB. Před dvěma týdny mi poslal nájem (přes internetové bankovnictví) a ten mi dosud nepřišel. Jemu se to strhlo z účtu, banka tvrdí, že platba odešla. Tak teda nevíme, kde ty peníze jsou. Pánové v Mbank prý jeno krčí ramenama.
    Týden před touto platbou mi taky něco posílal, to přišlo v pořádku, akorát docela pozdě (trvalo to asi 5 dní).
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    ADAMM: a co to je ekonto premium a extra a jake na to musim mit prijmy? jake jsou vyhody?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    HARIBOKACHNA: mBank / FIO / RB (v případě, že máš dostatečné příjmy, aby ses kvalifikovala na eKONTO Premium nebo Extra).
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    SAKJA_PANDITA: ale i na úvodní stránce mKONTA je napsané: "tři výběry měsíčně z jakéhokoliv bankomatu zdarma" - snad to není tak nepochopitelné? :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    SAKJA_PANDITA: máme to napsané... třeba v FAQ je to ještě podrobněji rozepsané:

Ze kterých bankomatů mohu vybírat zdarma?

Tři výběry z bankomatu měsíčně zdarma – to platí u mKONTA bez ohledu na společnost provozující bankomat. mBank nemá vlastní síť bankomatů. Obdobně jsou všechny následující výběry během měsíce (a výběry kartou k eMAXu a mPŮJČCE) zpoplatněny částkou 19 Kč. Výběry z bankomatů v zahraničí jsou v případě mKONTA zdarma vždy. mBank dlouhodobě spolupracuje se sítí Euronet, ale poplatky jsou v současné době stejné.
    http://www.mbank.cz/pruvodce/faq/?category=51

Všechny = všechny, co akceptují karty VISA (v ČR vím o jediném bankomatu, který je nebere).
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    DEMONOFANARCHY: oficiálně nikoliv. fakticky velmi jednoduše: pokud máš nastaveno, že šablony se provádí pouze s potvrzením SMS, tak stačí dotyčnému dát svůj login a heslo - bez tvého telefonu stejně nic neudělá. ale je to o důvěře, kterou k dotyčnému máš.
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    ADAMM: Je nejako mozne udelat druhy pritup k memu uctu, ale jenom jako visitora? To znamena ten durhy clovek by mohl do IB mohl by e podivat na pohyby na uctu atd ale nemohl by s tema penezma jakkoli disponovat?
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    ja mam volksbank ... ale zaridila jsem ji jaksi bez rozmyslu a chtela bych neco vyhodnejsiho.. mate nejake rady? fakt jen zakl. ucet na vyplatu - nechci zadny moznosti pujcek atd. chozeni do - .... ani ne ibanking... navic co si myslite o volksbank
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    SAKJA_PANDITA: mbank nemá vlastní bankomaty, vybíráš vždy z cizích. 3x měsíčně zdarma, každý další výběr za 19 Kč.
    V ČSOB chtějí aktuální potvrzení o studiu, není to o tom, že do 26 let jsi automaticky student.
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    AXTHEB: aháá dík.(nevim, proč to tam teda nemaj´někde viditelně napsaný u toho).
    ADAMM: tyjo to je dobrý:) tak mi ještě, prosím tě, pověz (já vim, že jsem jak opožděná, ale tyhle věci jdou fakt mimo mě, dík, že se mi nesmějete:), jestli můžu teda vybrat z jakýhokoli bankomatu, když budu mít kartu mBank. nebo jestli je to nějak omezený na určitý bankomaty s bohatější funkčností. meeerci
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    SAKJA_PANDITA: když si vybereš mBank, tak máš jako bonus "nyx helpdesk" - v mé osobě ;-)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SAKJA_PANDITA: Kazdej mesic zacinas znova 3x zdarma, do konce mesice platis za vybery, pak zase 3x zdarma...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam