• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Čekal jsem osobně, že na Plusu dáte trochu více. Bude někde na titulní stránce (přehled účtů) vidět, ze kterého už jsem tento měsíc převáděl? Myslím, že taková kosmetická změna by docela pomohla, jinak to budou lidé hledat.
    Napadlo mě následující řešení: dám si 4 Plusy. Všechny spořené peníze převedu na jeden z nich. Jakmile budu nějaké potřebovat, tak převedu vše na mKonto a co nepoužiji, převedu na další Plus v řadě. Tedy získám de facto jeden Plus se 4 převody za měsíc. Nebylo by lepší povolit rovnou jen jeden Plus a účtovat až pátý a další převod? Budete potřebovat méně náročné systémy na zpracování.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    eMAX Plus si můžete založit již teď. Více informací také na updatovaných stránkách: http://mbank.cz/msporeni/
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    díky. myslím, že je to skutečně velmi dobře napsaný text. nicméně to neznamená, že bych si dělal iluze o názoru řady lidí na změny, které jsme ohlásili.

http://www.mbank.cz/blog/article.html?id=114
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: ale umíte to na blogu krásně podat všechna čest :-)
    VANEK
    VANEK --- ---
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Nevšiml jste si pls. včera někdo na sfinance článku, kde psali otom, že banky nechtějí půjčovat a že nemají prostředky jak donutit banky aby šli dolu s úrokem když jde dolu s úrokem ČNB ?
    Já ho tam včera viděl jako aktuální a dneska je pryč :(
    KY_109
    KY_109 --- ---
    Hm, zase naky bonusy ;o) Takze si zalozime 3. ucet u mBank a za pul roku nam nenapadne jeden z nich zpoplatni ;o))))

To je defacto snaha z nej udelat terminovany ucet, ze?
    Nicmene pokud bude mit eMax Plus nejaky kloudnejsi uroky, bylo by to fine tam fixovat vetsinu penez. Mozna pak ale ztrati smysl mit ten "prostredni" eMax. Ikdyz, asi uvidime zitra podle uroku.
    MUNIN
    MUNIN --- ---
    VANEK: Smrtelně nemocní kandidáti mají přednost.
    KEEPER
    KEEPER --- ---
    ADAMM: Diky. Jsem na to zvedav.
    VANEK
    VANEK --- ---
    A pak že je krize: http://jobdnes.idnes.cz/prace/trenkwalder-a-s--reditel-penezniho-ustavu-JXS550975.aspx (co tím proboha myslí? jako pobočku?)
    GOR
    GOR --- ---
    ADAMM: Takze na eMaxu max. 1% jako v Polsku? (WIBOR 3M je v Polsku 4,3%) To bude zuzo :-)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MRTVY_KENNY: ano

NELDE: jistě nebudeš sám. očekávám největší bouři nevole od startu mBank.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ADAMM: znamena, ze ke svemu mkontu a 4 emaxum muzu pridat dalsi 4 emaxy plus?
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: To snížení úroků na normálním eMaxu mi docela vadí. A mít více eMaxů, to už je vůbec padlé na hlavu. Ale chápu, že při současné sazbě ČNB to asi jinak nejde.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    dozvíte se zítra :)

ale otázka je, co ještě chybí do celkové skládačky. produkt bude svým fungováním téměř totožný, jako dnešní mBUSINESS eMAX: vysoké úročení, převod pouze 1x měsíčně zdarma, jinak za 150 Kč. Až 4 eMAXy Plus (=reálně až 4 výběry měsíčně).

zároveň dojde ke snížení úroku na eMAXu. o nový produkt bude moci stávající zákazník požádat přes IB, vše probíhá automaticky (není třeba nikam chodit, nic podepisovat, atd), do 24 hodin by měl být nový účet aktivní.

řekl bych, že jediné, co nevíte vy a vím já je - kdy se to spustí a jaké budou úrokové sazby. ale už to budete za chvilku vědět i vy, nejen já...
    KEEPER
    KEEPER --- ---
    Vite uz nekdo vetsi podrobnosti o eMax Plus od mBank?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    DEMONOFANARCHY: jsem prostě nezkrotný optimista a zase jsem se sekl ;)
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    ADAMM: kdyz jsem zase u toho:-)

s prichodem kreditky jsi rikal ze "uz moc veci nestoji v ceste zahranicnim platbam"

Tak jakej je aktualni status?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    JUANITA: Ne (objedeš a ušetříš využívaje PayPay), Ne (objedeš a ušetříš využívaje PayPay), Ne (není třeba, protože limity na net lze on-line měnit na kterékoliv kartě), Ano.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    JUANITA: ne, ne, ne, ano.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam