ADAMM: Zatím pozoruju následující věci/změny:
- v paměti prohlížeče (je-li tak nastaven) nezůstává na rozdíl od minulé verze IČ (takže ho musím zadávat vždy znovu) - z hlediska bezpečnosti dobré, z hlediska uživatelské přívětivosti nepohodlné :)
- po zadání IČ kurzor automaticky přeskočí na pole PIN, a po zadání PIN na PŘIHLÁSIT (tedy obdobně jako předtím při zadávání kódu z SMS klíče) - praktické a pohodlné
- načítání úvodní stránky je výrazně pomalejší než u starší verze - naměřil jsem 13 sekund
- další běh IB je však již svižný, vše se načítá opravdu hodně rychle
- celkově se mi celý systém zdá líbivější a přehlednější než ten starý (dlužno podotknout, že na ten starý jsem si díky pár dnům užívání nestihl zvyknout)
- jako jednoznačné plus vidím hromadu nových funkcí a nastavení
- fajn je nová položka Oblíbené - na každé stránce, která se načte, je vpravo nahoře link "přidat mezi Oblíbené"
- při načtení Jednorázového příkazu k úhradě vidím jako jedno z polí "vyplnit ze vzoru" (nejsem si jist, jestli to u předchozí verze bylo, ale řekl bych, že nikoliv) - jednoznačně pozitivní
- vlevo dole pod stromovým menu se objevují Tipy (zřejmě v závislosti na tom, kde se zrovna člověk nachází)
- řekl bych, že v nastavení přibyla možnost změny kontaktních údajů (adresa pro účty a kontaktní údaje pouze pro účely EB)
- pod nastavením je v rámci položky Bezpečnostní kromě změny PINu také Historie přihlášení (rovněž netuším, jestli byla i dříve nebo je to novinka)
Toť zatím vše. Praktické zkušenosti s užíváním přidám eventuálně později.