• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    NELDE
    NELDE --- ---
    Bankovní poplatky.com :: Zobrazit téma - Příběh o GE Money Bank - Genius Active
    http://www.bankovnipoplatky.com/forum/viewtopic.php?t=4693
    NELDE
    NELDE --- ---
    Tak šly dolů úroky. Max. je teď 2,5%. Nejvíce snížila GE (na 2%, kde jsou ty jejich řeči o maximálním úroku za každou cenu?).
    http://finance.idnes.cz/sazby-sporicich-uctu-klesaji-od-jara-az-o-1-6-procenta-fyg-/bank.asp?c=A091102_113259_bank_fib

VANEK: Kvůli 40k nemá cenu optimalizovat - 0,1% dělá 3,66 korun měsíčně (před zdaněním).
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ADAM: tím jsem chtěl naznačit, že od 1.9. nepracuju v mBank (ani v bankovním sektoru) - nikoliv snad, že by FIO a mBank už pro sebe nebyly přímou konkurencí.
    ADAM
    ADAM --- ---
    ADAMM: co znamená "donedávna"?
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    jinak utfg samozrejme :)
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    LEFTY: 026002561
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    MUNIN: swift jsem si našel taky. ABA evidentně tak triviální není.
    MUNIN
    MUNIN --- ---
    http://www.rb.cz/o-bance/profil-banky/korespondencni-banky/

Co se dohledání ABA k SWIFTu týče, UTFG.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    nemáte někdo ABA číslo korespondenční banky, kterou používá Reiffeisenbank pro platby z USA? Na infolince to neví, a na speciálním oddělení mi to řeknou až zítra.
    Haralde, nedívám se na tebe.
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    KASUMI: V současnosti se na záložny vztahuje i pojištění vkladů. V případě krachu je tedy vklad pojištěn stejně, jako vklad v bance (tj 100% do 50 tis Eur).
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KASUMI: zákony platí stejné pro banky i pro záložny. IB Fia mě osobně moc nesedí, ale jako u většiny věcí je to o zvyku. a karty mají ČSOB, tak to ti může pomoci v přechodu :) (i když osobně je to právě největší slabina FIO - dokud nebudou banka, nebudou mít vlastní karty a na to navázané lepší možnosti - on-line blokace, jednoduché změny limitů a podobně.)
    VANEK
    VANEK --- ---
    KASUMI: Tohle je právě nová éra... kdo nezkrachoval tehdy, je už bezpečný; a snaží se získat bankovní licenci, jenže ČNB to nějak brzdí.

NELDE: Já mám GEnius Plus se 40k, ničím nehýbu a dávají mi pokoj.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    STARDAY: ja nepoznala nikdy nic jineho, vis jak :D

kdyz ja mam se slovem "druzstevni zalozna" spojena slova jako krach, bankrot, neduvera..

chm
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    TRISSIE: hmm, diky za tip! uz to vidim.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    STARDAY: nemožnost se podívat na delší historii? Schválně jsem se teď logovala a vidím tam transakce od 5/2008 - pravda, není to celá historie, ale málokdy potřebuju dál do minulosti...

ale by default naběhne opravdu jen poslední měsíc, musíš si změnit filtr.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KASUMI: FIO má celkem slušný IB však se podívej předem Demo
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    KASUMI: csob a schopny IB? to bych do jedny vety dohromady nedavala. asi jsem rozmazlena ebankou, ale od ty doby, co mam csob tak trosku trpim :) nejvic mi trha zily absence transakci starsich nez mesic, nemoznost se podivat na delsi historii
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ADAMM: a maj nejaky schopny IB?
    ja mam csob a jsem s tim IB novym spokojena, umi to fakt hodne veci a je to prehledne.. z loajality a toho, ze nemam rada zmeny, zvazuju zustat u csob..
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KASUMI: jako jejich donedávna přímá konkurence - není se čeho bát. rozhodně radši FIO než ČS/ČSOB/KB/Unicredit/GE. toť můj skromný názor.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    TBC: kdyz ja tomu neverim :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam