• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    2ND: jednodussi zmenit ucet nez providera, v kteremzto pripade by si stejne museli zmenit ucet ;)
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    2ND: uz si povidal - at si zacnou zakosi zvykat - predpokladam, ze poskytujes nejakej internet nebo neco podobnyho, coz je sluzba, ze ktery se blbe utika, tak to pro ne nebude problem ;)
    2ND
    2ND --- ---
    SUCZKER: jenze ja mam nekolik set zakazniku, takze tyhle zmeny si nemuzu dovolit casto :|
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    2ND: nějak jsem s tou jeBankou furt váhal, i když mě tam už několikrát nasrali a teďka už bych neměnil nazpátek. Asi 100x lepší přístup, atd, atd...
    NELDE
    NELDE --- ---
    2ND: Tak to potom změníš. Vtip je v tom, že do mBank a FIO jdou převážně klienti, co je pro ně snadné (hlavně mentálně) změnit banku. Zavedení poplatku pro ně může být velmi riskantní.
    VXP
    VXP --- ---
    2ND: FIO funguje bez poplatku uz mnohem dele nez mbank :)

navic "zacnou uctovat poplatky" ... ja mam porad vsechno co pouzivam v mbank zdarma a to ji mam jako hlavni ucet :-)
    2ND
    2ND --- ---
    Nedopadne to s tim FIO stejne jako s mBank, ze jen cekaji az natahaji klienty a pak zacnou uctovat poplatky. ?
    Ja jsem silne znechucen RB, ale v E(xpandia)bance jsem byl od sameho zacatku a setrvacnost mi nejak brani odejit...
    ALLTIGER
    ALLTIGER --- ---
    ADAM, DJFRACTAL, STOURAL: super, moc vám díky :)
    STOURAL
    STOURAL --- ---
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    ADAM:
    ALLTIGER: fiiiha, souhlas :)
    ADAM
    ADAM --- ---
    ALLTIGER: fíííjo
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Nesázejte na jednu banku - FinExpert.cz
    http://finexpert.e15.cz/nesazejte-na-jednu-banku
    ALLTIGER
    ALLTIGER --- ---
    Ahoj, mám dotaz týkající se založení účtu pro o.s. Účet musí být transparentní. Zajímalo by mě jaká banka by pro tyto účely byla asi nejvýhodnější. Máte někdo zkušenosti?
    Díky moc!
    2ND
    2ND --- ---
    ADAMM: mas nejakou informaci ze by ho meli zariznout? to by byla dost podstatna informace...
    pak nechapu proc by zprovoznovali to nove API viz muj prispevek nize
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    TOSHIRO: mam s AXA bank. kazdy mesic prijde obalka s kontem, ktere jsem neaktivoval a je na nem nula. u axy se to konto nejak automaticky zrusi. cekam na to. :)
    TOSHIRO
    TOSHIRO --- ---
    Zajímavá zkušenost s ING kontem. Kdysi minulý rok jsem si vyplnil na netu žádost o spořicí konto, než mi však dokumenty dorazili poštou, tak se stalo pro mě konto neatraktivní, tedy jsem smlouvy nepodepsal.

To že my začali chodit periodika a reklamy ING na mail, to bych ještě pochopil. Ale to, že mi nedávno přišel výpis z konta, považuju už za poměrně zásadní fail procesů/systémů.

Stalo se to také někomu? Má smysl situaci řešit s ING?
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    ahoj máte někdo zkušenosti z korporátního bankovnictví?
    Píšu práci na téma hrozby a příležitosti v korporátním bankovnictví a internety v zásadě mlčí :) nějak si s tím moc nevím rady... jen to namontuju na celosvětovou krizi atd.
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    ADAMM: no a o tom to je... ten jejich system je deravy jak houba na auto
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    MUNIN: dneska mi volali, vse urovnano jest... konecne jim doslo ze pro ne delam (sesterska spolecnost na hypoteky a sporeni)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam