• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    FINSON
    FINSON --- ---
    STEPNI_VLK: Nečekaně.
    ADAMM: Jo, říkals to. A já říkal, že až se mi to přestane vyplácet, půjdu k Fio. Zatím ten důvod nemám, bo splňuji podmínku min. zůstatku. Btw. článek je o Era osobní účet zadarmo, ale já mám Osobní účet zadarmo, ne Eru...
    YNZA
    YNZA --- ---
    :D :D :D
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    STEPNI_VLK: nechci říkat "já jsem to říkal", ale já jsem to říkal...
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Poštovní spořitelna končí s účtem "zadarmo", příliš na něj doplácela - Měšec.cz
    http://www.mesec.cz/clanky/osobni-ucet-era-postziro-zadarmo-uz-zadarmo-nebude/

Ach, jo..
    NELDE
    NELDE --- ---
    DJFRACTAL: As Sazka - neraduj se - kdo myslíš, že ty její dluhy nakonec zaplatí? Dojde-li k restruktualizaci, tak do sportu už nepůjde nic.
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    ... sprava uctu, vyuctovani, studentske prirazky (a ne ulevy!!!) kontrola uctu, slaba ochrana ebankingu, nesplacene leasingy, menova bublina, tunel zdar... nebudu se s nima uz bavit, at shori... dot.com
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    NELDE: díky... kazdopadne klienti se musi branit... by jsem tak rozcilen, ze jsem chtel na ne poslat exekutory, kvuli nathovani casu na provize... bych chtel videt kolik by mi dali "prirazku" kdybych jim 3,4 mesice dluzil 2 litry... existuji mimosoudni zadosti, pokud nekdo nedodrzi obchodni podminky, neomluvi se a jeste stale te upozornuje ze si idiot co neumi do peti napocitat a vymlouva se na vsecko (proste za to muzou lidi ne system samozrejme) ostatni, achjo - fuckitmajt!!!

zamestnanci neresi pro koho pracuji (jakoby) je jim jedno jestli delaji pro GE, nebo Rajfku... vseci takovi by meli skoncit, zaplatit statni dluh, stejne jako sazka... manazeri vratit prachy nebo jit do vezeni... nebude to dlouho trvat nekomu rupne v bedne a bude misto cerno modro zlute jenom cervena
    NELDE
    NELDE --- ---
    DJFRACTAL - naprosto tě chápu, já něco podobného zažil u GE. Vrchol byl rušení úvěrového účtu, které není (nebylo, možná to změnili, ale pochybuji) možné provést na pobočce (ani tam na to nemají formulář, dali mi čistý papír ať o to požádám), ale je nutné poslat doporučeně do Brna. Po měsíci přišlo psaní, že účet není možné zrušit, protože není vyrovnaný úvěr - v tom měsíci mezi tam naběhl další poplatek za pojištění neschopnosti splácet (upozorňuji, byla tam nula).

Osobně mě štve, že banky většinu věcí formulují jako "žádost". Žádost je přeci něco, co se posuzuje a může být odmítnuto, navíc to evokuje submisivní postavení. V případě účtu prostě vypovídám smlouvu o vedení.
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    sorry vsem, uz je to fpoho, akorat v rajfce a v rsts, jak jinak - neberou telefony a kdyz jo tak: "sorry ale kolega je na obede a ja tomu vubec nerozumim"

nekde jsem se musel sverit :)
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    DJFRACTAL: v tom pripade jsi nepochopeny genius a nediv se, ze ti nerozumime
    VANEK
    VANEK --- ---
    DJFRACTAL: Teprve?
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    me jebne :)
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    :)
    DELACROIX
    DELACROIX --- ---
    zavolejte někdo sanitku
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    sorry za introretrospekci ale jsem nasrany a to hodne
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    ze zkousky edukacni psychologie jsem dostal jednicku abch jsem se pripravil a to jsem necetl stezejni 10 starou publikaci kterou mi pak profesorka dala na docteni

nekdo tady vytira s obcany podlahu jako s mokrym shnilym hadrem... nikdy se nepletu a kdyz ano tak se neco noveho naucim
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    jenom podotykam ze sem nikdy nevynesl zcestny soud, u maturity z matiky na renomovanem gymnaziu jsem vyresil nejtezzsi priklad svym zpusobem, taktez u ustni zkousky jsem vyresil nejtezzsi priklad, studuju hudbu a pracuji na trech knihach (muzika, cosiologie a roman)... studuju teorii chaosu atd... nekdy se spletu v nasobeni na par desetinnych mist... odchylka vzdy kladna a vzdy do max 2,5%e
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    2ND: znechucen RB? ja sem tam mel obrat minuly a predminuly rok okolo 160 tis. CZK pak sem tam mel -15 kč nebo tak nejak a tri mesice mi jenom strhavali poplatky, i pritom ze sem rozstrihl a vyhodil kartu vsecko sem jim slusne nahlasil a zrusil vsecka pojisteni, pripojisteni a preved je na jine splecnosti... zrusim tam i stavebko a prevedu na wüstenrot... byl jsem obchodni zastupce pro sesterskou spolecnost a na provize chybou neschopnych zamestnancu cekal skoro 6 mesicu a prisly o nekolik stovek lehci.

jsem student, mel jsem 200 na sporicim uctu a 500 na student ekontu najednou mi tech 200 zmizelo a na ekontu zbylo jen 350

4 nebo vicekrat jsem je prosil o povoleny debet ten nejnizzsi tj. 5000, nedali

ted mam u trech ruznych povolene debety a kontokorenty bank v celkove hodnote mmnt... 25+5+10+25+2+spotrebitelsky cc.a 26 (a dostal jsem je temer do par minut) vsecko se mi ... klep klep dari splacet a jeste mi srci uroky ze sporouctu a cervenych kont
    semtam se nekde dostanu do nuly, ale hned do druheho dne posilam injekci

u rajfky to bylo jak nalevani do bezedne jamy, zamestnanci neschopni, radobybakalari ze soukromych skol, kteri neumeli ani poradne anglicky a kdyz sem je nachytal ze neumi obchodni podminky, tak jsem okamzite odplul do viru velkomesta sem se citil jak po srazce s tupounem obecnym.

nemluvim o tom jaka ostuda byla na prepazce kdyz sem stal uprostred - predemnou podnikatelka menici papirove za mince, za mnou plynne nemecky mluvici ruska a za ni nejaky otec od rodiny, mel jsem hlad a potreboval jsem svych 30 EUR na taxik domu, cela rajfka na obede, slecna za prepazkou se potila protoze ji padal pocitac, stejne mi tech 30 EURO nedali, tak sem si je za 60 korun vybral osobne na vedlejsi pobocce (olomouc - pobocky i automaty parazitujou na sobe ve vzdalenosti 200m) a odnesl pesky do FIA, kde mi to zdarma (uz to nevim jiste) nacislovali na konto

uz sem rikal ze sem cekal na provize? no to asi jo, ale zadna omluva, zadne pridani kreditu, a to mam u nich stavebko, ktere taky rusim, protoze mi tam pribyva koruna na mesic

co me zajima ze manazerum co tam toci 100miliony pridaji 20 korun mesicne nebo tu dvacku poslou na dobrocinne ucely (to se jim strhava z dane) co me zajima ze maji problem s nesplacenymi leasingy a nikdo to nechce kupovat) o co jim de... porad mi volali a vycitali me chyby ani je nenapadlo se omluvit...
    kdybych jim castku tech provizi dluzil pul roku, tak me oholi jak jezka a budu muset prodat svoje postprodukcni studio, vzdat se myslenek na auto a nejspis i me slecny, s kterou to taky nebylo jednoduche

pak pridu do KB, CSOB, CS, PS, FIA, ( také tak trochu to platí u MBANK, VlksBnk, UnKrdt), a tam vsude se mnou jednaji jako s clovekem, v kazdem car seller placu mi nabizeji leasingy od 1 az 10ti let... az sem ty zadosti musel rusit, i kdyz sem nic nepodepsal...

nevim no, ale nekdo tady pujde do kyticek, jak muze dopadnout nekdo nebo neco co investuje vydelane (prominte pochybne ziskane) penize do nepravdive, tedy klamave reklamy, ktera stoji stejne za zlamanou zlutou netrpytivou gresli

ps.:
    jo a jejich webove rozhrani je nejmene chranene co jsem kdy videl, prumerny programator s mobilem na net a notasem pripojenym na net a rovnez kalkulackou s pameti (pocitacem, ktery jenom pocita) je v uctu cloveka na facebooku za 50 minut... nadprumerny na 15...

podnikani je jenom o lidech, kdyz se k nim ale nechovas jako ke klientum, ale jenom jako ke psum co jim das trochu nazrat aby te rozzureni a vyhladovelo chranili, tak stejne na to pivo k tobe prestanou chodit, vymenil bych cely management i hlavni holding nebocotoje, rozprodal bych akcie a splatil nedoresene pohledavky, zajistil se proti kriticky nestabilnim investicim do anomalnich akcii, zrusil bych to a omluvil se vcas, nez bude pozde a bude podano tolik zalob, vyzev a rizeni, ze to nekdo odnese bud zdravotne, nebo psychicky
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    2ND: jednodussi zmenit ucet nez providera, v kteremzto pripade by si stejne museli zmenit ucet ;)
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    2ND: uz si povidal - at si zacnou zakosi zvykat - predpokladam, ze poskytujes nejakej internet nebo neco podobnyho, coz je sluzba, ze ktery se blbe utika, tak to pro ne nebude problem ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam