• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    KERB
    KERB --- ---
    ADAM: to se tyka jen prevodu v Evrope ne? viz. ...

Zajistíme pro Vás převod Vašich finančních prostředků do/z vybraných evropských zemí RYCHLE, LEVNĚ A SPOLEHLIVĚ.
    ADAM
    ADAM --- ---
    KERB: filtr exchange

jinak vidím, že vytvořili nový micorsite :-)

já je používám jen pro platby nad 100tis kč. mezi 30-100tis je imho devizy.cz výhodnější.
    KERB
    KERB --- ---
    mate nekdo zkusenosti s timto ? http://www.platby-do-zahranici.cz/

potrebuju poslat penize z CR do USA co nejlevneji samozrejme .) diky
    ADAM
    ADAM --- ---
    filtr @adam
    :_)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ADAM: jo a jsi s nima vseobecne spokojenej?
    ADAM
    ADAM --- ---
    embosku od fia mam.
    VANEK
    VANEK --- ---
    CMLKA: Ale ne, to je prostě za jednu roční smlouvu.
    Podrobnosti o kartách nevím, UTFio.cz.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    VANEK: jo a jeste embosovanou kartu teda fio nenabizi?
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    VANEK: fajn a jeste k tomu poplatku za "pristaveni" to znamena, ze kdykoliv pujdu do kontokorentu, tka mi ten poplatek naskoci? protoze ted me stoji kontokorent, cca stovku az dve mesicne s tim, ze tak pul mesice byvam v minusu az do nejakych 10k, a kdybych mela platit jen za "pristaveni" 300,-Kc tak by se mi to zle nevyplatilo...
    VANEK
    VANEK --- ---
    CMLKA: Závisí to na dvouměsíční historii (průměrný zůstatek a pravidelné příchozí platby); typický klient by měl na 30 tisíc dosáhnout bez problémů.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    VXP: taky jsem si říkal, že 3x9,50 Kč každej měsíc je zbytečnej výdaj :-D Už je to, ale drží dlouho...
    VXP
    VXP --- ---
    LUDWIG_: dokonce jsem jim psal, ze ty vypisy nechci... ze mi staci elektronicky... odpoved byla, ze to nelze, ale ze jsou zadarmo, tak to nemam resit ;-)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    LUDWIG_: nevím, ale jsou myslím zadarmo, takže jsem to neřešil :)
    LUDWIG_
    LUDWIG_ --- ---
    ADAMM: diky moc... a jde zrusit zasilani papirovych vypisu, nebo to berou podle zakona, ze musi (a nesnazi se to uhrat na elektronicky vypisy)?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    LUDWIG_: internet banking je pořád děsně strašlivý. nesouhlasící zůstatky - to ani nevím že bylo, spíš jednou zapomněli připsat úrok? no a papírové výpisy chodí vždycky na konci toho dalšího měsíce, mám takový dojem. ale výrazně je zpřehlednili, ještě před pár měsíci (říjen? listopad?) z toho nebylo vůbec poznat, co je to za transakci, naopak teď už máš třeba u platby v cizí měně i vždy rovnou napsaný kurz, takže si to nemusíš ručně přepočítávat.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    NELDE: ja ziju prakticky jenom z kontokorentu...kreditku mam taky, tu vyuzivam na bezurocne obdobi a nakupy, ale ta si teda myslim, ze je drazsi..
    NELDE
    NELDE --- ---
    CMLKA: Nevím, co znamená příjemný kontokorent. Jako každá půjčka to není nic příjemného. Osobně mám raději kreditku, protože umožňuje bezplatnou půjčku (do výše měsíční útraty)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    btw me by se hodila asi nejaka jina - levnejsi banka nez je CS, protoze kdyz vidim, co platim kazdej mesic, ale mam u nich kontokorent a docela prijemnej, takze bych potrebovala takovej ucet, kterej taky kontokorent nabizi, nemate nekdo zkusenosti s tou Fio a kontokorentem? treba jak vysokej daj? jinak jsem koukala na ty poplatky za nej a z toho moc moudra nejsem teda - krome uroku taky pristaveni...
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    BUNDA: ale ano, je fakt, ze jsem to resil hned pri startu axy.
    LUDWIG_
    LUDWIG_ --- ---
    ok, diky - a takovy ty dalsi mouchy (zabugovany internet banking, nesouhlasici zustatky...) uz nejsou? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam