CMLKA: mam u unicredit bezny ucet, zbyl mi po hypotece. Moc ho nepouzivam, kdyz, tak vyhradne pres internetove bankovnictvi. To se vizualne nekdy pred rokem dvema zmenilo k lepsimu, prijde mi prehledny a funkcni. Backend pochopitelne neznam, ale "verim tomu".
Autorizace osobnim klicem - takova srandovni "kalkulacka", klic to mam od kdysi eBanky nyni RB i klic k uctu v UBS mi prijde mnohem sofistikovanejsi (co se tyka autorizace) a uzivatelsky prijemnejsi, ale to mohli mezitim zmenit.
Asi dvakrat se mi netove bankovnictvi zablokovalo - po dele nez 3 mesicich od posledniho prihlaseni, da se to odblokovat pres klientskou linku nebo pres osobniho bankere.
Zkusenost s osobnim bankerem dobra, samo lidsky faktor - clovek nevi, na koho narazi. Ten "muj" je fajn, reaguje rychle a kdyz jsem neco resil, vzdycky pomohl / poradil. Parkrat mi zkouseli volat nebo i osobni banker poslal mejl, ze se jim nezda operace na karte (nemam kartu k uctu, ale "historickou" kreditku), abych se k tomu vyjadril (obvykle kdyz kupuju nejakej software).
Celkove vzato nikdy jsem s nimi nemel nejaky problem. Nekomentuju poplatky, nemam z hlavy prehled.