KIDLI:
1) na mateřský mi ho asi nedají
2) já tu kreditku milovala a využívám už mnoooho let. je to pro mě hrozně příjemné - mít někde tisíce a vzít si z toho něco až budu potřebovat. kontrokorent nesnáším totálně. ale nyní jsem na mateřský a manželovi zkončila firma a jsme v podstatě bez příjmu :o(
3) no dlužim celý úvěrový rámec ale po splatnosti jsou teprve asi 3 splátky
4) díky tomu, že manžel nevydělává už asi půl roku a furt nic nemůže najít tak už nás rodina živí dost dlouho a už ani oni sami nemají na velkopůjčování svým potomkům
6) ale jo, ekonomicky jsem jakštakš vzdělaná a zodpovědná až až ale jsem měsíc po porodu tak těžko zvládnu brigádu na kterou už bych dávno šla. neboť být dlužníkem mi fakt nedá spát.
NELDE: já dodnes nechápu jak někdo může mít kontokorent? vždyť tam jednou za rok musím dát dohromady celou sumu kterou dlužím? kde to má člověk vzít? proto kreditku miluju - nikdy se nestane, že by se po mě chtělo víc než těch 5%.
GHOSTSTALKER: dobrý, že to zmiňuješ - není vlastně lepší nechat se pak dát k soudu a počkat si jaké úroky té bance projdou či neprojdou u toho soudu a možná pak být na tom lépe? neboť to obrovské úročení plus smluvní pokuty prostě soud neschvaluje ne? a půjde jen o úročení repo sazbou?