• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUNDA: Starej vtip (proč se namáhám se smajlíkem) - kdo přivede dva členy do NSDAP dostane prémii, kdo přivede deset členů dostane potvrzení, že tam nikdy nebyl.

Jinak proti tomu konceptu nic nemám, nicméně dá se předvídat, že stávající klienti přivedou příbuzné, kteří to užijí jako druhý účet v nulovým pohybem. Není můj problém, já do GE nepůjdu, ani kdyby mě platili.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BUNDA: asi tak. za mě dobrý, já myslím, že to zafungovat určitě může - lepší než hrnek nebo deštník, ne? :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: mBank dávala věcné ceny, Zuno a ING peníze, GE účet zdarma.

Tak proč do toho tahat NSDAP (tedy krom osobní averze k GE) :-D
    VANEK
    VANEK --- ---
    NELDE: Ale ne NSDAP, spíš
    Jsem straník, chci slevu. Bonus program ODS začne fungovat od jara - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/jsem-stranik-chci-slevu-bonus-program-ods-zacne-fungovat-od-jara-p8r-/domaci.aspx?c=A120209_153148_domaci_hv
    NELDE
    NELDE --- ---
    COQUINE: To je jak za NSDAP. A kdo přivede 10 členů dostane potvrzení, že u nich nikdy nebyl? (-;
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    Kdo přivede dva nové klienty, bude mít účet zdarma, loví klienty GE. Tvrdí, že mění trh | byznys.ihned.cz - Zpravodajství
    http://byznys.ihned.cz/zpravodajstvi-cesko/c1-54970830-ge-money-zahajila-lov-na-klienty-pomoci-uctu-zdarma
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    here we go
    Zkrachovala čtvrtá největší česká kampelička – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/ekonomika/261231-zkrachovala-ctvrta-nejvetsi-ceska-kampelicka.html
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MRTVY_KENNY: projekt testuji ja a klient(i) :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    hm.. koukam to prekladaji za chodu, meni se mi to pred ocima :)) jsou to mali sikulove.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    tak koukam zuno rozjizdi pujcky, pustili to do netbankingu a maji to pekne derave.. uz jen ty popisky jsou zas kazdy pes jina ves (anglicko-cesko-slovensky treba viz obr)

ADAM
    ADAM --- ---
    ORBIT: poplatky fio.
    kontokorent ti nabídnou po pár měsících, ale podmínky mi tam extra výhodné nepřipadají.
    NELDE
    NELDE --- ---
    S474N: Třeba AmEx corporate v CZ je de facto kreditka zaměstnance, takže tam si to dovedu představit.
    S474N
    S474N --- ---
    ORBIT: mezi nama, kdybych za tebou dneska prisel a rekl ti, ze chci pujcit pul mega jakozto provozni kapital. Pujcil bys mi?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    S474N: To jsme bohuzel v ceskych koncinach :( Tady asi nic cekat nemuzu.
    S474N
    S474N --- ---
    NELDE: ja radeji nic neocekavam a je lepsi, kdyz si to vyspecifikuje sam. V kazdem pripade prece nemuze pocitat, ze banka da novemu, "anonymnimu" klientovi, jakykoliv uverovy produkt.

ORBIT: odpovedel sis sam.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Našel jsem jeden link, který odpovídá na tu část okolo úvěrů. Nedají nic :)
    Účty pro drobné podnikatele: vedení zdarma i za více než tisícovku - iDNES.cz
    http://finance.idnes.cz/ucty-pro-podnikatele-propojeni-s-osobnimi-financemi-i-ucty-na-zkousku-1z0-/bank.aspx?c=A120214_115622_bank_bab

Takže pokud máte někdo jinou zkušenost, dejte vědět.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    S474N: Díky.
    Tak v první řadě mě zajímají poplatky - takové ty běžné, každá operace na účtu, vedení účtu.
    Co jsou banky schopné nabídnout za úvěrové produkty (provozní úvěr, kontokorent, kreditky) apod NOVÝM klientům - nová firma bez historie.
    NELDE
    NELDE --- ---
    S474N: Očekával bych, že potřebují firemní kreditky. A tam kvalita rovná = výše limitu a bezúročné období.
    S474N
    S474N --- ---
    ORBIT: mohu vedet co chces nabidnout? Jako cerpani kontokorentu nebo co si predstavujes? Dale by me zajimalo, jak se posuzuje ta kvalita - myslis jako, ze
    transakce budou vic "Adidas" nebo jak?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Dovolil bych si otázku na firemní účet.

Jako čerstvě založená společnost (s.r.o.) tedy bez historie, uzávěrek apod. Co se dá očekávat, že banka bude schopná nabídnout, za jaké peníze a kvalitu?

Díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam