• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ZARAKI_KENPACHI: jasně, klasická "bytová potřeba".
    no ale i tak asi dokážu peníze investovat líp než do stavebka.
    ZARAKI_KENPACHI
    ZARAKI_KENPACHI --- ---
    TRISSIE: ono to je ještě pořád myslím ve stadiu "pokud to stihneme", před pár měsíci někde v TV i proběhla reportáž, že každá spořitelna to má nastaveno jinak... stávající znění by ale mělo být tohle, pokud se nestihlo za ty roky změnit
    Bytové potřeby definované Zákonem o stavebním spoření a státní podpoře stavebního spoření | Stavební spoření s GEPARD FINANCE
    http://www.gpf.cz/bytove-potreby-podle-zakona
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ZARAKI_KENPACHI: nijak jsem to nestudovala, ale dalo by se stavebko s podporou použít k částečné splátce hypotéky na pořízení bydlení?
    ZARAKI_KENPACHI
    ZARAKI_KENPACHI --- ---
    NECROMAN: pokud víš, že ho pak využiješ na malý úvěr k doplnění hypotéky, tak proč ne...s uzákoněním státní podpory pouze k využití na bydlení bych o "spořící" variantě už určitě neuvažoval
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    ZARAKI_KENPACHI: jo, nova. Tak sporit si tech 20k rocne neni na skodu :)
    ZARAKI_KENPACHI
    ZARAKI_KENPACHI --- ---
    S474N: otázkou spíš je, proč vůbec stavebko..podle otázek tipuju, že je to nová smlouva
    S474N
    S474N --- ---
    NECROMAN: ridi se to cislem uctu, na ktery to posilas - to je vlastne jedina identifikace. Muzes posilat z jahekoliv uctu (klidne i cizi clovek). Castku muzes zaplatit najednou - naopak to osobne doporucuji, vzdy az tesne pred koncem roku. Jo a jeste si predtim zajdi do Pyramidy zeptat, kolik je minimalni castka doplatku pro maximalni vysi statni podpory. Tim chci rict, ze nemusis davat 20, ale treba klidne i o dost mene: pocitaji se vklady nad z predchozich let + pripsane uroky atd. Proc zbytecne platit vic, nez je treba, ze jo :-)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    dotaz na stavebni sporeni modre pyramidy - co se vsechno musi zadat u platby - jen VS a KS? Podle ceho se identifikuji moje platby, podle unikatniho cisla ciloveho uctu, nebo podle meho ouctu odesilatele?
    A jeste jak je to s mesicni splatkou - mohu zaplatit rocni balik 20 tisic najednou, nebo musim mesicne? Jsou tam nejake rozdily kdyz pouziju tu ci onu metodu platby?
    Dik :)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    ZRK: ja mam KB rada, s timhle, co tady popisuje ADAMM: jsem teda osobne problem nemela, ani s certifikatem, ani s IB, a dvojita blokace se mi ani pri nekolika tisicich plateb zatim nikdy neudelala, tkz tak
    ale prijde mi pro tebe zbytecne draha (pokud teda netrvas na tech bankomatech a pobockach), na tvym miste bych volila Fio
    VANEK
    VANEK --- ---
    CMLKA: Sakryš, jak se vlastně počítá RSPN, že u úvěru bez fixních poplatků se liší od úrokové sazby?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MRTVY_KENNY: ne, to je v pohodě :) měl jsem na mysli jejich "normální" kampaň (třeba metro mi přišlo dooost slabé).
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ADAMM: mi to slabe neprijde.. teda pokud se bavite o tomhle.. urcite takova sajta je krok navic, ktery nekdo vubec neudela (a dale vsechno serviruje v utrobach systemu v pdfkach..)

Hypoalarm – připomeneme vám včas konec fixace
    http://hypoalarm.cz/
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Včera v tv to nebylo špatné z hlediska marketingu - sponzor pořadu o hypotékách a refinancování. Krátké vysvětlení, co je fixace a že je důležité nepodlehnout stávající bance a zeptat se jinde. Před i po krátká zpráva, že Equa dělá hypotéky. Tedy product awareness a brand awareness přístup. Přišlo mi, že to není špatná kombinace. Ale jestli to zabere, nevím, to posoudí až čas a výsledky (-;
    FLAD
    FLAD --- ---
    NELDE: Ja mel pocit, ze Equa to planovala uz dyl, kampane na interntu a plakaty ma ruzne uz dobre pul roku a spise to postupne pridava.

Na to Zuno jsem zvedavej, jak mu to pujde :o)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NELDE: to jejich refinancování imho nebude špatné - ale marketing mají imho hrozně slabý :(
    NELDE
    NELDE --- ---
    CMLKA: Ale musíš mít Zuno jako primární účet (nechat si tam posílat výplatu). Tedy marketing k více užívání. Uvidíme, co nabídnou ostatní.
    NELDE
    NELDE --- ---
    Včera v televizi - Equa jako sponzor pořadu - nabízí hypotéky. Začíná se to pěkně přiostřovat, když jdou intenzívně do úvěrových produktů tak brzy.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    Ha, tak Zuno už má kontokorent...koukám, že nabízí 2500,- zdarma k účtu plus, což je pro většinu lidí asi zanedbatelná částka, ale tak proč ne

REZERVA | ZUNO
    http://www.zuno.cz/uvery/rezerva-povolene-precerpani-uctu/
    S474N
    S474N --- ---
    ZRK: poradce? Me to spis prijde, ze obchazis prodejce. Protoze z toho co tu pises mi vychazi, ze se nesnazi tobe penize usetrit, jako spis sobe vydelat.
    S474N
    S474N --- ---
    ZRK: 99 Kc jako poplatek za co? Zvlast v dnesni dobe je to naprosty nesmysl. Skoc si zalozit FIO (klidne i "manža" jako podnikatelske), osahejte si to a zjistite, ze pozadujete neco, co umi bezne jini zadarmo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam