• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    S474N: kdyz jsem u CS koncil (+-2 roky) tak mi nabidli podminky, na ktere bych kyvnul(zlevneni cirka na tretinu), ale kolesa dejin se uz dala do pohybu..
    MODRAPUSINKA
    MODRAPUSINKA --- ---
    diky za info, zitra si jdu zalozit ucet do ty Fio.)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    jo, to delam....
    S474N
    S474N --- ---
    CMLKA: jsem se snazil jemne naznacit, ze od ustavu, ktery se zove Ceska sporitelna, utikat, co ti nohy staci.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    S474N: moc nechapu, o co ti jde....
    S474N
    S474N --- ---
    CMLKA: rok zdarma? Takze kdyz zadarmo, tak i zloutenku? :-DD
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    S474N: no za jedno mi rikali, ze zavolej z retencniho a za druhy uz i tady nekolik lidi psalo, ze pak nabidli ucet na rok zdarma...hele, kdyz jsem jim u prdele, tim lip, ja mela strach, ze mozna podlehnu nejakymu takovymu natlaku, moc se tomu neumim branit :)
    S474N
    S474N --- ---
    CMLKA: a to si jako myslis, ze budou volat, omlouvat se nebo slibovat hory doly? :-D
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    Mam Zuno a spokojenost...
    pred tydnem jsem slavnostne oznamila na CS, ze s nima koncim, zatim mi teda nikdo nevolal...se moc nesnazej, na to, ze jsem jejich klient asi 14 let
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MODRAPUSINKA: FIO je v pohodě. ještě jako varianta je Equa - účet taky zadarmo (při splnění podmínky 15k obrat), libovolný počet výběrů z bankomatu (v ČR i zahraničí) za 9 Kč.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MODRAPUSINKA: FIO je v pohodě. ještě jako varianta je Equa - účet taky zadarmo (při splnění podmínky 15k obrat), libovolný počet výběrů z bankomatu (v ČR i zahraničí) za 9 Kč.
    VXP
    VXP --- ---
    VERONIKA22: nevidim tam zadnou vyhodu oproti zuno/fio ... a tam nemusi shanet nejakyho chudaka, kterymu to jinak neprevedou na ucet zdarma :)

Genius Gratis. Nový účet úplně zadarmo hraje hru Lovec a Kořist - Měšec.cz
    http://www.mesec.cz/clanky/genius-gratis-novy-ucet-uplne-zadarmo-podle-hry-lovec-a-korist/

jako tohle kdyby po me banka chtela, tak uz z principu od ni jdu pryc :)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    MODRAPUSINKA: najdi si na netu nějaký darovací kód k GE Genius Gratis
    ADAM
    ADAM --- ---
    MODRAPUSINKA: ad to g): 
    platby prostřednictvím čsob byly zrušeny.
    MODRAPUSINKA
    MODRAPUSINKA --- ---
    VXP: a jo, ja slepa. díky :) tak do toho asi jdu..
    VXP
    VXP --- ---
    MODRAPUSINKA: http://www.fio.cz/docs/cz/cenik_bankovni_sluzby.pdf
    3. strana...

Výběr z bankomatu jiné sítě v České republice - zdarma / 30 Kč
    Výběr zdarma získává majitel karty za každé celé 4.000 Kč, resp. 160 EUR (dle měny účtu) součtu transakcí uskutečněných příslušnou platební kartou prostřednictvím platebních terminálů nebo internetových platebních bran za jeden uzavřený kalendářní měsíc. Počet výběrů zdarma je omezen na pět v jednom měsíci. Ke každé nově vydané kartě přiznává banka jednorázový bonus dvou výběrů zdarma.

a co je ta platba prijata prostrednictvim uctu fio banky u CSOB netusim... normalni prichozi a odchozi platby jsou zdarma... http://www.fio.cz/bankovni-sluzby/bankovni-ucty/bezny-bankovni-ucet
    MODRAPUSINKA
    MODRAPUSINKA --- ---
    MODRAPUSINKA: mluvim ted o fio
    MODRAPUSINKA
    MODRAPUSINKA --- ---
    VXP: nemůžu nikde najít kolik stojí výběz z jiného bankomatu než fio.nevíš? a za příchozí platby se platí? resp. tomuhle moc nerozumim g) platba přijatá prostřednictvím účtu Fio banky, a.s. u ČSOB a.s. 5 Kč / 0,20 € / 0,25 $
    VXP
    VXP --- ---
    MODRAPUSINKA: jj, mam FIO i ZUNO a obe bez problemu...

ve FIU je vyhoda vklad a vyber hotovosti na pobockach nad 1000,- zdarma...
    MODRAPUSINKA
    MODRAPUSINKA --- ---
    VXP: na fio jsem koukala, ale neznam nikoho kdo má. Máš nějakou osobní zkušenost?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam