• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SM3: vodafone mi dal casove neomezenou slevu na vsecky pausaly co jsem v tu chvili mel, sporka naopak naprosty nezajem a ja uz si ani nepamatuju co jsem mel k snidani, natozpak MRTVY_KENNY :D
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    jen me to trosku zmatlo, jsem porad cihal na zahranicni platbu a ono nic :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    MRTVY_KENNY: kvůli úspoře za poplatky? Pokud bys zaplatil Zuno kartou přes PP a vraceli by platbu na kartu tak by to šlo přímo jinak to jde přes účty bank u kterých má účet PP.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    takova jedna zvlastnost..

presunul jsem si prachy z paypalu na zuno a prisly mi jako domaci platba z unicredit bank.. tusi nekdo proc?
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    SM3: presne, jako je mi to jedno, jsem rada, ale myslim, ze zadny zakaznik neni tak bezvyznamny, hlavne se lehce muzes stat zakaznikem jinych produktu od ruznych zivotnich pojisteni po hypoteky, a to uz tak bezvyznamny neni...to je ostatne duvod, proc si te banka chce udrzet...
    SM3
    SM3 --- ---
    ZAPPO: jako mobilní trh to asi nebude, ale očekával bych, když odcházím od někoho po cca 8 letech, že ho bude zajímat, proč odcházím a případně se mi snažit něco nabídnout, abych zůstal, ale je fakt, že se mi tam netočily miliony a stejně bych jakoukoliv nabídku do nich nejspíš odmítl, takže dotčený se necítím :))
    SM3
    SM3 --- ---
    CMLKA: taky jsem čekal, že bude někdo volat a přemlouvat, a nikdo nic, tím líp, ikdyby mi nabídli rok zdarma stejně bych odešel, přešel jsem k mBank a zatím si nemam na co stěžovat, účet / karta / IB funguje jak má, a vše mě stálo 18kč za cca 4 měsíce, u CS bych byl na cca 860-1000kč.
    Až na jednu mojí blbost, kdy jsem poslal 3x prachy ze spořícího a zaplatil za to 2x 150, ale člověk se musí ponaučit :)
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    S474N: kdyz jsem u CS koncil (+-2 roky) tak mi nabidli podminky, na ktere bych kyvnul(zlevneni cirka na tretinu), ale kolesa dejin se uz dala do pohybu..
    MODRAPUSINKA
    MODRAPUSINKA --- ---
    diky za info, zitra si jdu zalozit ucet do ty Fio.)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    jo, to delam....
    S474N
    S474N --- ---
    CMLKA: jsem se snazil jemne naznacit, ze od ustavu, ktery se zove Ceska sporitelna, utikat, co ti nohy staci.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    S474N: moc nechapu, o co ti jde....
    S474N
    S474N --- ---
    CMLKA: rok zdarma? Takze kdyz zadarmo, tak i zloutenku? :-DD
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    S474N: no za jedno mi rikali, ze zavolej z retencniho a za druhy uz i tady nekolik lidi psalo, ze pak nabidli ucet na rok zdarma...hele, kdyz jsem jim u prdele, tim lip, ja mela strach, ze mozna podlehnu nejakymu takovymu natlaku, moc se tomu neumim branit :)
    S474N
    S474N --- ---
    CMLKA: a to si jako myslis, ze budou volat, omlouvat se nebo slibovat hory doly? :-D
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    Mam Zuno a spokojenost...
    pred tydnem jsem slavnostne oznamila na CS, ze s nima koncim, zatim mi teda nikdo nevolal...se moc nesnazej, na to, ze jsem jejich klient asi 14 let
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MODRAPUSINKA: FIO je v pohodě. ještě jako varianta je Equa - účet taky zadarmo (při splnění podmínky 15k obrat), libovolný počet výběrů z bankomatu (v ČR i zahraničí) za 9 Kč.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MODRAPUSINKA: FIO je v pohodě. ještě jako varianta je Equa - účet taky zadarmo (při splnění podmínky 15k obrat), libovolný počet výběrů z bankomatu (v ČR i zahraničí) za 9 Kč.
    VXP
    VXP --- ---
    VERONIKA22: nevidim tam zadnou vyhodu oproti zuno/fio ... a tam nemusi shanet nejakyho chudaka, kterymu to jinak neprevedou na ucet zdarma :)

Genius Gratis. Nový účet úplně zadarmo hraje hru Lovec a Kořist - Měšec.cz
    http://www.mesec.cz/clanky/genius-gratis-novy-ucet-uplne-zadarmo-podle-hry-lovec-a-korist/

jako tohle kdyby po me banka chtela, tak uz z principu od ni jdu pryc :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam