• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    Jinak na práci s hotovostí a pobočkami bych doporučil zde nepopulární GE (Genius Gratis) :-) A spoření dle libosti jinde.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    CMLKA: většinou 80k (u běžných bankomatů je limit na 40ks bankovek takže pokud tam jsou dvou tisícovky není problém)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    JIMIQ: ne u air bank vkladat hotovost nejde
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    já bych doporučil asi nejspíš air bank. Myslím, že ti maj poboček až až, ovšem nevím jak je to s hotovostním vkladem
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    VXP: mno to mama asi nezvladne...navic kolik se da pres bankac vybrat? jde treba 50k?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    pokud je to offtopic, tak mě smažte.

WulfMorgenthaler - http://wumocomicstrip.com/strip/2012/10/09/
    VXP
    VXP --- ---
    CMLKA: vkladani - fio ano, zuno, mbank, axa ne :)

proste vkladat ve fiu, urocit nekde jinde... http://www.mesec.cz/produkty/sporici-ucty/
    treba MSD, EQUA, ZUNO SPORICI+ (AXA ma tech 2,9% jenom pro nove klienty a jenom do konce roku, jinak ma 2%)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    NELDE: jo to vim, proto se tu ptam u koho se da vkladat...vim, ze fio jo mbak asi taky ze jo...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    uz se sem po osmi letech dostali i vkladove bankomaty :o
    NELDE
    NELDE --- ---
    CMLKA: vybírat lze přes bankomat v pohodě. Co se týče vkladů je to horší u většiny účtů s dobrým úročením.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    prosim vas, mama by chtela nejakej sporici ucet, nicmene ona nema ani normalni, vejplatu dostava cash a potrebovala by tudiz banku s prepazkou, aby mohla vkladat a vybirat hotovost a taky aby to misto nebylo jedno v cely praze...co ta axa? u ty to asi cash taky nejde co? Fio?
    TOLI
    TOLI --- ---
    TOLI: Vyřešeno, prodáno raději do Česka :)
    KIDLI
    KIDLI --- ---
    VXP: aha slepej jsem takhle po ránu, tak nic no :-)
    KY_109
    KY_109 --- ---
    VXP: to je jenom v Nemecku, nepsal by mu kupujici ale eBay, ktera by mu drzela prachy .. navic je to aktualne pozastaveno...
    VXP
    VXP --- ---
    KIDLI: nekupuje, prodava :)

TOLI: a neni to ebay? tam je buyer protection... ze prodejce dostane penize az pote, co kupujici obdrzi zbozi...
    KIDLI
    KIDLI --- ---
    TOLI: je to na 99% podvod. Nekupuješ auto od zaměstnance ropný plošiny, notebook nebo něco podobnýho? ;-)
    TOLI
    TOLI --- ---
    SUPCZ: United Kingdom
    SUPCZ
    SUPCZ --- ---
    ADAM: A to UK ke Ukraina nebo United Kingdom?
    ADAM
    ADAM --- ---
    nesmysl. bez peněz na účtě bych rozhdně nic neposílal. kor do UK.
    TOLI
    TOLI --- ---
    OT:Předem sorry

Mám poslat něco do UK. řešeno platba převodem na účet.
    Dostal jsem přeposlany email. O tom, že zadal platbu.

Ovšem kupující mi napsal, že prachy dostanu až jakmile mu pošlu track zasilky, neboli potvrzení o tom že už je to na cestě.
    Máte s tím zkušenosti.
    Pošta díky moc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam