• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    Vaše zkušenosti s českými bankami. V čem jste spokojeni, v čem ne. Zajímá vás, jak funguje banka uvnitř?

[ mBank ] - klub spravovaný ADAMMem, kde lze získat odpovědi na dění uvnitř této banky
    rozbalit záhlaví
    VXP
    VXP --- ---
    KIDLI: nekupuje, prodava :)

TOLI: a neni to ebay? tam je buyer protection... ze prodejce dostane penize az pote, co kupujici obdrzi zbozi...
    KIDLI
    KIDLI --- ---
    TOLI: je to na 99% podvod. Nekupuješ auto od zaměstnance ropný plošiny, notebook nebo něco podobnýho? ;-)
    TOLI
    TOLI --- ---
    SUPCZ: United Kingdom
    SUPCZ
    SUPCZ --- ---
    ADAM: A to UK ke Ukraina nebo United Kingdom?
    ADAM
    ADAM --- ---
    nesmysl. bez peněz na účtě bych rozhdně nic neposílal. kor do UK.
    TOLI
    TOLI --- ---
    OT:Předem sorry

Mám poslat něco do UK. řešeno platba převodem na účet.
    Dostal jsem přeposlany email. O tom, že zadal platbu.

Ovšem kupující mi napsal, že prachy dostanu až jakmile mu pošlu track zasilky, neboli potvrzení o tom že už je to na cestě.
    Máte s tím zkušenosti.
    Pošta díky moc.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    TRISSIE: :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    tak jsem z výpisu zjistila, že mi na benzínce omylem strhli z karty peníze dvakrát.
    v pondělí jsem to reklamovala v bance, reklamace úspěšná.
    dneska koukám na výpis, a už mi to vrátili - taky dvakrát. jednou benzínka a jednou banka.
    takže další reklamace. jsem zvědavá, jestli další krok bude, že mi to zase dvakrát strhnou.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    VXP: Jj, nechali snad jen to jejich spoření plus. Jinak to snížili... taky mi to přišlo.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    NAVARA: Hele jen u sporky plati 230 poplatek za vedeni uctu:)) pak polatek za vypisy...CSOB jsem nevidela ale prej je to "nak tak podobny"...
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    VXP: hm, mi neprislo nic. kazdopadne hybl pokud vim i airbank. a pak neco udelal i wustenrot, ale nejak nechapu co (sporeni D vs sporeni E)?
    VXP
    VXP --- ---
    Tak dneska prisel mail ze zuna, ze k 5.10. snizujou urokovou sazbu... moc hezke, kdyz je dneska 9.10. ;-)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    VANEK: dík za opravu - pořád ale o dost lepší :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SINEAD: to tam ma nejaky exkluzivni konta se zlatyma kartama, kdyz plati takovej mesicni upkeep?
    VANEK
    VANEK --- ---
    ADAMM: U Fio z bankomatů Pharro jen 10.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Hmmm diky...no peklo no ty nase banky:)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    a ty poplatky za odchozí platby jsou bez ohledu na typ prémiovitosti konta - takže jejich slavné "dáváme vám 20 Kč" je podle mě lež jak věž, protože kdyby měl být člověk v plusu, tak by nesměl dělat skoro žádné platby... o výběrech mimo RB bankomaty ani nemluvě ;)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    SINEAD: vedení zdarma je jen u "Premium" (= obrat 25k), jinak platíš 29+40 - dále pak platíš za každou odchozí platbu 4 Kč, trvalák 6 Kč, inkaso 3 Kč :) výběr na pobočce je jeden měsíčně zdarma, další za 60 Kč... (u FIO jsou výběry nad 1000 Kč zdarma), u výběrů z bankomatů taky záleží na úrovni účtu, ale není to žádná sláva (standardně 2 RB zdarma - u FIO z FIO bankomatů všechny)
    ceník zde: http://www.rb.cz/attachements/pdf/obecne-dokumenty/cenik-pi/cenik-produktu-sluzeb-soukrome-os_2012.pdf

doufám, že jsem neudělal nějakou botu, když jsem tím brouzdal... jinak taky od RB odešla řada lidí (směr mBank / FIO) - historek najdeš spoustu, stačí si zadat třeba "raiffeisenbank zkušenosti odchod" :)
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    ADAMM: Proc je RB naprd? (splnila by podminky na nejaky ten prvni level lepsiho uctu, takze vedeni zdarma, dalsi info nemam diky nenalezeni sazebniku..)

FIO vypada dobre tedy pac mati maka na Prazskeho povstani, tak bych ji mohla naucit vybirat z bankomatu misto lezeni na pobocku:)) je mi jasny ze uz presun na Budejarnu by mohl byt problemovy...

Jsem dneska zjistila ze sype 500 mesicne CSOB a Sporce za 2 ucty, ktery nepouziva, to je strasny jak jsou ty starsi lidi mimo uz:(
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    SINEAD: Souhlas, pokud jede v cashi, tak FIO je hodně dobrá volba. RB nebrat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam