• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    MITSU
    MITSU --- ---
    ORANGESUNNY: co jsem tak slysel, tak do 6 mesicu uz to nebude GE Money..
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    Česká národní banka spustila docela unikátní projekt. Interaktivní online hry napojené na putovní výstavu. Zaujímavé :)

Interaktivní výstava ČNB k 20. výročí české koruny | Chráníme korunu
    http://www.chranimekorunu.cz

http://www.facebook.com/pages/Chr%C3%A1n%C3%ADme-korunu/280898565362132?ref=hl
    ORANGESUNNY
    ORANGESUNNY --- ---
    FLAD: Chci tam pracovat, zajímá mě vypsaná pozice UX manažera.
    GE Money - Kariéra v GE Money - kariéra
    http://gemoney.jobs.cz/pd/348405172?exportRCM=6850279
    Díky!

Lepší podmínky na půjčce, co tam mám, by se mi taky líbily :)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NAVARA: CSOB.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GHOSTSTALKER: ktera banka?
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    U tydenniho limitu na platby debitkou (a vybery z bankomatu) je rozhodny den, kdy kartu pouziji (a prostredky na uctu jsou blokovany), nebo az den, kdy je transakce bankou zauctovana?
    FLAD
    FLAD --- ---
    BTW, setkali jste se nekdo s tim, ze by se 30+@3MOB nebo podobne riskove metriky (90+@12MOB atd.) pocitali jenom presne na danem (tretim) MOBu?

Ja to videl vzdy jenom jako "alespon 30 dnu behem prvnich 3 MOB" (zatimco tohle je "alespon 30 dnu na presne 3 MOB"), ale ted jsem to zahledl pocitat i vyse zminenym zpusobem. Prijde mi, ze to castecne supluje F/S/TPD etc. a cisla pak vychazeji opticky nizsi :).

Nemate nekdo zkusenosti s porovnanim obou pristupu?

Diky
    FLAD
    FLAD --- ---
    ORANGESUNNY: Napis prosim blize, co potrebujes (chces tam pracovat? Mas problem s jejich vymahanim? chces lepsi podminku na pujce?).
    HARALD
    HARALD --- ---
    Huh, chvíli jsem tu nebyl...

S474N: Druhé varování. Jednak za zavádějící informace o kreditkách (tohle je odborné fórum, nikoliv fanklub). Dvak za agresivní chování.

Stížnosti směřuj ke mě do pošty, nikoliv sem. Dík za případné pochopení.
    ORANGESUNNY
    ORANGESUNNY --- ---
    Pracujete někdo v GE Money či tam někoho znáte?
    DYNK
    DYNK --- ---
    JUNGLER: pochybuju, ze existuje banka, se kterou se nikdo nesoudi:)
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    slyšel jsem něco o jakémsi soudním sporu s axou... víte o tom někdo něco, nebo je to jenom nějakej blud?
    NELDE
    NELDE --- ---
    NAVARA: Ne bolestněji, protože mám bezúročné období a mám čas ty peníze splašit.
    S474N
    S474N --- ---
    YNZA: nekdo nejezdi speedboatem, jinej zase nejezdi mastnou tyci. Proste dle vkusu kazdeho soudruha.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NELDE: Placena jak kde, stejne jako kreditka. Pokud se ti to nepovede reklamovat, tak platis i tu kreditku - a zpravidla bolestneji.
    YNZA
    YNZA --- ---
    tak ja nejezdim speedboatem no, kartou obcas koupim nejakou picovinku z ciny za kilo, takze fakt nepotrebuju na todle kreditku a kurs me nestipe (kolikrat to ani neplatim ja ve finale)

neporadilo se mi dohledat jak je to s tim bezurocnym obdobim a urokem u mKreditky zdarma :/ sem google lama
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Fakt měsíc? Já ji vracel mBank na počkání (-; Přestřihli jsme ji spolu a do žádosti už neuváděli.
    NELDE
    NELDE --- ---
    NAVARA: Kontokorent je placená služba. Navíc pokud se nepovede reklamovat, tak ty úroky platíš. Proč riskovat, když na kreditce je stejně nějakou dobu neplatíš? Ona kreditka je takový kontokorent zdarma.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NELDE: Stejně tak si můžeš sjednat kontokorent pro pokrytí výpadků na účtu - pokud tě do mínusu dostala neoprávněná platba, neměl bys platit čerpání
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam