• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    NELDE
    NELDE --- ---
    MRTVY_KENNY: Mě překvapuje, že padlo jen Zuno. Měl jsem za to, že to běží v systémech RB. Nebo je to tak, že RB pády vlastně ani nikdo nemůže reportovat (-;
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    GHOSTSTALKER: zuno hackery nepotrebuje, sestrelujou se sami. :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GHOSTSTALKER: No Zunu ani neodcházely platby a podobně, dneska jde na banky klasický DDoS, kdy nejsou vůbec dostupné jejich ELB...
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    S474N: jestli se ptas me, tak vcera jsem si vsechno prevedl jinam uz jen z principu, at to vidi na statistikach, ze takto ne. rusit zatim nebudu.
    mi zuno vyhovalo ve dvou vecech:
    kdyz se neprovedla planovana platba, prisla rano sms a zaroven mel clovek tusim do 10h to napravit a poslalo se to jeste ten den.
    zbytek klasicke opruzy (abych poslal ze sporaku platbu, musel jsem ji poslat nejdriv na klasicke konto, tzn nicemu to nebranilo, jen clovek musel delat zbytecny jeden prevod navic) a par detailu v interfacu netbankingu. kartu jsem nemel.

S474N
    S474N --- ---
    Mohu vedet, co cloveka nuti dobrovolne setrvavat v takovem ustavu, kde nemuze ani provadet transakce? Pochopil bych to u nejakeho sadomasochisty, ale jinak me to hlava nebere.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    (a uz s tim koncim, konecne jsem ty platby nejspis po restartu cehosi protlacil - prvne me to po loginu hodilo na proxy error, ten admin je asi velky umelec - ale jen me to rozesmalo.)

TMA
    TMA --- ---
    KATHRINA: Záleží na podmínkách. Totální nesmysl to být může, ale naopak to může být i chytrá možnost. Ten "fin." by měl být schopen vysvětlit, proč si myslí, že je to chytré.
    KATHRINA
    KATHRINA --- ---
    ahoj,
    přemýšlím o refinancování půjčky - mám fin. který mi doporučil jít od český k unicredit. Je tu někdo, kdo v tom má trošku přehled a řekl by mi, že je to totální nesmysl?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ADAMM: tyvole PR Manager my ass. kde se ti lidi berou? bych chodil kanalama se pod to podepsat pri aktualnim stavu
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    meanwhile.. "cekejte prosim" uz neni muj kamarad, cely den se snazim odeslat platby rucne a podarila se jedna ze tri. (s tim, ze v ramci zuna se povedly vsechny). takze ted zalezi, jestli nektere informace cucaji z prstu, nebo ne - na fb opet admin pise, ze platby planovane na vcera odejdou dnes. to uz me nasral, pac to same jsem slysel vcera, viz nize.

VANEK: to se na fb pere taky, hlavne ten odkaz "prihlaste se" z mailu na netbanking.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    No, myslím, že u konkurence si mohou mnout ruce...
    Zuno Bank má výpadek internetového bankovnictví a potíže s komunikací - Měšec.cz
    http://www.mesec.cz/aktuality/zuno-bank-ma-vypadek-internetoveho-bankovnictvi-a-potize-s-komunikaci/
    VANEK
    VANEK --- ---
    MRTVY_KENNY: A mně od nich přišel mail, že podle zákona o praní špinavých peněz musím do 30. 4. vyplnit jakýsi dotazník.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    neodeslo ani dnes. snazim se to odbavit rucne, "cekejte prosim" je muj kamarad.
    kazdopadne nasleduje akce sbal prachy a vypadni, kdyby na fb alespon oficialne pred 16h nezahlasili, ze je vse v normalu. takhle to prece netova banka delat nemuze.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    tak to jsem zvedav, jestli to dneska fakt odejde..

MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    MRTVY_KENNY: tak na call centru mi rekli, ze se to resi. takze asi nejaky trabl obecny. vse by melo odejit dnes..
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    a koukam chat je taky pekna ficura

MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    tohle se nekomu uz stalo? v zuno naplanovane platby na dnesek a cekaji az naprsi a uschne asi?

STOURAL
    STOURAL --- ---
    ZARAKI_KENPACHI: Tak, kromě kombinace GEMoneyBank+O2+MasterCard je tu limitovaná a nekompatibilní KB+O2+Visa.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    S474N: imho je tady poradců / prodejců minimum. naopak si myslím, že i Patrik ocení zdejší (až na výjimky) kultivované diskutující a v zásadě solidní úroveň tohoto fóra.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam