• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Me by udelalo neskutecnou radost, kdyby v pripade vyhry klientu (ktera doufam nenastane) soudy te advokatni kancelari (resp. jednotlivym advokatum) priznavaly jen snizenou nahradu nakladu rizeni s odkazem na bagatelni pohledavky a formularove zaloby (jako to delaji napr. v pripade vymahani pohledavek z neuhrazenych pokut za jizdu na cerno v MHD). To by se jim ten byznys mohl hezky zhroutit.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ANDY_WARHOL: debata na toto téma - přesně v duchu toho, co jsi psal - proběhla nedávno na Měšci, kde to trochu zpochybnil Dalibor Chvátal. výjimečně i diskuse stojí za to, je tam i Petr Němec (jdeto.de), který argumentuje ve prospěch oné AK.

Boj o bankovní poplatky může otevřít pomyslnou Pandořinu skříňku - Měšec.cz
    http://www.mesec.cz/clanky/boj-o-bankovni-poplatky-muze-otevrit-pomyslnou-pandorinu-skrinku/
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    ANDY_WARHOL: tak ta AK je dost znama, zadna no name.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    NELDE: to sem chtel vedet

COQUINE: proste ten web na me jen nepusobi duveryhodne, kauzu znam, ale chtel sem vedet, jsetli nekdo primo zna toho kdo tohle organizuje, zda je duveryhodny nebo ne...
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    ANDY_WARHOL: tak pak nevim, proc se divis PM, kdyz pointa toho vseho je shromazdit vice lidi a zatlacit na banky.
    NELDE: ne v cr..
    NELDE
    NELDE --- ---
    Jestli je za tím Patrik Nacher, tak se dá věřit, že to není akce na osobní údaje, ale skutečná snaha zatlačit na banky. Judikát už mají (-;
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    COQUINE: ale vim o ni, nebavim se o te kauze, ale o tomto konkretnim webu....
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    ANDY_WARHOL: ale to je pointa tech a dalsich stranek. fakt je na to desitky clanku/poradu, viz dalsi weby jako jdeto.de apod. /cimz se nevyjadruji obsahove, natoz k te plne moci, jen mi prijde, ze o ty kauze nevis, proto te smeruji na dalsi zdroje.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    COQUINE:no nevim, jeste sem nevidel web stranku, ktera by chtela po me plnou moc.
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    ANDY_WARHOL: tohle tema "vraceni poplatku" je myslim proprane ze vsech moznych stran, viz dalsi stranky se stejnym cilem, x clanku, x poradu v tv. jako reklamni akci to nevnimam.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    tohle mi nekdo poslal prej co si o tom myslim, uprime receno prijde mi to jako reklamni akce na vymameni osobnich udaju, mate nekdo jinej nazor ?
    Poplatkyzpět.cz - Poplatkyzpet.cz
    http://www.poplatkyzpet.cz/
    NELDE
    NELDE --- ---
    MRTVY_KENNY: Měla by zachovat platnou smlouvu. Pokud změní podmínky, tak máš právo odejít.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ADAMM: mmch s tou equou jsem teda zvedavy, kdyz delaji i hypo.. jak to pak funguje? pokud by je pozrala jina spolecnost, tak musi zachovat podminky? nebo ma treba clovek pravo mimoradne pri takove situaci prejit jinam?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ANDY_WARHOL: řešil bych to tedy až po žních.
    TOMINO_I: Equa teď taky snížila úrok a nějak jim taky nevěřím dlouhou budoucnost... ale je to varianta. no a samozřejmě jsou tady záložny, třeba MPÚ je imho úplně v pohodě a úroky mají více než solidní. Transformace na banku už probíhá.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    Rikam, po znich pudes k rajfce :)))
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MRTVY_KENNY: poslední smrtelné křeče topmanagementu, aby dostal dividendy/prémie
    NELDE
    NELDE --- ---
    MRTVY_KENNY: Reklama je jedna věc, využití slevomatu, abych získal klienty cestou, že jim zaplatím za to, že se mi budou počítat do statistik (protože proč by vypovídali účet, který je nic nestojí), je jiná. Kdyby to aspoň dávali na nějaké akci, kterou sponzorují (takhle jsem kdysi dostal od TM přednabitou kartu na 50,-)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    TOMINO_I: ja teda nevim, podle ceho se pozna, ze to jde se zunem z kopce. ze ma voucher na slevomatu? a ze airbank melo(?) snad rok neustale reklamu v televizi, to je neco jineho?
    // ten otaznik je proto, pac ted nemam telku, tak nevim, jestli jeste porad pada ta zed na tlustocha nebo nepada.
    TOMINO_I
    TOMINO_I --- ---
    S474N: JJ vim ze maji "3ti nejvyssi" urok v zemi, ale jelikoz jsem si zvykl v ZUNO, ze si preposilam pokazdy jenom potrebnou castku na FIO ucet, cili dejme tomu kolem 4 nebo 5ti tis.mesicne treba 3x tak by se mi to moc nevyplatilo. Nekdy kdyz chci jeste vybirat z matu tak si poslu napr.jenom 2tis atd. Proste to delam, aby na spor.uctu bylo vzdy co nejdyl co nejvyssi castka.
    S474N
    S474N --- ---
    TOMINO_I: podivej se na web AirBank, maji to tam pekne shrnute a vybirej nejprve podle uroku a potom se zajimej o konkretni podminky.

Mimochodem, na kolikrat mesicne si z toho sporaku preposilas penize?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam