• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    NELDE
    NELDE --- ---
    SPAM: Docela zajímavé - hlavně to úročení na běžném účtě a zrušení poplatku za odchozí platbu.
    SPAM
    SPAM --- ---
    4 zajímavé novinky :)

Stavíme pro vás i nadále banku, kterou můžete mít rádi | Air Bank
    http://www.airbank.cz/cs/vse-o-air-bank/novinky/stavime-pro-vas-i-nadale-banku-kterou-muzete-mit-radi/
    S474N
    S474N --- ---
    MEDWYN: na Paypalu ji zaregistrujes urcite a vic nema smysl to resit.
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    VANEK: Takze mi na bezne pouzivani u obchodniku v CR + celosvetove na internetove platby postaci MC Debit?

No, i kdyby ne, tak pozdeji dotlacim kilco a poridim si druhou kartu. Diky!
    VANEK
    VANEK --- ---
    MEDWYN: Myslím, že Debit lze použít i ke kontokorentu; prostě se to odečte hned a nelze používat ke kreditkám -- viz http://en.wikipedia.org/wiki/Debit_MasterCard a odkaz odtud na web MC. Je to nějaká značka nového lowcost standardu MC, který má být poněkud levnější pro banky a tudíž snad i klienty (ve Fiu je zadarmo, zatímco vydání plnotučného MC stojí 99).
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    ADAM: Slo mi spis o ten rozdil mezi "Debit" a "Standard" - protoze kontokorent si stejne aktivovat nebudu...
    Jde treba o prijimani jednotlivymi obchodniky? Co zahranici?
    ADAM
    ADAM --- ---
    funkce paypass je fain, zbytek je asi jedno.
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    Fio: "MasterCard Debit PayPass" nebo "MasterCard Standard PayPass" a proc?
    Snazil jsem se googlit, ale proste neprichazim na jednoznacne sepsane rozdily.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    mi treba prislo od CS, ze "si me vazi" a tudiz nebudu nadale platit poplatek na hypo uctu.
    poslali to ovsem v dobe, kdy uz jsem par tydnu u komercky a ta zadne poplatky nechtela. :)

jinak ja jsem asi blbej, ale z principu mi prijde trapne se dohodnout na nejakych podminkach, podepsat na zaklade toho smlouvy a pak po letech se zacit soudit, ze chcu nejake takto dohodnute poplatky vratit. jestli banka ma nebo nema pravo tohle delat, je pro me trochu jina rovina.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Me by udelalo neskutecnou radost, kdyby v pripade vyhry klientu (ktera doufam nenastane) soudy te advokatni kancelari (resp. jednotlivym advokatum) priznavaly jen snizenou nahradu nakladu rizeni s odkazem na bagatelni pohledavky a formularove zaloby (jako to delaji napr. v pripade vymahani pohledavek z neuhrazenych pokut za jizdu na cerno v MHD). To by se jim ten byznys mohl hezky zhroutit.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ANDY_WARHOL: debata na toto téma - přesně v duchu toho, co jsi psal - proběhla nedávno na Měšci, kde to trochu zpochybnil Dalibor Chvátal. výjimečně i diskuse stojí za to, je tam i Petr Němec (jdeto.de), který argumentuje ve prospěch oné AK.

Boj o bankovní poplatky může otevřít pomyslnou Pandořinu skříňku - Měšec.cz
    http://www.mesec.cz/clanky/boj-o-bankovni-poplatky-muze-otevrit-pomyslnou-pandorinu-skrinku/
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    ANDY_WARHOL: tak ta AK je dost znama, zadna no name.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    NELDE: to sem chtel vedet

COQUINE: proste ten web na me jen nepusobi duveryhodne, kauzu znam, ale chtel sem vedet, jsetli nekdo primo zna toho kdo tohle organizuje, zda je duveryhodny nebo ne...
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    ANDY_WARHOL: tak pak nevim, proc se divis PM, kdyz pointa toho vseho je shromazdit vice lidi a zatlacit na banky.
    NELDE: ne v cr..
    NELDE
    NELDE --- ---
    Jestli je za tím Patrik Nacher, tak se dá věřit, že to není akce na osobní údaje, ale skutečná snaha zatlačit na banky. Judikát už mají (-;
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    COQUINE: ale vim o ni, nebavim se o te kauze, ale o tomto konkretnim webu....
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    ANDY_WARHOL: ale to je pointa tech a dalsich stranek. fakt je na to desitky clanku/poradu, viz dalsi weby jako jdeto.de apod. /cimz se nevyjadruji obsahove, natoz k te plne moci, jen mi prijde, ze o ty kauze nevis, proto te smeruji na dalsi zdroje.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    COQUINE:no nevim, jeste sem nevidel web stranku, ktera by chtela po me plnou moc.
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    ANDY_WARHOL: tohle tema "vraceni poplatku" je myslim proprane ze vsech moznych stran, viz dalsi stranky se stejnym cilem, x clanku, x poradu v tv. jako reklamni akci to nevnimam.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    tohle mi nekdo poslal prej co si o tom myslim, uprime receno prijde mi to jako reklamni akce na vymameni osobnich udaju, mate nekdo jinej nazor ?
    Poplatkyzpět.cz - Poplatkyzpet.cz
    http://www.poplatkyzpet.cz/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam