• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    NELDE
    NELDE --- ---
    NELLAS: Je to logické - ušetří se náklady.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Zuno asi opravdu končí? Už nabízí produkty Raiffeisenbanky... teda kromě toho, že zase snižují úrokové sazby...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    se musim pochlubit, dneska sem odeslal v pul desaty z fio banky do nemecke vr bank penize, stalo me to 2 eura. a penize prisly na nemecky ucet pred dvanactou, tomu rikam rychlost. a to prosim nebyla zadna express platba, ale normalni...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MRTVY_KENNY: já na pobočkách občas byl (když jsem v mBank pracoval), ale jako zákazník jsem tam byl myslím jedinkrát, když jsem měl novou občanku. táta tam byl uzavřít mámin účet, když umřela.

takže v tomhle mi záleží asi víc na tom, jestli platím 150 korun nebo 0 korun, ale chápu, že to má každý hozené jinak.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    STOURAL: Jo, tempem max 20 EUR na cloveka jim chybi jeste 215 710 akcionaru :D. (pokud tedy opravdu chteji banku, ne nejakou vzajemnou zaloznu, pak by jim stacilo jen 50 tis. lidi, coz zase neni tak nerealne)
    STOURAL
    STOURAL --- ---
    GHOSTSTALKER: Získat licencí bude asi běh na delší trať. Fikaný způsob, jak získat od masy nespokojených klientů osobní údaje:)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    lol
    Belgická alternativní banka slibuje lidskost a morálku — Ekonomika — ČT24 — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/ct24/ekonomika/221811-belgicka-alternativni-banka-slibuje-lidskost-a-moralku/
    NewB |
    http://www.newb.coop/fr/
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    Tak mam ucet zalozeny u Airbank, celkem jsem mel strach z toho prostredi jak jsem chodil kolem, ale nakonec se to ukazalo jako naopak velice prijemne. Libil se mi pristup slecny, podstatne vetsi znalosti nez lide z Ceske Sporitelny.
    Bylo na ni videt, ze neni tak motivovana, aby nam narvala co nejvice nesmyslnych produktu typu hypoteka, ale ze je motivovana stalym mesicnim platem a je tam pro nas.
    Ucet vcetne sporaku + manzelky jako disponenta naveden za nejakych 40 minut.
    Internetove bankovnictvi radim nekam za ceskou sporitelnu a fio.

Celkovy dojem oproti memu ocekavani, prekvapive hodne dobry.

S474N: u RB jsem musel resit vyplatu dividendy z akcii a zabralo to celkem hodinu, coz je duvod pro moje tvrzeni "z blata do louze".
    S474N
    S474N --- ---
    ASACHI: fakt? A v cem konkretne?
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    S474N: Fio pouzivam kvuli jejich ebrokera, jenom kdyz uz bych teda daval penize do banky za kterou nikdo moc nestoji, tak at mam alespon pekny urok.
    CS -> RB beru jako z blata do louze. Mel jsem tam ucet kdysi hodne davno, ale to beru, ze se hodne veci mohlo zmenit
    S474N
    S474N --- ---
    ASACHI: a FIO je pro tve potreby spatne v cem? Pripadne RB, kdyz ti az tak nejde o penize?
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    ADAMM: Hele zcela uprimne ... me je uplne jedno jestli plati 0Kc, nebo 150Kc mesicne za vedeni uctu ...
    Ja potrebuju banku, ktera mi poskytne nejaky sluzby v momente kdy je potrebuju.
    Kdyz jsem potreboval prevyst tedkom 550K a nemohl jsem to ten den udelat, ale musel druhej jit stat 30 minut do sporitelny, tak jsem myslel ze nekoho zabiju.

Stejny s Mbank ... ucet jsem mel, 2 navstevy kdy jsem neco potreboval vedly k tomu ze jsem ho zrusil, proste nikdy vice. Na zakaznicke lince mi to zvednul polak co neumel cesky a v Ove maji viz.
    MRTVY_KENNY: , takze zadnej duvod tam chodit nadale, kdyz jsou alternativy.

Je to stejny jako s restauraci ... kdyz platim, ocekavam sluzby, ktery kdyz se nedostavi, tak jdu jinam.

Dneska jdu konecne udelat ucet u Airbank, tak jsem zvedavej jak budu spokojenej tam. Nechci nic vice, nez fungujici debetni kartu, moznost manipulovat s vlastnima penezma jak se mi zlibi a jasnou a strucnou odpoved, na jasnou a strucnou otazku (coz hledani na monitoru v nejakych prospektech, jak se vzdy deje neni).

S474N: Pobocka kousek od namesti v centru (alespon tam jsem chodival ja)
    S474N
    S474N --- ---
    MRTVY_KENNY: pobockou je mysleno presne co? Nejaky stanek v nakupnim centrum slozenej z papundeklu?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ADAMM: ja teda musim potvrdit, ze ostravska pobocka mbank disponuje pani, ktera pusobi rekneme sverazne a pri komunikaci s ni clovek podvedome pokukuje okolo, jestli neni nahodou v zabavnem poradu typu skryta kamera. doporucuju navstivit.
    S474N
    S474N --- ---
    FLAD: ja mam se Zunem taky problem - v psychicke rovine, staci si precist ty neustale tezkosti v diskusich.
    SKORZ
    SKORZ --- ---
    Máte někdo zkušenost s Evropsko-ruskou bankou? Po snížení úroku AirBank mě celkem láká jejich TV Fix.
    FLAD
    FLAD --- ---
    ADAMM: Ja mam se Zunem z hlediska podpory taky problem - kuryr byl neprijemny a nebyl schopen dojet vcas, ten jejich chat a infolinka nestoji za nic a ty holky vubec nicemu nerozumej, dokonce mi nebyly schopny rict, jaky pouzivaji kurz na platby v zahranici. Dokonce mi ani nebyly schopny rict podrobnosti, za jakych podminek budu mit zdarma ten jejich ucet plus.

Takze prekvapive jejich pobocky mi vychazej nejlip - byl jsem tam dvakrat (jednou kvuli neschopnymu kuryrovi), pokazdy prijemny pristup, vse vyreseno behem par okamziku a na vsechno mi zvladli odpovedet.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ASACHI: chápu to správně? na základě jedné návštěvy na jedné pobočce nepřipadá v úvahu banka, která se vyznačuje tím, že nemusíš NIKDY chodit na pobočky... a ptáš se nás co doporučit? nevím, protože jestli se rozhoduješ podle oblečení a stylingu, tak jsi asi ve špatné diskusi :)
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    STARDAY: ČLR a Vietnam
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam