• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    KOC256: ja mam tu Billu protoze kdyz s ni aspon jednou mesicne zaplatim mam vedeni zdarma, ale vraci 3% z nakupu v Bile a1% z ostatnich, mne se to urcite vyplati protoze ji zas tak nepouzivam, ale pokud s ni nekdo bude platit hodne, tak je life asi lepsi...a nemam zvlast billa kartu, coz je dalsi bonus, funguje tak ta kreditka (akorat je celkem nehezka a obcas to vypada, ze jsem se spletla a chci platit Billa kartou v jinych obchodech:))
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    PATRIKCHRZ: byl to takovej podvod a manipulace, kdyz sme tam dorazili prvni den, tak nas v podstate nejakej ryksak dovezl nekam kam sme nechteli a nebylo couvnuti, a samzorejme nez sem to stacil spotiat a zjistil ze nas dost natahli, tak uz bylo pozde, pak uz sme byli otrkani a samozrejme, bylo to samozrejme zbytecny.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    ROTTWEILER: Mám asi stejné důvody jako ostatní - peníze "rozstrkané" všude možně, navíc mám relativně nízký limit, tak v průběhu měsíce operativně "přisypávám".
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ZBYNEK: to by se ti mohla líbit funkce airbank - chytré inkaso - kdy ti při požadavku na inkasování částky přijde email, kde ho můžeš (ne)schválit
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    no kdyz jsem ted okusil tu ZUNO a vsechno dulezite mam porad vazane na mBank, tak to mohu udelat celkem bezbolestne... maximalne nevychytam ty prvomesicni bonusy... :) a zase nakouknu pod jinou poklicku co se tam vari :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KOC256:
    BUNDA: tak že bych do toho šel? jen aby jim nevadila moje hypotéka... no asi to taky zvážím, ale nalomili jste mě :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ROTTWEILER: také platím jednorázově páč peníze mám na spořáku a stejně bych je musel přesouvat na běžný. A rozptyl částek mám velký abych to pořešil plánovanejma převodama.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Dívám se na ty City karty a tak nevypadá to špatně. K Life bych si vzal i Shell a šetřil cca 2kč na litr PHM - to už budou relativně srovnatelné ceny... A na nákup jídla BILLA kartu :D

Ne samozřejmě přeháním, ale zase proč nee :)
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    ROTTWEILER: Taky splácím jednorázově... Nechci nikomu dávat možnost strhávat prachy z účtu. Navíc mi peníze přicházejí různě, tak si to raději ohlídám sám (1x za měsíc to není žádná velká práce).
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    PATRIKCHRZ: Díky za odpovědi, proč nepoužíváš inkaso?
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    ROTTWEILER: Je to jedna z možností. Buď klíčenka, nebo SMSka na mobil při každém přihlášení (zdarma). Já používám SMS
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    ROTTWEILER: Při objednání přes Intenret je první rok vedení zdarma a ještě bonus 500 Kč.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    ROTTWEILER: Inkaso se strhne jednou za měsíc vždy najednou, cca 3 dny před splatností, t.j. asi 20 dní po konci zúčtovacího období
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    ROTTWEILER: Ano, Citi mám. Mám na ní navěšeno i SIPO. Poslední měsíc jsem měl na bonusech 2000 Kč. Splácím ale jednorázovými příkazy.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    BUNDA: Super, díky!
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ROTTWEILER: a koukám, že je stále platná akce, že když požádáš online a do měsíce kartou zaplatíš tak ti připíší 500,- (v citilife prémiích). Tedy vlastně další rok zdarma.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ROTTWEILER: ne to už je dávno minulost. Autorizace je možná přes mobil sms kódem.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    BUNDA: Díky, ještě jsem četl diskuzi na mBank fóru a tam lidi psali, že je nutno IB a k tomu je potřeba klíčenka a ta stojí 500 Kč, je to pravdivá informace?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ROTTWEILER: 100% inkaso funguje jinak je to kreditka. Předpokládám, že ti jde o využití bezúročného období. Takže platíš a k nějakému datu máš výpis s aktuálním zůstatkem (což je dlužná částka, kterou musíš zaplatit). Pak máš 25 dní na to, abys jí uhradil. Když máš nastavené 100% inkaso tak se tato částka strhne z účtu (kde musíš mít dostatek prostředků).

První rok je zdarma a pak je účtován měsíční poplatek 50,- Kč nebo si můžeš z nasbíraných prémií předplatit další rok za cca 500,- Kč.

Jakou disponibilní částku dostaneš a jak prokážeš příjem to je na Citi. Jsem zaměstnanec a nic jako potvrzení o příjmu doložit nechtěli.

Pokud dostaneš nízký limit a budeš bezproblémově splácet (je jedno zda 100% nebo splátkami) po půlroce většinou sami limit zvednou.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    BUNDA: Ještě otázka, jsem na poli finančnictví nováček. To 100% inkaso mi bude fungovat k Equa bank? Prostě povolím u Citi Life 100% inkaso a kdykoliv udělám jakoukoliv transakci, tak si to strhnou z mého účtu?

Plus jediný poplatek, který budu komu platit je těch 50 Kč?

Plus jak dokážu ten příjem, který chtějí dokázat, když jsem OSVČ?

Díky. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam