• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    COBWEBDRIVER
    COBWEBDRIVER --- ---
    WERT: nn je to soukromej ucet jen mi dal heslo aby nedoslo na razantnejsi presvedcovani se vzajemne ze to je divne
    visi mi v tom bur co mam na zitrejsi najem a do te doby mi klios stvrzenku nedoda a ja nechci bejt zlej dokud nemam dukaz v ruce
    WERT
    WERT --- ---
    COBWEBDRIVER: vzhledem k tomu ze pokud jde o ucet k podnikani tak to mazat urcite nepujde protoze by platby mazal uplne kazdej :))) pred financakem minimalne pokud mas pristup do bankovnictvi a neni to tam tak to tam ani nikdy nebylo. Tot muj nazor :)
    COBWEBDRIVER
    COBWEBDRIVER --- ---
    WERT: to bych rad ale to je skolka a ne banka :) nedelaji cez vikend :)
    navic mam pocit ze by mi tohle nemuseli rict protoze imho by to byl bug... je to tak modularni ze to podle mne nejak jde... :/
    dalsi vec je ze ucet neni muj takze mi neposkytnou informace jestli tam neco prislo :(
    WERT
    WERT --- ---
    COBWEBDRIVER: myslim ze ne...
    Zavolej do banky ne?
    COBWEBDRIVER
    COBWEBDRIVER --- ---
    COBWEBDRIVER: FIO ebanking
    COBWEBDRIVER
    COBWEBDRIVER --- ---
    Muze mi prosim nekdo rict, zda je mozne na uctu fio nejak schovat ci uplne smazat ani ne tyden stary zaznam o prichozi platbe? Mam pocit ze mne podvedl kolega a klient nekomunikuje momentalne.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    dTest: Právo: Chybně zadané číslo účtu - Nezávislé testy, víc než jen recenze
    http://www.dtest.cz/clanek-3424/pravo-chybne-zadane-cislo-uctu
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    NELLAS: mám to úplně stejně. Měl jsem i běžný, než došlo ke změně podmínek, ale zůstatek 15 tisíc tam opravdu držet nemíním, tak jsem ho zrušil.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    NELLAS: mám to úplně stejně. Měl jsem i běžný, než došlo ke změně podmínek, ale zůstatek 15 tisíc tam opravdu držet nemíním, tak jsem ho zrušil.
    MITSU
    MITSU --- ---
    Každá banka má v systémech spořicí účet řešený jinak. Nejčastěji jsou to běžné účty, které mají vyšší úročení a marketingový název spořicí účet. Některé banky to ale mají řešeny jako term účty (jako např. revolvingové termínované vklady s dobou otočky 1 den - třeba proto, že jim systém neumožňuje na běžný nastavit tolik typů sazeb) a term účty mají jako vlastnost to, že na ně lze připisovat peníze pouze z běžného účtu v době otočky (v tomto případě jednou denně), zvenku na ně nic poslat nejde.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PATRIKCHRZ: No... jde to. Ale při zakládání mi tvrdili, že to nepůjde, že na to peníze půjdou převést jen z BÚ. Já už ho (ČK) nepoužívám dávno, ale protože nic nestojí, tak jsem ho nerušila.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    KOC256: Mě to normálně jde.
    NELLAS: I u Červeného konta jde převést peníze přímo na účet, běžný účet vůbec nemusíš mít. Sám to tak mám, i když ČK už nepoužívám
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NAVARA: Oka pak byl nejaky problem u me... Sorry vsem za mystifikaci...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOC256: mám tam několik účtů a běžně mi lidi peníze na akce posílají na spořící - až před platbou si je převádím na běžný
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELLAS:
    jj

BUNDA:
    Podruhé jsem to už nezkoušel a je mi to jedno :) Takže zatím neřeším :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOC256: Vždyť jsem psala, že "možná je to tím, že"... ale zase se mi zdá nesmyslné, aby to na některých účtech blokovali a na jiných ne.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KOC256: tipnu, že ne :-) Ale 100% to nevím. Každopádně zjistíš to snadno dotazem přímo u Air.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BUNDA:
    NELLAS:
    nesouvisí to s tím "JEN"?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KOC256: blbost. Mám u Air jen spořící a vesele na něj a z něj posílám.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOC256: Mně to u Airbank normálně funguje, ale možná to bude i tím, že u nich běžný účet nemám, jen ten spořicí.
    Naopak u Červeného konta u Poštovní spořitelny by to jít nemělo a před 2 roky se mi omylem podařilo uvést číslo Č.k. místo čísla běžného účtu a peníze mi tam normálně připsali.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam