• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Mám v plánu udělat si běžný účet a spořák u airbank - rozmluvíte mi to někdo?
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    NELDE: OK je to mozny, kdysi jsem tam mela ucet, ale uz zaplat panbuh jsem davno pryc
    NELDE
    NELDE --- ---
    CMLKA: To vypadá, že ti ji dali omylem. Možná i poslali na jinou adresu.
    Doporučuji jednat co nejrychleji - zavolat na Servis 24 a zeptat se.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    Nevite, jak je mozny, ze mi od cesky sporitelny zacaly chodit vypisy k nejaky kreditce, kterou ale nemam? Nedavaji ji jako soucast neceho? Jakoze jsem podepsala nejakou jinou sluzbu a mam k tomu tuhle kartu? Ale jako niceho si vedoma nejsem, nicmene mame doma takove slozite finance, takze to jen mozna nevim :))
    Jinak na kreditce se nic necerpa, jen mi uz po druhe prisel vypis za vedeni a samozrejme fyzicky vypis, fakt enchapu....samozrejme tam okamzite dojdu se zeptat, ale nez se tam pres ty jejich kokotsky hodiny dostanu, tak se ptam, jestli vas neco nenapadne
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    AOTEAROA: Zajimave ja nikdy necekal dele nez 24 hod. Asi je to o stesti,nebo o domovske pobocce(odpovidal mi vzdy pracovnik z pobocky kde jsem zakladal).
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    NINE_OF_NINE: jestli je "velmi rychle" den a půl... :)

odpověděli:

Dobrý den,
    děkujeme za Váš dotaz, doba platnosti příkazu je v závislosti na stanovené době odeslání, pokud tedy zadáte platbu na dnešek je možné platbu autorizovat dnes do 23:59 hod.
    Další den už bude platba označena jako "vypršela platnost".
    --
    S pozdravem a přáním hezkého dne

Bc. Tomáš Prajz
    vedoucí pobočky
    Fio banka, a.s.
    DYNK
    DYNK --- ---
    Citibank v Česku prodá drobné klienty, zaměří se jen na firmy - iDNES.cz
    http://ekonomika.idnes.cz/...cie_nio#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box

Mate nekdo nejake detaily?
    ADAM
    ADAM --- ---
    jo, podle mě to je nějak málo. tak půl hodiny, nebo tak nějak...
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    AOTEAROA: napsal bych na Fio servis (vpravo nahore) odpovidaji velmi rychle.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    prosím o pomoc v e-bankovnictví FIO:

spravuju firemní účet a chystám tam platby, který pak nadřízený schválí. nedokážu nikde najít info o tom, jak dlouho ten příkaz čeká na autorizaci, než propadne platnost a musí se vytvořit znova. doufala jsem, že to tam bude viset hodiny až dny, ale vypadá to špatně a tím pádem nepoužitelně. máte někdo přesný údaj?
    ZARAKI_KENPACHI
    ZARAKI_KENPACHI --- ---
    BUNDA: to pres koho ma právě vliv na to,za jakou cenu
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: podstatný jsou dvě věci. U koho (jaké poj.) je samotné pojištění a za jakou cenu. Přes koho je to zprostředkovaný je vedlejší.
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUNDA: Já ale nemluvím o ČSOB pojišťovně, ale o dceřinné firmě ČSOB, která je pojišťovací makléř (-; Plné jméno je ČSOB Leasing pojišťovací makléř, s.r.o.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KASUMI: proč ne srovnávače? Na rychlý přehled kde jsou aktuálně ceny v nich nevidím nic špatného.

NELDE: kdyby měla ČSOB poj. dostatečně nízké ceny při mých požadavcích tak bych ji také měl. Nemám :-( A bohužel i když na mne příští rok čeká avizované zdražení od mé současné poj. výhodnější nabídku od jiných poj. jsem zase nenašel :-( Ale v tomhle klubu je to OT.
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUNDA: ČSOB má dceřinku, co je pojišťovací makléř a tedy má dostupné nízké ceny, takže se není co divit. Je to podobné jako s tarifem na mobilní volání - jako velké firma dosáhneš na ceny, které nejsou určené pro malé sportřebitele.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    BUNDA: jasny, to si taky kontroluju
    zatim nejlepsi nabidka na pojisteni, co prisla (kdyz oslovuju subjekty primo, ne pres ty srovnavace)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KASUMI: tak je otázka výhodnosti jejich povinného ručení vůči ostatním pojišťovnám, ale to už si musí opět každý projet sám, dle svých požadavků.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    no tak nakonec dopadla nejlepe moje banka (csob)
    pri 150 tisicich na tri roky preplatim sice 16 tisic, ale daji mi slevu 8 tisic na povinne ruceni, tze ve vysledku preplatim jen osm tisic.... to mi prijde hodne fer za to, ze budu v klidu, ze jsem se nevydala ze vsech penez
    VANEK
    VANEK --- ---
    KASUMI: Jestli znáš internety, kde to funguje jinak, tak sem s nimi ;-)
    NELDE
    NELDE --- ---
    KASUMI: Když jsem kupoval manželce auto, tak leasing byl lacinější než za hotové, ale právě jen v případě, že byl pod 50% ceny auta a s tím, že to bylo jen na rok. Proto mě překvapuje, že by bankovní úvěr (který si bere dealer, ale dosáhne na lepší podmínky) vyšel lépe. A nepsal jsem nekupovat, ale koupit jiné.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam