• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    FLAD
    FLAD --- ---
    EDERA: A Style card? Stejne jako o CitiBanky se daj snadno ukecat na odpusteni poplatku. Jinak chces s ni platit v zahranici nebo jenom v Cechach?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    HALVED: tak jako mas pravdu, ze k takovemu ucelu kreditka slouzit urcite nema, ale pokud clovek neni blbej, tak ji tak ani nepouziva.
    HALVED
    HALVED --- ---
    EDERA: kreditku nedoporučuju ...radši si odepřu než si kupovat něco na co nemám
    EDERA
    EDERA --- ---
    Sím, jakou byste doporučili kreditku? Do teď jsem měla od RF. Vyhovovalo mi na ní, že na ní zároveň byla Sphere card (sleva 10% do Luxoru mé okoralé skotské srdce zahřeje:-). Vedení bylo zadarmo, když jsem na ní protočila aspoň 3 tisíce měsíčně, což jsem si pečlivě hlídala. Teď už tenhle typ nemají, jejich nová zdarma varianta mi nepřijde nijak extra výhodná.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    Někdo z GE, pošta, bylo-li by možno :)
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    Někdo tu hledal účet s IB v angličtitě - ve fóru na Finexpertu se objevila informace, že IB FIO lze neoficiálně přepnout do AJ - http://forum.finexpert.e15.cz/viewtopic.php?f=316&p=10387536#p10387536
    HALVED
    HALVED --- ---
    PIERDUS: to sortování je super vychytávka...přiřadíš si platby do skupin a pěkně z grafu vidíš kolik utratíš měsíčně třeba za jídlo, auto, bydlení atd.
    PIERDUS
    PIERDUS --- ---
    Byl jsem v ČSOB v Brně zrušit účty. Stihnul jsem jen jeden, protože v 16:00 zavírali. Dobrý kontrast je pobočka Air Bank hned naproti, která má otevřeno do 19:00 a taky navíc i v sobotu. Jsem fakt rád, že jsem přešel. Navíc to jejich sortování financí dle typu v IB je super. Kdysi jsem experimentoval s Toshlem, abych měl přehled kolik co stojí, teď se to dělá samo. Naučím banku zapamatovat si pár míst, kde platím a mám přehledné grafy úplně bez práce.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    BUNDA: nenavidim mista (urady, banky, posta, doktori apod) bez listeckoveho systemu, kde si musim hlidat, kdy jsem prisla.. brrrr
    DYNK
    DYNK --- ---
    VLASTIS: v listopadu jeste ok, zbytek nevim
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    delate nekdo v unicredit?
    uz +- 2 mesice nefunguji platbu s unicredit kartou pres platebni brany PAYU a na helplince mi rikaji, ze o tom vedi a problem resi.. nevite k tomu nekdo neco bliz?

a jeste jedna vec - platnost karty mam do 11/14 - to znamena ze v listopadu jeste OK, nebo zitra zaziju neprijemne prekvapeni?

diky
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    KOC256: Yindy?
    HALVED
    HALVED --- ---
    KOC256: hele nechá se to...v komerčce takhle odbíhali neustále, když tiskli ty jejich štosy papíru s malýma písmenkama.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HALVED:
    TO bych byl nadseny kdyby se mi nekdo venoval stylem ze bude porad odbihat nekoho resit :) Ale treba mam jen bujnou fantazii :)
    HARALD
    HARALD --- ---
    HALVED: Pošta
    HALVED
    HALVED --- ---
    HARALD: můžeš napsat ve které pobočce si byl? Tohle se mi nikde zatím nestalo a i když se bankovní uředník-ce věnovali mě, tak pokaždé, když přišel někdo další, se omluvili a šli zeptat, co potřebují. Nevím kde máš učet ted, ale je fakt, že ted tě vezmou v jiných bankách hned, páč jim ubyla klientela právě do Air bank :-))
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    HARALD: hm chápu. To jinde si vytiskneš lísteček a nikoho nezajímáš do doby zobrazení vytištěného čísla :-( Jinak zaplať pánbu jsem rodiče přesvědčil k založení online (jinde) byť se to také neobešlo bez komplikací. Jiná generace no...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HARALD:
    jo to asi jo... ale nekdy to hure zni nez to doopravdy bylo... ja kdyz jsem sel kolem a bylo plno tak jsem se ani nezastavil... a prisel jsem jindy :)
    HARALD
    HARALD --- ---
    HARALD: Svě slečny vytíženy, jeden mladík zmizel někam dozadu a nevycházel.

Ale nevšimnout si klienta 30 minut a, když se klient ozve, použít formulaci "nebudu mít na vás čas ještě nejmíň půl hodiny", to je závažný prohřešek i kdyby tam bylo superplno.
    HARALD
    HARALD --- ---
    MRTVY_KENNY: Protože máma. Ta do online nepůjde.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam