• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    Vaše zkušenosti s českými bankami. V čem jste spokojeni, v čem ne. Zajímá vás, jak funguje banka uvnitř?

[ mBank ] - klub spravovaný ADAMMem, kde lze získat odpovědi na dění uvnitř této banky
    rozbalit záhlaví
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    BUNDA: nenavidim mista (urady, banky, posta, doktori apod) bez listeckoveho systemu, kde si musim hlidat, kdy jsem prisla.. brrrr
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    HARALD: hm chápu. To jinde si vytiskneš lísteček a nikoho nezajímáš do doby zobrazení vytištěného čísla :-( Jinak zaplať pánbu jsem rodiče přesvědčil k založení online (jinde) byť se to také neobešlo bez komplikací. Jiná generace no...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HARALD:
    jo to asi jo... ale nekdy to hure zni nez to doopravdy bylo... ja kdyz jsem sel kolem a bylo plno tak jsem se ani nezastavil... a prisel jsem jindy :)
    HARALD
    HARALD --- ---
    HARALD: Svě slečny vytíženy, jeden mladík zmizel někam dozadu a nevycházel.

Ale nevšimnout si klienta 30 minut a, když se klient ozve, použít formulaci "nebudu mít na vás čas ještě nejmíň půl hodiny", to je závažný prohřešek i kdyby tam bylo superplno.
    HARALD
    HARALD --- ---
    MRTVY_KENNY: Protože máma. Ta do online nepůjde.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HARALD:
    a ted objektivní pohled...

Bylo tam plno a nebo si proste lakovala nechty?
    PIERDUS
    PIERDUS --- ---
    Jde, ale šli jsme kolem a chtěl jsem tu banku zažít.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    mimochodem proc tam chodite, to nejde zalozit online?
    PIERDUS
    PIERDUS --- ---
    HARALD: smůla, já byl založit s přítelkyní u Air Bank a napřed nám oběma vysvětlila co a jak a pak nabídla, že přítelkyně půjde vedle ke kolegovi, abychom to celé udělali co nejrychleji ... za chvíli jsme oba odcházeli s novými účty
    HARALD
    HARALD --- ---
    Včera jsem byl s mámou v Air Bank založit účet. Po půlhodině čekání nám slečna oznámila, že na nás nebude mít ještě nejmíň půl hodiny čas a ať přijdeme o víkendu.
    Tolik "banka jinak".
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    KASUMI: To taky :D
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    HALVED: kafe supr, to sezeni spolecne nevim, jestli by mi nevadilo... ja si ten odstup za stoleckem rada udrzim :)
    PISKVOR: jasne, milionar v minusu :)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    VANEK: Dneska je milionář kde kdo s 1+kk ;)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    VANEK: :D ne, bezna spotrebitelska pujcka :)
    ale o to je to lepsi! :)
    HALVED
    HALVED --- ---
    KASUMI: v Air Bank je to normální že ti nabídnou kafe nebo vodu a ani nemusíš jít o nic žádat. Třeba když si tam přijdeš jen něco nastavit v internetovém bankovnictví nebo se poradit. A hlavně se mi líbí, že sedí vedle tebe a společně koukáte na monitor počítače a ne před tebou za stolem, kde si člověk přijde jako někde "na koberečku".
    VANEK
    VANEK --- ---
    KASUMI: To je nějakej ten milionářskej program? ;-)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    dnes jsem byla zadat o pujcku (nic extra, cast splatky auta)
    mam csob, driv pobocka nam. republiky, po x letech jsem konecne dostala schopnou a milou bankerku, ktera mi ovsem utekla do pruhonic
    dohodly jsme se, ze kdyz se mi budou libit podminky pujcky, udela mi ji ona a prejdu s uctem do pruhonic
    nabidli fajn pujcku, takze jsme mely podepsat zadost o pujcku, navrhla nekde vecer v centru na kave, abych nemusela az do pruhonic, ale rekla jsem, ze prijedu
    kdyz jsem tam dnes rano prijela, prisel reditel pobocky, predstavil se a povidal si se mnou, zatimco delala ona papiry, dostala jsem kafe, vodu..
    neskutecne prijemnej zazitek, takhle si predstavuji peci o zakazniky :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PATRIKCHRZ: a když mám SSN coby dříveji tam dočasně pracující neobčan?
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    GIOMIKY: Na dálku ti žádná US banka účet bez čísla sociálního pojištění nezaloží, je to kvůli tzv. antiteroristickým zákonům. Takže jedině nějaké berličky a obezličky, otázkou je, jak jsou funkční
    ADAM
    ADAM --- ---
    payoneer ovšem není US učet na tvé jméno.

umožňuje ti příjmat platby, dostaneš nějaké číslo účtu. ale nebude to US účet na tvé jméno a peníze ti tam nemůže poslat kdokoliv.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    ADAM: Super, dik za referenci. Staci mi libovolny us ucet na my jmeno - takze jsem rad, ze jsem sehnal. Googlil sem teda ruzny varianty asi tri hodiny, ale tohle se zda nejlepsi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam