• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    Vaše zkušenosti s českými bankami. V čem jste spokojeni, v čem ne. Zajímá vás, jak funguje banka uvnitř?

[ mBank ] - klub spravovaný ADAMMem, kde lze získat odpovědi na dění uvnitř této banky
    rozbalit záhlaví
    AILAS
    AILAS --- ---
    NELDE: milión a čtvrt? tento případ? To se mi nezdá. Vzhledem k tomu jak jsou rozdělené jsou určené asi k dlouhodobějšímu uložení. Na měsíce by asi nešlo o to půl procento...
    NELDE
    NELDE --- ---
    AILAS: To sice ano, ale jsou chvíle, kdy je potřebuješ mít pohotově a proč je neúročit.
    AILAS
    AILAS --- ---
    EXCITE: o kravatu nejde, spíš o to, že se ty peníze dají zhodnotit daleko daleko lépe.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    AILAS: Tak fakt je to asi pro fotříky a paninky, co čučej na tv, maj na účtě 3kila a tomu drznýmu spratkovi se zelenou kravatou ty jeho kecy žerou :)
    AILAS
    AILAS --- ---
    AILAS: Oprava, 1.250,- ...
    AILAS
    AILAS --- ---
    No mít 1.250.000 v bance s výdělkem 1.550,- měsíčně ... doufám že ty 3 tečky mluví za vše :-)
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    KOC256: aha, jasně, díky :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    EXCITE:
    na sporaku muzes mit 250000, ktere se ti max uroci temi 1,5 a pokud splnujes platby, tak mas tento urok pro 100 000 i na beznem uctu... ...kterych muzes mit az 10.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    KOC256: nerozumím
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    CAMELLA: Ok, mě šlo je o to potvrzení, že žádný navazující produkt neexistuje a že jsem na stránkách tedy nic nepřehlédl.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    KOC256: Jo a to je další varianta jak to obcurat:)))
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    EXCITE: AB zkratka je banka pro jiného zakaznika, než jsi ty a asi vždy byla. Většina lidi je imho z nižší az střední třídy, jen fyzické osoby nepodnikajici...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    250.000 + 10*100.000 mi zatím stačí ;-)
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    CAMELLA: OK, pásmo horšího výnosu-kde se nevyplatí držet peníze a kde není v Air bank žádná alternativa.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    EXCITE: Jak, ze neni další pásmo? Cokoliv nad 250 je bud 0,8 nebo 0,5, to je taky pásmo. A spousta lidi proste nechce mít peníze nikde vazany, takze jim to vyhovuje.
    PPF banka dela fyzany nad 5mio
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    GHOSTSTALKER: Oni pak ale žádný jiný pásma nemaj, nemaj ani žádný navazující produkt,což je to,co mne udivuje... Pokud tedy bohatší klioše Ari bank necrosselluje PPF banka :)

CAMELLA: pokud má někdo uloženo v AIRbank 580tis,tak už je to provar. Jako chápu mít na uctu 100-200tisíc k dispozici (BÚ,SÚ) nezablokovaný v termíňáku nebo v investici, která by tě v případě předčasného stažení stála treba neco na spreadu nebo poplatcích za obchod,ale mít 580tis na účtu je trestuhodné :)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    EXCITE: Kdyz platis kartou, tak mas 1,5% do 250 a to, co je nad, mas 0,8%, což je porad vic než u spousty jiných sporaku...
    Ale ano, většina klientu ma uloženo max 580 tis a to je ta cilovka. Bankám se ted fakt nevyplatí mít velký depozita
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    EXCITE: To snad ma vetsina bank, ze ve vyssich pasmech jsou vklady uroceny mene.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    Trochu mne zaujalo,že AIR bank má nižší úroky pro vklady nad 250tis. nedohledal jsem žádný další produkt , kterým by to řešili, tj termíňák, investice. Tak buď jsme něco přehlédl nebo AIR bank nechce bohatší klienty..
    JAHKNOWSTAR
    JAHKNOWSTAR --- ---
    CAMELLA: 100 Kč + 22 USD - to je v pohode. problem je, ze pokud si tam poslu penize z valutomatu tak za prijem to bude taky kolem 20 USD. Jak pise Patrik, FIO je s valutomatem v partnerstvi a za prevod na FIO to bude minimalni a pak uz jen 500 Kc.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    JAHKNOWSTAR: Mělo by to byt videt i bez zůstatku:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam