• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    FLAD:
    NAVARA:

No to je adlší věc, přemýšlel jsem že byc si tu kartu na dovolenou "nabil" ale nevim jaký to má výhody/nevýhody.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    FLAD: v některých podmínkách - třeba u reiffeisen tuším - explicitně říkají, že přebití karty nepočítají jako splátku budoucího dluhu a musíš si o vyplacení spešl zažádat
    FLAD
    FLAD --- ---
    ADAMIRA: Ano muzes, dluhy se odmazavaj od nejstarsich. Nebo si nastav trvalak a nemusis to resit. A nektery lidi kartu prebijou a pouzivaj ji vlastne jako debetku a cerpaj bonusy ;)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Zdravim, premyslim ze si kvuli cestovani a bonusum poridim kreditni kartu, uz delsi dobu procitam vsemozny podminky ale nejak nemuzu najit odpoved na jednu vec:

Priklad, udelam nakupy u obchodnika a abych dostal bonusy tak splatka pro bezurocne obdobi bude 4000, splatna k 17. v mesici. Platbu poslu dejme toho 2. , na kartu se pripise 4. Muzu tuhle castku treba hned ten den opet pouzit na dalsi nakup, nebo musim pockat do 17. aby tam k tomu dni ty penize byly (tzn. byla v poradku uhrazena splatka). Tzn. Muzu tam ty penize takhle "otacet"? Predpokladam ze ano ale vrta mi to hlavou.

Predem dik
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    Lidi prostě nikdy nepochopí, že poslat někomu peníze předem, znamená logicky možnost o ně přijít.
    VANEK
    VANEK --- ---
    Geniální žurnalistika: " Důvod, proč účet nezkontrolovala, je nasnadě: na první pohled totiž působí důvěryhodně, a to hlavně díky kódu banky 0800, jenž patří České spořitelně."
    Léčka podvodníků. K okrádání využívají anonymní Blesk peněženku | Moje peníze | Lidovky.cz
    http://byznys.lidovky.cz/...i-blesk-penezenku-p8f-/moje-penize.aspx?c=A160202_164647_moje-penize_ogo
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TOOMIX: Neprijde mi to jako nejaka bomba.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Equa bank spustila telefonní služby

Ufon - Equa bank
    https://www.equabank.cz/promo/ucet-s-ufon-tarifem/
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    VANEK: Dobré je, že to vůbec nabízejí, dosud musel obchodník krom terminálu platit ještě za účet u některé z velkých bank. Také jsem zaregistroval, že elektronická platební brána by mela byt úplně bez paušálního poplatku.
    VANEK
    VANEK --- ---
    PATRIKCHRZ: Na http://www.fio.cz/...zpravy/173998-fio-banka-rozsiruje-nabidku-o-platebni-terminaly-a-platebni-branu je to i s odkazem na informaní stránku s nějakými technickými podrobnostmi, ale náklady krom "Nízké sazby ušité obchodníkovi přímo na míru" tam nikde nevidím.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    Equa má dnes nějaké trable a nefrčí IB :-(
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    PATRIKCHRZ: mam tam prave to fer sporeni nekdy z konce leta
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    OMNISLASH: se Sberbank pospěš, od 1. 2. snižují úrokové sazby. Ale u Fér spoření by měla být na nějakou dobu garance
    NELDE
    NELDE --- ---
    OMNISLASH: https://www.equabank.cz/produkty/sporeni/sporici-ucet-hit/
    Bez podmínek 1%, snadno dosažitelný bonus 0,5% navíc.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    mate nekde prehled, jak to aktualne vypada se sporicimi ucty? nabidnou mi nekde mimo sberbank 1%+ bez dalsich podminek (tj. aktivni vyuzivani, etc.)? je mi jasne, ze by to bylo jen do nejake vyse
    NELDE
    NELDE --- ---
    HARALD: Až budeš mít dítě ve třetí třídě, tak jich dáš více (-;
    Vítat, vinit, vinout, vítězit, ovínit,
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    Na FB Equa už potvrdili, že mají problém s výpisem transakcí. jen je smutný, že sami o tom ne informují..
    HARALD
    HARALD --- ---
    VLASTIS: Chápu, stane se.

Ještě jsem si vzpomněl na viklat. :)
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    HARALD: stydim se, ale nechtel jsem to mazat, kdyz uz na to byla reakce.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam