• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    DYNK
    DYNK --- ---
    GWEEN: ja jsem vyrozumel, ze oni vsechno poslou postou bez nutnosti tiaku cehokoli na me strane. Ale uvidime.
    GWEEN
    GWEEN --- ---
    DYNK: Ja jsem zalozit si ucet na dalku vzdala, jelikoz nemam tiskarnu a na postu s obalkou chodit nehodlam. Na pobocce mi rekli, ze stejne bych musela prijit podepsat tu smlouvu osobne.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    DYNK: já strávil hodinu na pobočce :( Ale lepší než ČP. Doporučuji každému objednat se na konkrétní čas předem.
    DYNK
    DYNK --- ---
    Tak jsem zazadal o ucet u Creditas. Prijde mi to jako delany na podporu Cesky Posty (posleme Vam smlouvu, vy podepisete, poslete zpatky a my vam ji pak zas posleme podepsanou z nasi strany zpatky). Se divim, ze nechtej poslat dopis potvrzujici prijeti smlouvy:)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    EXAGE: Ten bys dostal tak či tak.
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    BUNDA: Jako kód akce jsem zadal "500" namísto doporučení to vyjde lépe, tam bych měl jen na tři měsíce úrok 1% p.a., takhle by měli poslat 500 Kč. Uvidíme.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    NELDE: nebo dobíjet třeba účet u Student Agency nebo u Alzy po koruně a nemusíš se ani zvedout z gauče.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    EXAGE: od prvního ledna bude současná záložna Creditas působit jako banka. Slibuje 0,5 % na spořicím účtu, pokud v daném kalendářním čtvrtletí nevybereš, tak bonus 0,6 %. Celkem tedy úroková sazby 1,1 % p.a. A hlavně bez omezení částky. V kombinaci s Airbank (tedy 1 % do 250 na spořáku a do 100 na běžném) je to asi nejlepší varianta. V Air to, co chceš občas vybrat, v Creditas železnou rezervu
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NELDE: platím takhle za kafe z automatu :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    OMNISLASH: nebo konec světa v podání mBank :D
    HARALD
    HARALD --- ---
    OMNISLASH: To je jako slavný účet Zdarma u RB. Účtovali si za vedení 400 Kč měsíčně. Byl to prý "jen název".
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    to je vtipne, pojmenovat slovem "garance" neco, co si dle libosti zrusim :-D
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUNDA: Kdepak. Já mám účet s úrokem přes 3%.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NELDE: To mě už taky napadlo. A zrovna mi přišel ten email. No nic, asi si škrtnu další banku :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: Patrikovatíš? :D
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUNDA: To je opravdu kandidát na to vzít si tu kartu a platit s ní rohlíky po jednom.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BUNDA: Aha, tak tahle aktualizace mi ještě nedorazila. Bezva... Každopádně díky.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELLAS: ne má pravdu:

Podivejte se, jak bude od 1. ledna 2017 urokovy listek vypadat

Bonusove rocni sazby
    Bezny ucet - zustatek do 100 000 Kc - 1,00 %
    Sporici ucet - zustatek do 250 000 Kc - 1,00 %
    Sporici ucet - zustatek nad 250 000 Kc - 0,20 %

Zakladni rocni sazby
    Bezny ucet - zustatek do 100 000 Kc - 0,00 %
    Sporici ucet - zustatek do 250 000 Kc - 0,00 %
    Sporici ucet - zustatek nad 250 000 Kc - 0,00 %
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    EXAGE: Počkej, ale to se týká běžného účtu, ne? Jinak na spořicím zůstane nějakých 0,3 % pro úspory do 250 tisíc.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    EXAGE: máš pravdu, zapomínám totiž, že ten bonus + 0,2% nemá každý, ale jen ten co zakládal v začátku AirBank.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam