• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOC256: Hele, nenabízíš. Příchozích 70 tisíc měsíčně z výplaty fakt nemá jen tak někdo.
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    EDERA: Je to trochu nyxi odpověď, ale kreditka od home credit(v době kdy jsem ji měl) měla v podmínkách že pokud ji nepoužíváš, měsíční poplatek se neplatí. Nevím jestli je to stále aktuální.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    KOC256: jo, takovým tím nyxím způsobem.
    "sháním starší jízdní kolo, chci na něm jezdit na ryby"
    "kup si hydroplán, s ním můžeš přistávat rovnou na hladině"
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELLAS:
    Však reaguješ na příspěvek, kde jsme se k tomu již dobrali...
    On jakýkoliv běžný účet ničemu nevadí, když na něm není jiná povinnost...

Tak jsem jen nabídl možné řešení :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOC256: Lze se domnívat, že jí jde o to, aby si ke kreditce nemusela pořizovat žádný další produkt, jako například běžný účet.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    EDERA:
    takže účet ti nevadí ale podmínky točení peněz jo? Takto jsi to chtěla napsat?

Nebo jak chceš splácet kreditku, když nebude mít číslo účtu (nebude mít účet)?
    EDERA
    EDERA --- ---
    KOC256: Jak jsi přišel na to, že kreditka bude vždy spojena s nějakým účtem?:-O Patnáct let jsem měla kreditku u banky, v které jsem žádný produkt neměla.

Jasně, podmínku jedné příchozí platby ve výši 15 tisíc a tří odchozích plateb, co chce k vedení účtu zdarma aktuálně Raifka, taky plním nastavenými trvalými příkazy. Ale pro situaci viz níže je zadání, aby to bylo bez jakékoliv takovéhle podmínky.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    EDERA:
    tak jelikož je karta vždy spojena k nějakému účtu, tak bez něho to úplně nepůjde...

A peníze klidně můžeš jen protéct. Pošleš si tam výplatu a druhý den ji hned můžeš poslat na svůj oblíbený účet...

Ale já to zmínil právě kvůli těm dalším výhodám, které mi přijdou fajn...
    EDERA
    EDERA --- ---
    KOC256: 70 tisíc měsíčně jako příchozí platba do ČS/1,5 mega ve finanční skupině ČS ale jaksi nesplňují podmínku "bez nutnosti mít ve stejné bance účet".
    KOC256
    KOC256 --- ---
    EDERA:
    Přesně z tohoto důvodu jsem si pořídil ERSTE PREMIER.
    https://www.erstepremier.cz/cs/premiova-pece

vedení zdarma a jako bonus:
    - pojisteni
    - vstup do salonku na letistich
    - debetka - vyuzito pro vyber z erste bankomatu v zahranici
    EDERA
    EDERA --- ---
    Zadání - kreditka, vedená zcela zdarma, bez povinnosti protočit na ní aspoň X nebo udělat aspoň Y plateb a bez nutnosti mít ve stejné bance účet. Prostě něco, co bude většinu času ležet v šuplíku a využívat se to bude prakticky jen na rezervaci auta.
    Já mám takhle easy od RF, ale protože u nich zrovna i mám účet, tak si nejsem jistá, jestli to nemají propojené.
    Nějaké další možnosti?
    NELDE
    NELDE --- ---
    AXTHEB: To je, co jsem psal, úroky z půjček se platí, i když na účtě nemáš peníze - mají přednost. Sankční úrok/penále za nedovolené čerpání je větší než úroky z nezaplacené půjčky.
    Jinak při platbě off line terminálem se do minusu také můžeš dostat. Nebo když ti strhnou za platbu v cizí měně více díky změně kurzu.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    NELDE: To není "umožnili platit do mínusu", do mínusu mě dostal úrok z toho kontorentu.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    GIOMIKY: Sorry, Moneta asi ne, googli ib problem

iproblem internetove bankovnictvi at DuckDuckGo
    https://duckduckgo.com/?q=iproblem+internetove+bankovnictvi&t=fpas&ia=web
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Pravdu má VENIKA (a taky trochu Nelde), je tam blokace "Minimální kreditní zůstatek" 500 korun. Dík za popostrčení, jdu tam poslat peníze a zrušit kontokorent ;)
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    AXTHEB: Neni to Moneta? Ty to maj rozbity.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    NELDE: Na cestě nic není, poslední můj pohyb na tom účtu je z 24 srpna a je zaúčtovaný.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    GIOMIKY: takhle je to od začátku měsíce.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    AXTHEB: Je to pred nocnim prepoctem. V noci se ti srovna. Zitra budes bez rozdilu. Mezi bankami se doba zpracovani muze lisit. Dispo zustatek se prelije do ucetnictvi a dusicka muze mit klid.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam