• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    jo, to je treba u fia. ucetni 100, disponibilni 0
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    AXTHEB: A jo. Tak to je minimalnim zustatkem, ten je u kontokorentu 500, myslim.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    VENIKA: žádný který by dokázal vysvětlit to, že mám při kontokorentu 5000 a stavu -4581 korun k dispozici -81 korun.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    LELI: ten 5000 kontokorent.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    AXTHEB: Nemas tam zadanej prikaz? Takhle se mi to ukazuje, kdyz se ma ten mesic zaplatit. Tzn realne 81 v minusu, ale plus ten prikaz znamena, ze aby se zaplatil, tak -4k.
    LELI
    LELI --- ---
    AXTHEB: -4581, protoze mas imho cerpanej kontokorent
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    AXTHEB: Přesvihl's o 81 Kc. To si o tobe myslej bankomaty. Ale podle ucetnich jsi 4.5k v minusu. A musis splatit do 17.09.2018 3.2k.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Nevíte někdo, kolik mám ve skutečnosti peněz? :)

ADAMM
    ADAMM --- ---
    RATTKIN: imho (zkušenější mě opraví) - do Revolutu dostaneš koruny normálně jako platbu mBank kartou, budeš to mít tamtéž v korunách - a pak se ti to právě převede na eura / dolary lepší kurzem, když budeš platit na eBay Revolutem.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    FLAD: také mrkni na podmínky kreditky, některý mají ve výjimkách bonusu právě tenhle typ transakcí
    FLAD
    FLAD --- ---
    Hele, můžu si nabít revolut účet kreditkou, co mi dává 1% zpátky bez poplatku, a pak jej použít na převod peněz na jinej účet zdarma? Nebo je tam někde nějaký procento?
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    RATTKIN: Bankovnim prevodem nebo kartou.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    zjistil jsem problém. Pořídil jsem si Revolut účet, abych mohl platit na ebay paypalem kreditní kartou bez kurzovního příplatku mbanky, ale jak ty peníze do revolutu dostanu?
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    ADAMM: Pokud zrovna neni nejaka akce, tak je to placene:

Business Terms of Service | Revolut
    https://www.revolut.com/dk/fee-schedule

Kazdopadne aktualni cena se zobrazi v aplikaci pri objednani.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    GHOSTSTALKER: teď jsem si ji objednával a placené bylo jen expresní doručení, jinak to bylo zdarma.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    RATTKIN: Obe karty jsou zdarma. Jen u fyzicke platis jeji doruceni.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    ZUZU: nespálíš se, když budeš vybírat z pětice bezplatných bank , kde je karta, účet i transakce zadarmo:
    Fio, Airbank, Equa, Creditas, Hello

Výběry ze všech bankomatů zdarma v CR nabízí Equa, Creditas (5 za měsíc) a Hello. V zahraničí má Equa výběry za rozumných 9 korun, za pozornost stojí i Creditas s výběry v zahraničí za 30 Kč, ovšem má lepší kurzy, než je na trhu běžné, od cca 100 euro vyjde výběr levněji, než s jinými bankami "zadarmo".

Pak je spoustu bank, které nabízejí účet, kartu i transakce zdarma při splnění podmínek, mimo jiné i t ČS.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    TOOMIX: mbank má výběr zdarma, ale kurz má horší
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    ZUZU: nevim jak ty platby do/z ciziny, ale Equa bank má účet zdarma, výběry ze všech bankomatů v ČR taky zdarma a výběry z bankomatu v zahraničí za 9kč
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    Tak mám revolut účet. je virtuální karta levnější než fyzická? jde taky dát do android pay?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam